I'm getting there, one day closer

Vad har hänt sen jag bloggat senast? jo jag har varit på möten, pluggat som fan och försökt sova i kapp den sömnen jag missa helgen i Estland!
Idag var det studiedag, but no sleep for me, lärde gå upp lite efter 6 för att sedan ta bussen efter 7 med Nathalie ner till stadhuset där vi och Gävle Ungdomsråd hade Ungdomsfullmäktige där vi bjudit in några elever från massa skolor inom Gävle kommun, och det dök faktiskt upp kanske 30 tappra själar?
Jag var ledare med Sean för en grupp och det var faktiskt intresting även fast en person från min grupp drog under en paus for no reason!
Försökte precis prata med Emilia på skype men det gick som det gick, ahaha!
Men vi hörs och ses!

Nicklas Hocker

Har nu kommit hem från Estland...denna helg var bra förrutom att nyheten om Nicklas fick mig att sjunka ner i humöret, såg det på arlanda att han var borta när vi skulle dit så det var ingen bra början på en resa.
Men jag fall för Nicklas nästan direkt när han var med 2009 och heja på han som fan, var på fredagsfinalen i stockholm den gången han åkte ut...sen kom han till Gävle och såklart träffa man han där.
En glad och trevlig prick var han men tråkigt nog var det något som hände efter idol som fick han deprimerad och det är ju sånt som händer, men det är tråkigt, en Idol, inspiration, en fin och glad kille!
Kommer ihåg dagen så väl när jag träffa han <3
Jag hoppas du har det bra där du är Nicklas nu , miss u<3

Estonia

Ja ni , jag har det bra här borta på andra sidan havet med många härliga ungdomar från Karlstad, Lettland, Danmark och Estland!
Just nu ligger jag i min stuga mitt i skogen i bad orten Kloogaranna 1 timme utanför Tallinn. Har det väldigt bra trots den dåliga wifin som finns här men annars leker livet! vill hem men endå inte men drar ju på måndag som sagt! vi bor precis vid stranden som är hur vacker som helst!:D men det var allt ska ta och sova eftersom klockan är efter 12 här!


Beautiful

Tjena allihopa!
Tänkte uppdatera er nu lite, blir nog inget mer inlägg förens om 1 vecka eller 2, försvinner ju till Estland på torsdag och stannar där tills på måndag, och sen blir det skola för hela slanten och komma ikapp det ja missar!
Vår klass har haft strul med schemat den senaste veckan och ingen vikarie som dykit upp på svenska, men det löste sig imorse då vi alla sov 1 timme längre (enligt schemat) vi ska egentligen börja 8:30 men på vårt schema ståd det 9:30 och det var tydligen fel, så fick ett nytt idag med 1 mindre sovmorgon men istället kort dag på onsdagar 9:50-13:40, SÅ JÄKLA CHILL!
Men ja, imorgon blir det väl mest att packa för att sedan dra på gitarren!
Var ju på sången idag som jag missat 2 gången och fick även reda på att min sånglärare vill att vi ska kunna kompa oss själva så hon har skaffat ett piano/keybord som vi ska kunna spela på under lektionerna, skit bra ju, jag som precis börjat spelat gitarr, så taggad!
Men iaf, ha det bra alla så ses vi någongång!

Sombody asked me if I knew you. A million memories flashed through my mind but I just smiled and said I used to.

Sitter nu här och chillar som vanligt tänkte att jag kunde slänga in ett litet inlägg!
Sitter på skype med några randoms och my classmate Emilia som jag även var med idag på stan ett tag och shoppa lite clothes, ytterst trevligt!
Sedan sist jag skrev något har jag varit väldigt busy med skola och möte och i fredags var jag även med Roxana och åt där, polsk mat bjöd dom på! :)
Imorgon ska jag väl bara ta det lugnt, städa, vila eftersom detta är första helgen på 4 veckor jag är hemma och kan sova typ, fast på torsdag drar jag iväg igen i 4 dagar till Estland med Gävle Ungdomsråd och Kulturhus Lättings så det blir najs! 
ingen ledighet för mig, trodde aldrig att mitt gymnasieliv skulle vara såhär busy, but i love it!
Me nu ska jag återgå till det störda skype samtalet så ses när vi ses!
Bjuder på en bild på mig och min finfina classmate Rasmus!
 

This is my life

Jag har bestämt mig för att lägga bloggen lite på sidan om nu och blogga när jag känner för det och när något speciellt hänt/händer!
prioterar skolan, vänner, sång, gitarren och GUR just nu i första hand och sedan får allt annat komma i efterhand, vill göra så mycket just nu men på samma gång vill jag inte göra något, allt är så förvirrande just nu!
men jag tänkte bara berätta det ifall ni undrar vart jag håller hus!
Men bloggen har blivit ett sådant stress moment senaste tiden och jag känner liksom "tvånget" att hålla "er" som ens läser denna blogg uppdaterad about my life även fast jag inte har en aning om vilka det är som går in här varje dag.
Men ja, i fortsättningen bloggar jag bara när jag känner för det och har tid!
Vi får se när jag slänger in ett inlägg nästa gång men jag avslutar med en fin liten bild från mattelektionen idag då jag och Emilia hade tråkigt och snodde Rasmus mattebok när han var på toan, han vart måttligt glad när han såg det!

