He may have had you fooled by, the way he looked into your eyes

Hej, anledningen till att jag inte kunnat bloggat på dom 2 senaste dagarna är först har jag varit på simtävling hela helgen och sedan slutade typ strömmen i datan sluta alltså jag kunde inte stoppa in strömsladden så nu har pappa min data och ska försöka fixa den.
så jag kanske inte kommer kunna uppdatera så bra då jag använder min mammas data.
Men ja, imorgon ska jag va med Anna litegrann sen blir det väl simträning antagligen.
på onsdag var det något tror ja? eller nej jag kommer nog städa då.
på torsdag först hem till farmor och farfar sedan möta upp Sofie och Sara på tågstationen och fixa oss och sedan ska vi på disko på "olles"
Och på fredagen tar väl vi lugnt antar jag.
Sedan på lördagen eller söndagen ska vi till sandviken och hälsa på mina tremänningar som jag aldrig träffar nu förtiden :(
Men det var väl allt, slänger in ett blogginlägg när jag får tillbaka min data ! :)

...

För en sekund stannar allt. Livet stannar upp, man står helt maktlös och bara ber till Gud att allt ska ordna sig! Plötsligt förstår man hur skört livet är... I krissituationer behöver man nära och kära, som bara finns där. Det är jobbigt att prata, att berätta men även om man inte säger något så betyder det så otroligt mycket att ha folk omkring sig... Det hjälper en att vara stark!

 

Att vara stark

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna. Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller att vilja mest. Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas.

Att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av det. Att vara stark är att falla till botten, slå sig hårt men att alltid komma igen. Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast. Att vara stark är att se ljus i mörkret och att alltid kämpa för att nå dit.

 


I'm still alive but I'm barely breathing just prayin' to a god that I don't believe in

Hej.
Just nu sitter man här och gör inget lyssnar på spotify reklamen hehe.
Fortfarande sjuk, jag viiillll bli frisk så jag kan tävla denna helg för jag vill verkligen det helst serriöst jag viiiiiilllll!
Men jag måste ju bli helt okej liksom man kan ju inte tävla och va sjuk liksom haha.
Vet inte vad jag ska göra har nå så enormt tråkigttttt.
vad kan man göra?
ska ta och dra så bye

I can see us together on top you should be with me

Jag har hittat en som är officiellt bättre en Justin Bieber och då menar jag det, helt serriöst.
Många kanske tror att jag är värsta stora Justin Bieber fanet men inte längre.
Jag har nämligen hittat en kille som är född 11 Januari 1997 i Gold Coast,  Queensland, Australien, (alltså han är nästan lika gammal som mig bara 1 år yngre) Han vart känd genom youtube år 2009 men jag märkte han inte förrens 2010.
Han har gjort dessa låtar:
  • iYiYi (med Flo Rida)
  • One
  • Perfect
  • 'Summertime
  • Don´t Cry Your Heart Out
  • All Day
  • Round Of Applause
Nu kanske ni vet vem det är jag talar om? eller inte ni kanske vill ha en längre presentation?
Han är en duktig simmare, alltså han simtävlar precis som mig då :)
Nej jag behöver nog inte säga mer detta handlar om ingen mindre en Cody Simpson nu har jag det sagt äntligen! (:

Han är fan både Snyggare, Bättre, och ja allt än Justin Bieber.
Sedan är han ju mer i min ålder om man säger så, osså är han en simmare.
Tråkigt nog ska han bo där han bo osså ska han vara den han är också.


For the young lovers Taking the hill One plants a flag While the other is killed When the wine pours We raise our cups

Hej, jag måste bara berätta jag kan inte blogga så mkt nu dom senaste dagarna.
Har somsagt fått öroninflammation och har nu feber är också förkyld... :(
Så jävla tråkig och jag kommer säkert inte simma i helgen om det nu blir att jag fortfarande är sjuk imorgon och fredag ...
Men vet ni nu ska jag inte deppa ihop jag ska tänka på det positiva.
Det är en person som alltid får mig att le när jag mår dåligt eller vänta just nu kanske det är 2 hahah jag tänkte visa 2 bilder jag har screen shootat en från när jag och Hakan från inspirationshelgen har en trevlig facebook cchatt haha och en när Geir svara så gullig på en kommentar jag gjorde på hans blogg.
hahaha han har sjuk humor precis som mig ;)
Oh my gosh han får mig bara mer och mer att längta efter Rhapsody in rock - Close up. :D
Kram på eeer

I'm gonna make your beg for it, then imma make you swallow your pride

Hej alla! :)
Nu sitter jag här som vanligt och kollar runt äter även sån där Läkerol tabletter sjuuuukt gott osså börjar jag tänka så mycket på Idol <3
Skolan var som vanlig halv tråkig, men tjugo över 2 kom mamma och hämta mig för vi skulle till hälsocentralen har haft ont i örat sen söndagskväll, det visa sig att jag hade öroninflammation, sjukt tråkigt det är inte roligt att gå runt och ha ont i örat och sedan veta att jag kanske inte kommer kunna simtävla denna helg men jag kanske kan men vi får se.
Men iaf har inte mkt att säga om dagen, eller just var på konfan ju idag och då var det "bröllops time" Emmy och Kenny fick vara dom som "gifte" sig, Jag och Fanny fick vara tärnor och Linus och Fredrik var marsalker, Tobias och Moa var präster, resten var gäster alltså typ föräldrar, kompisar, släkt och ja allt.
Jag, Fredrik, Fanny och Linus fick säga nåra meningar var, jag fick hålla i blomman åt "bruden" och sånt sedan fika vi hahahh :D
Oh herregud det var iaf roligt.
Men det var allt så nu får ni en bild från helgen ist som någon annan har knäppt.
Omg vad jag saknar dom där 2 <3

Jag är hemmaaaaa!

Hej alla nu är jag hemma, så nu blir det antagligen ett långt eller kort inlägg på helgen och bilder ska ni få :D
Fredagen 18 Februari
Klockan 2 den dagen lämna tåget Gävle, det tog 2 timmar att komma till Sundsvall där vi skulle byta till buss som gick till Sollefteå, bussen kom fram kvart över 6 då det var en från den där saken som vi var med på som mötte upp oss med bil.
Sen kom vi fram till skolan och checka in och åt direkt middag.
Sen efter gick vi till gympasalen och lekte lekar där vi bland annat lärde känna varandra bättre såklart, körde burken där man skulle springa 2 och 2 jag hamna med Kristian som var skåning, vi hade svårt att prata med varann för jag förståd inte han hahah.
Sen gick vi tillbaka till skolan och körde dansstop, sedan fick vi socialisera oss, jag hamna i det högljudda rummet som var vaken hela natten så jag lärde känna en del ganska snabbt.
Så vi gjorde en del busiga saker

Lördagen 19 Februari
Blev väckta klockan 9 då frukosten var klar, så man gick upp och fixa sig sedan åt man.
Sen efter det fick vi lite information om helgen och Sollefteå kommun alltså om Evenemang och allt sånt där, sedan var det Workshops och allt möjligt.
Sedan vart det lunch och sedan workshops igen.
Sen vart det lunch och sen fick vi gå och klä på oss varma kläder för vi skulle till en pulkabacke och åka pulka och äta marschmallows, vi var bara där i en timme då det var hiskligt kallt och det var jäkligt mörkt.
När alla kommit tillbaka till skolan hängde man mest inne i klassrummen och prata och sprang runt och allt såntdär vissa gick till affären, jag för min del bädda ner mig i min säng vid 10 då Tobias kommer in och bara det är några som kommer att filma här snart...jag trodde han skämta så jag tänkte ju sova sen kommer dom in osså ligger jag där och allt.
Aja då satte jag på mig en kofta och sedan blev vi intervjuade.
Nångång efter 2 den natten somna jag :P hahah