Jag mår så jävla bra nu

Sitter nu här och tänker på min framtid som vanligt, som jag i stort sätt gör varje gång jag sätter mig i min ensamhet bland all musik, så mycket jag vill göra, men i will try to make it happen!
Har nu på kvällskvisten bara tagit det lugnt och kollat på xfactor som i stort sätt än så länge suger, Idol var bättre men som alla vet hade jag ju en liten förkärlek för Idol och det kan man se här i mitt arkiv "idol" http://Emmavictoriahs.blogg.se/category/idol.html
Men ja idag var det lång dag i skolan och även klassfotografering och jag LOVAR att det vart förjävligt som vanligt! sen vart det en rast på 1 och en halvtimme så jag och mina bästisar i klassen drog till Max och myste!
Sedan var det massa lektioner för att bege hemåt halv 5 så nu är jag trött!
Men vi höres och ni får en ful bild på mig då jag inte har något liv just nu

Dancing in the dark

Nu är jag hemma från en lång, trevlig, intressant och myyyyyycket rolig helg ute på kungsholmen i Stockholm!
Eller jag kom hem vid 5 men har bara vilat för det mesta, har inte sovit mycket alls denna helg men man lever ju bara en gång så varför inte ;)
I Kungsholmen bodde vi i en scoutstuga och jag hade ingen aning om det då jag läser mail så dåligt,det var meningen att man skulle ta med sig egna saker att sova på men jag gjorde det inte, men hitta iaf på ett rum fullt med soffor som "satt ihop" hur skönt som helst! så sov där med Amanda, Freja och Per-Marcus, dom hade saker med sig men var så avundsjuk på mig ;)
Men det var en jätte mysig stuga och hur härligt folk som helst som var där, vi var 14 pers så det vart ett stort umgänge där och vi åt i stort sätt bara vegetariskt den helgen av någon anledning, men jag klagade inte!
Men denna helg var det mest presentationer om själva ledarakademin och medborgarprojektet och om oss själva, sedan massa föreläsningar, skratt, lekar och lite sömn!
Men det var jätte härligt så jag ser fram emot nästa månad då det är igen!









 

Time is running away and everything feels good

Nu sitter jag här efter en lång men snabb och rolig dag, allt rinner bara iväg!
Var hemma igen igår då jag vart värre men mina kära kompisar i skolan ville ha tillbaka mig idag till skolan så jag gick och kände mig genast bättre, vi gick till typ kanske kvart i 4, fick sluta 45 min innan vi egentligen skulle sluta!
Men ja...idag efter skolan har jag ordnat massa saker om ledighetspapper för Estland den 20-24 september som jag ska ta med mig till skolan imorgon och sedan lite matte och sedan papper då jag än en gång drar till stockholm efter skolan imorgon så kommer ej blogga denna helg!
Men i stockholm ska jag iaf på ledarakademin med sveriges ungdomsråd och vi kommer vara 15 pers där och lära oss om att bli ledare om man säger så! ska bli roligt också att träffa massa nya och bekanta ansikten och vara i min älskingsstad en hel helg är inte helt illa det!
Nu ska jag kolla så jag har allt fixat så ses vi!



Brings back memories

okej såååå nu var det väldigt tomt här men jag varna er, igår var ja sjuk så orka inget samma sak idag men gick iaf till skolan till mina underbara friends!
fangirla precis över min älskling Björn Gustafsson som var på tv, kommer aldrig sluta älska that man!
Men iaf i fredag drog jag, mamma, moster Linda, gammelmormor, Vidar och Lina till Silja Serenade för en 40 timmars kryssning där vi gjorde stop
Finland och besökte Folke och även fick se ställen där gammelmormor och folke har växt upp, fick även se stället dom rymde till under finska vinterkriget!
På kryssningen hände inte mkt förrutom att jag gjorde det vanliga och spana på dom få snygga killar som fan, shoppa en ursnygg plånbok och mer saker och även sjöng Boten Anna inför 30 pers, kan fan tänka mig att bli en artist efter detta, var skit nervös i början och skakade men sen när ja kom igång och märkte att publiken tyckte det var roligt då dom andra som sjöng var japaner och tråkiga så vart jag lugn!
men sen när vi kom hem till sweden så vart ja sjuk och ja skyller allt på min classmate Amanda!
men ses och hörs nära ja orkar, återgår till my busy life nu