Söndagen 20 Februari
Vaknade av att Piff och Puff (Patrick och Kristians) klocka ringde klockan 7, dom bodde nånstarns i Skåne så dom skulle med ett tåg klockan 8 tror jag, sjukt irreterande faktiskt...
Somna om sen vakna jag klockan 9 då vi vart väckta för frukosten var klar, så alla gick då upp packa ihop lite och gick ner och åt.
Sedan efter gick vi och packa resten.
Sedan hade vi ett inspirartions och reflektionspass där vi prata lite om helgen och körde nån lek har jag för mig.
Eller juste vi hade ju en tävling, man tävla om godis och jag hamna i det laget som vann godis nonstop och detta var före lunch så efter godisätandet var man ju inte speciellt hungrig heheh men vi ägde.
Men sen efter det städa vi och lekte och allt såntdär, sedan klockan 2 drog vi till busshållsplatsen för att åka hem till Gävle, v åkte först till Hörnösand tror jag, sedan bytte vi buss till Sundsvall och från Sundsvall tog vi tåget hem till Gävle resan hem tog sammanlagt 6 timmar tror jag alltså längre en ditresan som tog 4 timmar :)



Det finns mer bilder på facebook som ni kan checka in på, som andra knäppt så ja checka in här tryck bara på texten :)
Och herregud vad jag saknar alla nu speciellt Elin,Mimmi, Hakan och Tania som jag lärde känna bäst <3
Kolla bara vilken härlig humor jag elin, mimmi och hakan har :)

Hoppas det funkar

Hejsan alla! Bloggar från mobilen just nu, hoppas det funkar . Berättar om allt vi gjort sen hemma blir för jobbigt nu, skulle kunna gå till datasalen men nja orkar inte. Just nu är ja i rummet eller ska jag kanske säga klassrummet? Haha:) men ja jag är här med Patrick, Mimmi, Tania, och Hakan och nej jag stava inte fel han heter Hakan men jag kallar han Eddie för han ser faktiskt ut som Eddie i REbound NICE faktiskt, resten är på ica och inhandlar onytigheter haha:p dom kommer väl snart:) men nu ska jag säga hejdå till er ses imorgon eller på måndag<3

Change the voices in your head make them like you instead

Hejsan ville bara slänga in ett blogginlägg.
Somsagt så åker jag till Sollefteå om nån timma så jag vill säga hejdå.
Kommer inte blogga förrens typ kanske måndag, orkar nog inte på söndag.
Men så ja Hejdå :D <3

Save my soul

Hej, nyss kom jag hem från Curch Street, älskar resturangen sjukt mycket! :D
Beställde nå tacos sak, men det smaka mest lite sådär toastaktigt så det var inget märkvärdigt.
Men godd vare! :)
Har inte mkt att säga så ni får bilder.

He's like suicide but it feels alright I could die today, give my life away

Hejsan alla!
Just nu sitter jag och njuter till Fuckin' Perfect med Beth på spotify, riktig bra låt faktiskt :)
Lyssna på den vet jag!
Ska väl snart fixa mig ska ju ut på resturang senare idag.
Och jaaaa imorrn blir det ingen skola för mig osså drar jag till Sollefteå ääääntligen gud vad jag väntat hahah!!! :D
Sitter och väntar att chatten med Eric Saade på MSN ska börja nu, dom är alltid sena med sånt där hahah :D
Men jaaa...vad ska man egentligen säga, denna dagen har inte varit så speciell längre.
Juste ni vet Lars Eriksson som var med i Idol 2008? han som spexa lite väl? som juryn typ skällde ut under sändningen? Jo han har gjort sitt debutalbum nu! :D
Fatta glad jag vart då han faktiskt var min favorit ! :D eller nja inte min favorit om man tänker efter det var nog endå Johan Palm hahah men jag gillade hur Lars höll på och tönta sig och så .
Alltså hans album i helhet kanske inte är den bästa men jag har fastnat för Rejected Love jag kan liksom tänka mig in i själva situationen, men nu hoppas jag verkligen att han åker ut på nån turné skulle vara ganska coolt att träffa han :D
Han var även med i en intervju i Fridas tidning satt och skratta lite så jag tänkte skriva typ 3 frågor som jag tyckte var roliga och svaren :D

Har du någonsin tänkt att du fjantade bort din plats i Idol?
Nej, Verkligen inte. Man kan inte ta Idol serriöst musikmässigt och jag ville göra någon sorts demonstration mot konceptet.
Är det inte lite fjortis att mucka med ett koncept som alla älskar?
I så fall står jag för att jag är fjortis. Jag tycker att fjortisar kan vara ganska härliga.
Hur måste man vara för att få dig på fall?
Man måste inte vara någonting.
Haha han är så härlig men på nått sätt tråkig me like ;)
oj nu vart det ett långt inlägg så ni får en bild på mig som slut :)

is this the point of no return?

Hej alla!
Idag slutade jag 12 och anledningen till vf jag inte blogga då var för att jag chillat och städat.
Men det var ju Curling och det var svårare en vad jag trodde, ramla va det enda jag gjorde hahah.
Jag och Anna var dom enda 8:orna där sen var det kanske 20 9:or? hahah det kändes lite fel i början men man vänjde sig :)
finns inte mkt att säga om det men just nu tänker jag på att Idol 2010 är officiellt slut eftersom sista turnérn var i söndags, lite tråkigt för jag vet att Idol 2011 inte kommer vara samma sak det kommer nog inte vara lika många inspirerande personer som det var i år som Geir, Andreas, Linnéa, Daniel, Olle och ja alla var annorlunda på sina sätt.
För ALLA har på nått sätt gjort ett bra intryck på mig.
Som Geir han är riktigt mysig, han är hur snäll som helst och säger alltid snälla saker till en och sedan har vi ju den där Weise som visste vem jag var även fast vi inte träffats det var sjukt (men jag hade ju gjort saker till han så..)
Och sen Linnéa första gången jag träffa henne var 13 December sedan när jar träffa henne igen den 22 Januari så det första hon sa till mig var: Var det inte du som var på giget senast jag var här?
Det är sånt jag beundrar ingen av idolerna kommer ihåg en så bra som dom här, dom har gjort ett intryck.
Hela 2010 har faktiskt gjort ett intryck på mig, lärt mig saker, sett nya saker och ja allt.
Det gör hela 2011 faktiskt, har mkt hopp och jag vet att mycket bra saker kommer hända, jag hoppas inte mkt på idol 2011 nu men jag är hoppfull för att se vad som händer detta år! :D
MEn nu ska jag äta så bye :D

I'm on the right track baby i'm born this way

Hejsan, kom precis hem från simträning, trött är jag och lång dag har det varit.
Slutade klockan tjugo över 4 idag sen kom mamma hämta mig och jag åt mat direkt sen var det bara att skynda sig till kyrkan på konfirmation där vi gjorde en teater hehe, sedan direkt efter drog jag på simträningen.
Imorgon har jag även sovmorgon börjar 10 ute i Strömsbro där jag ska va med på Curling för det är friluftsdag och då slutar jag 12 riktigt skönt.
Slutet av denna vecka blir faktiskt chill, som imorrn slutar 12, på torsdag är det en lång dag slutar halv 4 ungefär men efter ska jag och min familj ut och äta :D sen på fredag har jag faktiskt tagit ledigt hela dagen eftersom jag drar till Sollefteå klockan 2 men jag måste ju vara hemma och fixa mig och packa och sånt så det är ju därför :)
Men riktigt skönt, just nu ska jag ta det lugnt sedan blir det säääängen så jag får sova ut :)
Men så jaa ha en bra dag alla! :D
Ni fick en bild på mig från en tävling i Borlänge som Wilma knäppte :)
Nu kanske ni undrar vf jag hade kläder på mej men det var för att jag inte var med på tävlingen då utan jag kolla bara på för min brorsa var med ;)

Today it's the love day soooo Happy Valentines Day i thiiink

Glaaaaaaaaaad alla hjärtans dag!!! :D
Själv har jag ingen att fira den med så mys med familjen ist, vem/vilka firar ni er dag med?

Young love is innocent

Hejsan, sitter nu här framför datan och är smått hängigt.
Imorse vakna jag fan 6 hade svårt att somna om men jag lyckades så jag sov till 9 gick då upp gjorde frukost och allt sånt fixa mig och sedan drog jag till kyrkar kvart över 10.
Jag är inte kristen alltså jag konfirmerar mig så thats it!
Men i kyrkan idag så fick jag göra en kyrkotjänst och det menas att man ska göra något under själva gudstjänsten.
Och då fick jag och Moa läsa några tackböner som vi konfirmander skrev i tisdags, väldigt fint.
Men jag var sjuuukt nervös det kanske var 20 pers där hehe, men jag var lite skakig hoppas ingen såg det, men det braiga va att vi fick stå med ryggarna mot alla så dom kunde bara se baken av oss, wiiiee :D

Men ja sen klockan 12 slutade det så då drog jag och Tobias hem, och efter några minuter kom Åke och Kerstin (låtsas farmor och farfar) och hälsa på, dom hade med sig munkar mumsssss.
Sen somna jag i soffan var så himla trött sen vakna jag halv 4 tror jag :P
Vet inte riktigt vad jag ska göra, imorgon är det iaf skolaaa hoppas på snöoväder så vi blir insnöad här hemma då kanske man får sova hela dan, hahahah nej men ne skoja bara :D
Men jag ska pyyyyysa nu så ja byebye :)

The way your smile looks so real I feel like i could start to understand your grace

Okej ännu en gång där min favorit inte går vidare...
Christian Walz var min största favorit ikväll men det var väl inte folkets smak....
Men visst jag gillade även Daniel Karlsson eller kanske The Moniker som han kallar sig för? men han var ju härlig och gick till andra chansen, sen gilla jag ingen mer...eller lite brolle!
Men hallå första deltävlingen var det Rasmus Viberg som hade rösten som jag gilla men nej inte gick han vidare osså nu kommer Christian med en speciel röst men nej till han också, det är tråkigt :(
Men jag ska inte sörja, GO DANIEL nudå! :D

Writing moments on the wall

Hej!
Idag är det myslördag roligt roligt men imorgon är det söndag ... imorgon klockan halv 11 ska jag vara i kyrkan och förbereda mig för jag ska läsa en dikt på gudstjänsten, lite pirrigt men jag måste göra en kyrktjänst nångång hehe :)
Men idag vakna jag av att Sofie messa mig runt 9 och det visa sig att hon och sara var påväg till Gävle så då bestämde jag mig för att gå upp och fixa mig och sedan dra ner till stan för att vara med dom.
Vi åt på donken och gick runt lite sen mötte vi Marcus som är tsm med Sofie vi gick runt lite och tröööka ;)
Jag köpte även en mikrofon eftersom den inbyggda på datan inte funkar så bra och den jag köpte nu är sjukt bra och den kosta bara 60 kr tror jag :D

Men ja jag har inte mkt att säga ska snart dra.
Sitter just nu på twitter och kollar runt lite märkte att nån tjej hade skrivit till mig 3 gånger så jag vart lite stressad men det var inget hahaha :D
Melodifestivalen är det ikväll också även fast jag inte hört bidragen än så är faktiskt Daniel Karlsson och Christian Walz mina favoriter båda är ju speciella :P
Brolle hade varit min favorit om han inte hade blivit en som härmar Elvis...
Men aa vi får väl se vad jag tycker efter melodifestivalen, blir väl antagligen bloggning då :)

Ni får 2 bilder från Melodifestivalen 2009,minnen minnen åkte samma hiss som Bert vart även kallad fnissmaja eller nått liknande för jag fnissa konstant då, efter ståd vi och vänta på deltagarna nere i lobbyn på hotellet och jag var alltid den som såg alla först jag bara: MÅNS....E.M.D(men dom sprang ifrån oss) SARA DAWN FINER!!!! typ så sen trodde jag att ja såg the poodels men det var några tanter, men sen sprang vi ist på dom i korridoren på morgonen efter utan att veta att det var dom heheh :P det var även den helgen jag och anna lärde känna varann sjukt bra!
Men nu ska jag dra så bye! :d

And maybe, I'll find out The way to make it back someday To watch you, to guide you

Hej alla, nu sitter jag här denna fredag och har inget att göra.
Skulle vara med Sofie egentligen men eftersom hennes lillebrorsa vart sjuk gick det inte så en annan helg får det bli.
Är fortfarande sjuuuuukt förkyld det går inte att beskriva.
och vilket snökaos det var idag då??? och ingen hade ju plogat bort snön imorse heller så det var ju jätte svårt att gå till bussen, gick i tid till den och hann med 27 bussen alltså den som går 07:27(brukar ta 07:47) bussen men sen var sen och kom 07:32 men endå kom i lagom tid till stan så jag hann byta där så jag kom 40 min förtidigt till skolan så man satt och slöa men det var skönt :)

Ska snart ha tacomys med danne och mamma ÄLSKA TACOS!!!
robin och tobias ska på nån konsert eller nått på Helges så ja men det blir bra :D
Just nu är det alla hjärtans dag eller "Valentines Day" i USA och säkert fler ställen i världen osså har Never Say Never 3D premiär där så nu har säkert massa Justin Bieber fans sätt den, känns lite deppigt att man själv ska få vänta till Mars att få se den, men man överlever väl den väntan som man har gjort med massa andra saker:)
Men nu ska jag sluta och kolla vidare på datan så seeees <3

I miss you, we were made for eatchother out there forever

Hej alla nu sitter jag här som vanligt.
Har dragit på mig en riktig förkylning nu och jag vill verkligen inte bli sjuk nu verkligen inte iaf inte dom senaste helgerna det är ett big NO NO...
För imorgon till lördag ska jag va med Sofie Stråhle, sedan nästa helg ska jag till Sollefteå heeeeelaaaa helgen, sen helgen därpå ska jag på fredagen kolla på Daniel Adams Ray, Med Lydia, Fidan, Amanda och kanske Sofie och Sara tror ja, sedan på lördag och söndag ska jag iväg till Njurunda tror jag det var på simtävling.
Så ja somsagt är jag väldigt upptagen dom senaste veckorna med massa roligheter som jag inte vill missa :)
Och herregud det är ju snöstorm SNÄLLA jag har bara lust att mörda snön, typ tända eld på den eller något liknande.

Ajaaaaa strunt samma, skulle egentligen på simträning idag men det är jobbigt att simma när man är snorig inte så fräscht om snoret rinner ut i vattnet direkt och om folk ser det heheheh, måste också köra igång med träningen om ajg ska få nå bra tider då på simtävlingen näst nästa helg det är en jävligt stor tävling också men jaja.
Nu ska jag filura ut hur jag sätter in min gamla header, Emelie fixa så mycket med kodmallen så jag fattar inget nu hahah :d


With the dreaming people

Hejsanhopsan!
Kom hem för en liten stund sen var på gävle ungdomsråd möte som vanligt det var roligt, prata lite om Sollefteå nästa helg som jag ska på, så den helgen blir det ingen bloggning tyvärr!
Före mötet var jag med Anna på stan köpte halsband som ni får bild på snart och sedan örhängen.
Sedan fika vi på donken med Lovisa, Miranda och Olivia riktigt roligt (:
skolan var väl bra gick ju bara fram till 2 så det är riktigt skönt me LOVE onsdagar :D
Just nu sitter jag och håller på med en ganska töntig grej som jag inte vill förklara vad det är men ni kommer tycka det är lite töntigt men jag jämför en sak som hände mig och en sålänge hånflinar jag åt vissa som jag inte känner genom datan bara för att det inte hände dom mowhahahaha fasen vad glad man blir då liksom när man är ensam om en sak :D
Ska fortsätta kolla runt och jämföra så ni får en bild på mitt halsband sålänge :D

Puss <3

Whhhataaa ?! :D

Heeej, som ni alla kanske ser så håller bloggen på att ändras lite grann eller mycket och det är Emelie Fors som är så snäll och hjälper till faktiskt :D
Idag var det en lång skoldag och jag var inte på topp direkt men jag klara mig!:D
Men vad ska man sääga, var på konfa efter också där vi diskutera kärlek det var roligt hahha :D
Sen körde vi en lek sen var det inte mycket mer.
Batteriet i datan tar typ slut snart så jag skyndar mig.
Var lite roligt att så mycket på twitter händer nu kändisarna börjar upptäcka sina fans mer som detta:

För er som inte vet vfem Khloe är så är det Kim Kardashian's syster alltså ni vet hon som Justin hade eller har en crush på? ja hons syster är det iaf, googla henne vettja hahah hon är sjukt fin!
Men nu ska jag dra så ses vi :D

Hey i just want to tell you a thing, I love your smile after this day and i will love it forever

Hej alla vänner! :)
Känner att jag måste slänga in ett inlägg nu tror nog alla som följer min blogg har läst om Geir tuuuusen gånger redan, tjärleksfullt va?? ;)
hahah idag är det en underbar måndag jag gillar faktiskt måndagar som vissa andra inte gör, vi har ju sovmorgon varje måndag så ist för att börja halv 9 så börjar vi tjugo i 10 :D så härligt.
Sen är det faktiskt slappa lektioner känner jag, börjar med ca 1 timmes matte som kanske jag inte är världsbäst på men iaf står ut med, går ju i "lilla gruppen" där men det är endå skönt att kunna räkna i ens egen takt och vi är bara kanske 8 st i mattegruppen så det är lugnt :D
Sen är det kanske 40 min So som jag älskar :D
Sedan är det mat och efter det är det elevensval som jag har bild på och älskar att rita jag har blivit kär i det, ritar faktiskt riktigt bra har jag kommit på om jag ska vara ärlig! :D
Sedan är det 1 timmes No och sedan 25 min spanska som jag för den delan inte kan gå på eftersom jag måste hinna på sångträningen som jag ÄLSKAR :d

Men efter åkte jag iaf hem, så nu har jag bara chillat ska snart dra ifrån denna "låda" och unna mig andra roligheter hahah :D
Men vi ses när vi ses allesammans puss och kram <3


Vill ge dig en ros för att du är den du är, Tack

Detta inlägg vill jag faktiskt tillägna en riktig härlig man som får en att bli riktig glad varje dag faktiskt.
Geir Rönning är mannen jag pratar om, jag var aldrig direkt ett fan av han under själva idol-tiden för då var jag liksom "åå han är ju redan känd så varför ska han vara med i idol liksom?" men jag börja fatta med tiden att jag inte kunde hålla på att tänka så, så med tiden börja jag faktiskt tycka om denna musikaliska kille som har uppträtt med Robert Wells och säkert många mer som jag inte kommer på.
Han är en förebild för många, han bevisar att man kan komma som 48 åring och endå vinna hem folkets hjärtan i Idol även fast han har en lång karriär både bakom sig och framför sig.

Alla inlägg som han skriver på sin blogg älskar jag, han skriver liksom inte bara vad han gör på dagarna utan han skriver om ALLT, Barnen, familjen, resorna han gör fram och tillbaka, Idol och mycket annat.
Jag beundrar även att han tar sig tid att svara på alla kommentarer på sin blogg och även det man skriver till han på facebook, jag har aldrig stött på en person från Idol som har tagit sig tid, och brytt sig om en så mycket som han gör.
Jag har aldrig gillat äldre män som varit med tex Knut Berggren som var med för några år sen i Idol men Geir har visat mig motsatsen och bevisat att även dom kan va grymma och trevliga.

Det mysiga med han är att han också är så "down to earth" i verkliga livet han visar verkligen kärlek (eller som han säger Tjärlek) till alla människor han stöter på, tråkigt nog glömde jag bort att prata med Geir sådär länge som jag gjorde med vissa på Idolturnérn men en kram fick man och det var den mysigaste på länge.
Jag kommenterar ALLTID hans blogg och får alltid ett mysigt svar tillbaka, jag beundrar han stark.
Jag ser verkligen fram emot tills han ger sig ut på vägarna här i Sverige efter Idol, jag kommer absolut gå på nån spelning om det blir nån men det tror jag!

Han är en såndär määniska man verkligen vill träffa om och om igen och det menar jag!

He is the man you wont forget, He fly away without regrets, he twits your mind you go insane he is the master of this game

Hejhej! :D
Vilka såg Melodifestivalen idag då? :)
Som vanligt gjorde jag det och tyckte det var en riktig bra deltävling med bra deltagare.
Tänkte ge er mina favoriter från denna deltävling och kanske prata lite kort om dom om jag har nått att säga om dom hahah.

Swingfly-Me And My Drum
Riktig bra låt, vart först lite deppig över låtnamnet "Me And My Drum" då Tom Dice som var med i Eurovision 2010 hade en låt som hette "Me And My Guitar" och jag vart ju förälskad såklart så då vart jag lite sur först.
Men dom var riktigt grymma!
Och bara det att Christoffer Hiding från Idol 2007 var med gjorde det ju bättre han var ju endå min favorit det året så jag vart ju glad när jag såg han, :)
Men låten var svängig lite min stil sådär kände jag :)
Bra jobbat med den låten iaf  och lycka till i finalen<3

Rasmus Viberg-Social Butterfly
Oj oj oj här har vi en såndär som är äkta min typ känner jag, han har den där speciella rösten som jag om och om igen blir kär i + det söta utséende.
Låten var sjukt bra också, min favorit helt klart men sjukt tråkigt att han åkte ut alltså han hade iaf kunnat gå till Andra Chansen iaf, trodde folk skulle tycka om han och så men nej nej...hoppas man får se han nå mer iaf!

Danny-In The Club
Har faktiskt inte så mycket att säga om Danny mer än att han rocka sjukt roligt att han gick till finalen.
Roligt att se han själv utan Mattias och Erik, han klarar allt bra, men jag hade inte förväntningar att han skulle gå vidare utan jag var mer, ja han får väl gå vidare men jag bryr mig inte, då jag gilla Rasmus mest hehe (:
Men det ska bli roligt hur det går för han i finalen, men då tror jag faktiskt mer på Swingfly en sålänge man vet ju inte vilka som går till final från dom andra deltävlingarna direkt :)

Men det var mina favoriter, vilka var era favoriter då? :)

Jag har ett sår på min hand som liknar ett hjärta

Hej alla!
Jag har inte kunnat blogga något bara för att igår efter skolan drog jag och Anna ner till stan och köpte godis och sen och sen sov jag över där så vi hade lite tjejkväll, eller jaaa Marcus var ju också där ett tag men han kan man räkna som en tjej faktiskt! :D
Han är rolig och Anna är toppen ;) bästa kompisarna därva
MEn nu är jag suuuuuper trött och känner mig hängig som alltid när jag är uppe länge.
Klockan 2 idag när mamma hämta mig åkte vi till Valbo där jag köpte 3 t-shirts som jag ska ha på jumpan sjukt snygga var dom och billiga!
Vet inte vad jag ska göra nu , ska kolla lite på sånt jag missat denna helg, så nu får ni alla ta hand om er själva så ses vi när vi ses! :D<3

Där får ni en halv bild på mig som är lite halvsuddig också hahah osså är det Anna i bakgrunden som ser lite scarry ut ;)

who cares baby i think i wanna marry you

Hejsan!
Bloggar lite snabbt nu innan jag ska iväg på simträning ska bli skönt.
idag fick vi sluta tidigare så vi slutade 1 ungefär och vi skulle slutat tjugo över 3 så det var ju sjukt skönt.
Oj men gud jag måste sluta nu hahahha måste hinna titta på andra saker så jag bloggar mer senare om jag hinner! :)

Through all the mire and clay You're washing me with grace You carry me, oh Lord, through it all So I will testify even in the fire I live to praise my Savior

Hej!
Förlåt för att jag inte bloggat men jag har varit sjuk och tagit hand om mig själv, vill ju bli frisk förstår ni.
Ska till skolan imorrn blir en lååång lååång dag eller ja det är bara NO, Jumpa, Svenska, Lunch, Spanska i en halvtimme, håltimme och sedan 2 timmars spanska igen ungefär ganska segt men det ska man leva med i 4 månader till så jag får acceptera det, sjukt är det hoppas dom här 4 månaderna går snabbt vill ju ha sommar känns som denna sommar kommer va BÄST 2011 kommer vara BÄST och det har jag nog sagt många gånger hehe men jag kan inte sluta,  :)
Sitter och lyssnar på Jay som vanligt som jag har gjort nu varje dag i 11 dagar, det är sjukt hur man kan börja gilla en kille efter att man bara träffat sådär snabbt eller ja snabbt och snabbt vi pratade ju länge...men nu ska jag inte börja babbla om Idolerna så mkt det får vara nog om det i nån vecka sådär.
Men vad mer ska jag säga...?
Ne jag ska nog gå tillbaka i verkligheten nu så ses imorgon eller något (: