vet inte om jag orkar låtsas längre, känslorna blir bara starkare

Hejsan!
har inte mycket att säga att jag är nu godkänd i matte, fy vad glad jag blev nu har jag iaf en framtid haha!
Sen är det inte mycket kvar i skolan kanske bara 12 dagar om jag har räknat rätt så jäääääääävla skönt känns att det behövs nu eftersom jag börjar bli riktigt trött vill komma ut och bara glida!
Ska snart in i duschen och sedan iväg till sjömanskyrkan med brorsan och mamma då vi ska kolla och röstapå brorsan Robins band Far Sight uppträda i en tävling som kan ta dom till sommaren getaway! inte för att jag gillar musikstilen men man kan ju iaf stötta dom och göra allt som krävs! :D
Skrev även till Lars idag på FB och han svara :D:D

we're reaching for divinity.

Åå jag är fortfarande glad för sverige vinnst igår, har nog aldrig varit en sån stolt svensk förr som jag är nu så jävla mäktigt! min iPod fick nå fel idag så den är skickad på lagning och sen fick jag även en ny kamera idag yey :D

EUPHORIIIIIIA

SÅ FUCKING GLAD ÄNTLIGEN, FYFAN VA BRA DU ÄR LOREEN

I wanna keep it going

Sådärja kom nyss hem från City Gross där jag och mamma inhandlade lite saker inför kvällen som tacos och ben&jerry's! som sagt så kommer ju Alexandra och Nathalie hit om en och en halv timma och då blir det lite chill och heja fram Loreen, synd bara att man inte kan rösta på sitt eget land haha! men det ska bli riktigt roligt är fan sjukt nervös inför kvällen så det inte är sant vill ju så gärna att sverige tar hem detta! men nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten så ses! :D

And I don't ever ever want to grow up, I wanna keep it going

hejsan alla!
Vilka läser min blogg äns? haha aja har denna blogg lite som en dagbok så jag kan gå tillbaka och läsa om allt jag gjort!
Idag har varit en lång och varm dag, var som vanligt skola till halv 2 då man drog hem lite tidigare orka inte elevensval så tog med mig matten hem så tänkte plugga men vart ej av, hamna sen i soffan framför let's dance fick sedan ett sms från Nathalie så vi drog på fest träffa massa roliga folk även såna man inte träffat på ett tag så det var nice, vissa vart väl förvånad att se mig på en fest och dricka lite (dom som känner mig vet att ja inte är en festbrud haha) men det var riktigt jävla roligt och jag kom precis hem var lite halvläskig sita biten hem då ja gick själv men det gick hhaha vände mig om ett par 100000 gånger ;P men imorgon halv 8(på kvällen) blir det förberedelse inför Eurovision och häng hela natten med Alexandra och Nathalie ska bli rikigt najs! haha fullt upp denna helg och på söndag ska jag träffa pappa och köpa en ny kamera då min Olympus gick sönder i Finland så yey :D
Nu ska jag sova så puss!
ni får en halvdan bild på dagens outfit haha! :D

I guess there's so much more I have to learn

Nu börjar det närma sig slutet i skolan! gud så skönt!
Har sista musiklektionen någonsin på tisdag, tråkigt endå att man inte har musik på gymnasiet men ja får väl va glad att ja sjunger på kulturskolan endå haha ;) skickade precis in en hemtenta till jonas så jag kan på G i no känns bra att va klar med det iaf, sedan har jag bara omprovet i matte nationella på tisdag fan va nervös jag är...men ska nog klara det :) ikväll är det även eurovision semi final 2 och nu får vi hålla tummarna för Loreen men vi klarar det nog! ska ta och duscha nu så seya!
och juste jag har skaffat mig ett litet "justin bieber hörn" i mitt rum så here you have a pic of it!

Staying Up All Night

Tänkte nu berätta lite om helgens bravader i Skåne, det var så jävla roligt där!
Fredag:
Resan dit började klockan kvart över 8 på morgonen och vi kom fram i Sjöbo efter 4 med stopp i Stockholm (där vi träffa komikern Al Pitcher) och Lund! Framme så var det först uppackning och sedan gick vi iväg till kommun huset tror jag det var där dom välkomna oss och vi åt kvällsmat! Sedan resten av kvällen chilla vi och började först med leken Sanning&Konka, och folk hade väl snappat upp någon jag gilla så det gick väl som det gick haha och sen kom det lite fler in i leken så då körde vi Jag har aldrig till 1 och sen somna man väl 2!

Lördag
Upp klockan 7 och gjorde oss i ordning och stack till frukosten, sen vandra jag, nathalie, alexandra och jeanette runt lite i sjöbo och sen tillbaka där föreläsningarna börja och vi vart indelade i grupper med olika ungdomsråd där man skulle prata om sina ungdomsråds problem och sedan lösa problemen tillsammans, jag hamna själv från mitt ungdomsråd med Enköping, Sollentuna, Haninge och Sjöbo och det var väldigt trevligt! sen vart det lunch och sen stack jag, Nathalie och Alexandra fort ner till stan där jag köpte Justin Bieber parfym sen tillbaka för redovisning vad vi i gruppen kom fram till och jag fick prata, nervöst! sedan blev det lite föreläsningar till och sedan fix för att bege oss på finmiddag! Sen efter skulle det va bio men jag och Nathalie gick tillbaka till skolan och chilla då det var en läskig film och nathalie mådde skit, sen drog vi till ungdomsgården där det skulle vara lite spelningar och allmänt chill och det var as roligt :D sen tillbaka till skolan efter midnatt där vi körde Älskling Älskling och det spåra efter nån timme så jag drog och snacka med Patrick och Johanna resten av kvällen och somna efter 3.

Söndag
Upp igen lite före 7 efter ca 3 timmars sömn typ sämst frukost...macka vart det bara, sen föreläsning och sedan fick vi gå till en grupp som man valde själv och diskutera sveriges ungdomsråd framtid och massa saker och även där fick jag hålla en presentation om va vi kom fram till haha! sen en till föreläsning och sen stack vi typ! jätte tråkigt men det var en grym helg och usch va alla killar är snygga i Sjöbo och Lund även fast vissa fortfarande är fast i fjortis stilen ... men ja tågresan hem var hemsk även fast vi åkte första klass...för det första sluta AC:n att funka i BARA vår vagn så om man ville andas fick va gå runt i dom andra vagnarna så sjukt hemskt! sen efter ett tag när vi gick där jag och Nathalie hörde vi att det tjöt och lukta bränt från någon motor (?) men det var någon som var där och fixa, vi stanna typ i en kvart och sen fixa sig allt och Ac:n börja funka men det var endå rätt så varmt hos oss! men sen vart det bättre på andra tåget i första klass, så jävla härligt! sen kom vi hem klockan 8 på kvällen!


Tell me how you feel and if i'm getting near!

Så nu har jag börjat packat lite smått inför Skåne nu har bara små sakerna kvar som jag packar ikväll och imorgon bitti innan jag drar! Har även städat då Åke och Kerstin (låtsas farmor och farfar) kommer snart ska ju ut på resturang ikväll :) Men ja ska nog cykla till Ica snart och köpa lite godis till tågresan imorgon men det skulle inte förvåna mig om jag äter upp godiset redan ikväll då jag är en riktig gottegris men ska försöka hålla mig haha! :)
Får se om jag bloggar denna helg från Ipoden, det blir nog bara om det är Wifi där annars får ni ett långt inlägg på måndagen eller tisdagen :)
Men ska nog ta och cykla nu så vi ses!
såhär ser min resväska ut atm...jävligt tung är den också!

Hold on to the feeling and don't let it go

Tja allihopa, nu blir det dags för 4 dagars ledighet så jävla skönt!
Eftersom morgondagens planer med Roxana rann ut i sanden då killarna drog hem till England så ska jag väl sova, städa och packa resväskan till fredagen då jag som sagt drar till skåne! och sen på kvällen ska familjen även ut på resturang med låtsas farmor och farfar, trevligt!
Det var egentligen en ganska chill dag i skolan idag även fast jag är sjukt skoltrött, vill ut på äventyr!
Hade promenad/jogging/springning på jumpan, jag gick såklart, sen var det film 2 lektioner, sen lunch och 2 lektioner till och sen hem!
Drog ganska direkt på möte med GUR (gävle ungdomsråd, en grupp ungdomar som försöker hitta på aktiviteter till ungdomarna i Gävle och bara lever livet haha) prata lite om helgen i skåne och tog upp massa andra roliga saker:)
Sen tog jag bussen med Nathalie hem och sen har jag bara chillat ska hoppa in i duschen nu så vi hörs! :D
Det här var iaf jag i skolan idag, halvt emo/utråkad och förvirrad

Jag kommer träffa er i slutändan men när, det är ett mysterium

Ja där gick torsdagsplanerna med Roxana i krash, pojkarna lämnar nämligen sverige nu vilken minut eller timme som helst...orkar inte vi hade planerat så mycket osså kommer dom där tweetsen "the boys are going to Arlanda now" "the boys are leaving sweden" "1D are back in England tonight at 11 pm" man bara men va i helvete! det är väl typ meant to be att inte träffa dom eller liknande, får vila upp mig för skåne tills på fredag endå, men ja orkar inte vill träffa Niall så gärna så att det är sjukt!
Tröstar mig med snygga Christian istället, han vet hur man gör en glad alltså!

This amazing feeling won't go away

Nu är det en trött Emma som sitter här vid datan efter en lång dag i skolan med ett Nationellt prov och ett musikprov, vet inte hur det  gick på nationella men hoppas som fan att det gick bra har inte så lätt med matten men ja, kändes helt okej! sen fick jag alla rätt på musikprovet så det var najs! man skulle typ gissa musikstilar råkade typ blanda ihop metalrock och hårdrock men fick rätt endå eftersom det var ett vanligt misstag!
Imorgon är det sista dagen i skolan denna vecka, sedan på torsdag drar jag och roxana till stockholm och leta efter våra män! och sen på fredag drar jag till Skåne med ungdomsrådet så seg uppdatering kommer det bli denna helg men ska dra nu mina kära vänner och äta så hejdå! :D

The summer is soon here

Förlåt ännu en gång men det är fullt i skolan, dom som går i 9:an vet hur det är! men imorgon är sista nationella så då kommer jag komma igång igen! :D  Men idag var det skola som vanligt fram till tjugo över 3 och sen direkt efter skjussa mamma ner mig till stan där frisörsalongen Sotlugg&Linslugg och dom var sjukt bra, första gången där så! :D men vart nöjd med det, dom klippte upp och tunna ur! sedan hem och färga nyss mitt hår ingen skillnad direkt bara lite ljusare! :D
Man känner nu att sommaren närmar sig då allt börjar ta slut i skolan typ och det är så skönt längtar till sommaren då man är fri och bara kan njuta!
Och en till sak, även fast mitt sverige hjärta hejar på sverige i eurovision så kommer jag fan slänga en röst på Jedward så enormt saknade så det inte är sant!

The sun goes down, the stars comes out

Halloj alla!
Jag känner mig så dålig på att blogga och när jag ser att fler börjar läsa så blir ja lite ledsen att jag inte bloggar så mycket, men iaf!
Det var halvdag i skolan idag pga lärarna ska börja flytta saker till lillhagsskolan så det var skönt! dagen började på stan med bildgruppen där vi kollade lite på statyer och så sen back to school och ha två lektioner, en 80 minuters so lektion och en svenska lektion på 40 min sen lunch 12 och sen hem!
Gick och la mig när ja kom hem då jag känner mig hängig, väcktes av Tobias 1 timme senare så han skulle till Emelie och ville att ja skulle veta det och att jag skulle bli hemma själv, fick först panik och trodde jag hade försovit mig och att det var fredagsmorgon så hahah tobias skratta åt mig bara för att ja såg så rädd ut:P
men nu sitter jag här och tar det lugnt, vet inte vad jag ska göra, kanske vila så jag inte blir sjuk vill ju vara sjuk nästa helg då man ska till Skåne :D:D

vet inte

Vet inte varför men jag tänkte berätta en grej som ligger inne och trycker som är ganska jobbigt( varning kan bli långt inlägg), dom som känner mig vet ju detta men jag tänkte iaf berätta för det är så många som tror att allt är så "perfekt" i mitt liv och så men nej, när jag, robin och tobias var 2 och 3 år så skiljdes mina föräldrar pga pappa inte var närvarande, jobbade mycket och spela data och tv spel! jag har inga minnen alls från den tiden, men vi förlora i stort sätt all kontakt med mina kusiner, fastrar, farbröder och farmor och farfar på han sida då...

men mamma hitta på en ny ganska snabbt och jag ser väl han mer som än pappa en min riktiga pappa så att säga. men iaf när vi var 5 eller 6 hitta pappa på en ny tjej och det var faktiskt ganska okej för hon var helt underbar! vi sov över där några helger och kom över någon jul och öppna julklappar och allt var jätte bra! men vi hade ingen kontakt med släkten då! sen tror jag dom flytta isär när vi var 10? och då vart allt dåligt igen typ ingen kontakt alls med han, och jag brukade ofast grina då på kvällarna för det var så jobbigt, för trots allt är han min pappa.
men när vi var 10 så bestämde vi oss att såhär får det inte vara så vi åkte hem till farmor och farfar och det kändes AS bra! sen dess har vi haft en hyffsad bra kontakt med dom! sen i somras fick vi först beskedet att min kusin max(pappas sida) höll på med dåliga saker och ja det var inte bra där...sen tog även farbror jesper kontakt med oss i samband när farmor vart sjuk (vi visste inte då hur sjuk hon var) och vi träffades mycket och det var roligt att träffas efter alla åren, sen fick vi reda på att det var cancer hon hade, då brast det för mig jag orkade inte vi hade ju liksom nyss åtefått kontaken osså fick hon cancer!
sen dog hon 17 September även den dagen jag åkte till Kista på ett event med mina kompisar och det var sjukt jobbigt, hade en storklump i halsen hela dagen och ville bara brista ut i gråt men försökte ha ett leende på läpparna och ha roligt iaf även fast jag bara ville hem och grina
begravninger blev ganska fort och det var även då jag fick träffa mina kusiner för första gången på 11 år det var så jobbigt att se Max även fast han var hur fin som helst! men ja, kontakten med pappa har blivit värre sen dess och han pratar knappt med en sålänge det inte gäller teknik typ, jag vill ha kontakt med han men det är svårt nu, och ja, men jag har mamma och danne iaf och mina brorsor och det är allt jag behöver! pappa kommer väl på förr eller senare på hur han har betett sig genom åren...men iaf det var det...

Life is good

tja lång dag har det varit idag även fast jag vakna av nyheten att Justin kommer till sverige I SOMMAR(kanske 18 års gräns på "festen" men whatever) men det var skola till tjugo över 3 längsta dagen typ och sen fredagar är ju också till tjugo över 3-.-' men ja efter skolan var det stress hem(astma attack även fast jag inte har astma hahah sämst kondis...) sen skjuss till slottet där det var mini möte ang skillshare med Amanda, Nathalie och Jonken, det var en slags blankett man skulle fylla i till insp.helgen i Sjöbo:) sen när det var klart stanna jag och Nathalie kvar i någon timme och typ dampa och höll på med min data haha men roligt vare! sen hem, duscha och TV och nu sova så nattiiii:)


Grym dag i Uppsala

åkte till uppsala idag med kyrkan vid 9 tiden och där var vi på en 1 och en halv timmes lång högmässa i domkyrkan där söta gossekörsboys sjöng dom var från åldern 9(?) till 19 skulle ja tro:) grymma var dom, sen var det runvandring där inne i kanske en 40 min sen mat, sen off to högarna i gamla uppsala och fick lyssna på fakta och gå upp på högarna!:D sen drog vi hem och var hemma i bomhus kvart över 6:D rolig dag var det iaf


Never Let Me Go

todeloo allesammans! har varit en lugn dag idag typ bara chillat! min moster, magnus och kusin oskar kom lite spontant på besök vid 5 och åt med oss, mys! hade inte direkt något planerat men sen hörde Nathalie av sig så drog till henne vid 8 och vi prata och kolla på en film som hette never let me go, var faktiskt lite hemskt men den var bra så den rekomenderar jag starkt! sen gick ja hem 11 så nu ligger ja här ska sova nu för att imorgon ska jag till kyrkan 8:45 för att vi ska till Uppsala hela dagen för besök i kyrkor m.m roligt! men ja det var allt så byeee:)


Du är bäst nu men du var bättre förr


you better shape up, cus i need a man

sitter just nu och kollar på Let's Dance! det sänds ju idag eftersom det är fotboll imorgon! men ja... vad ska man säga? fick 56 poäng av 107 på satsdelar alltså G så känns ju awesome haha:D fick även IG på Kemi i nationella men NO ämnerna gillar ja inte så jag var berädd på ett IG men vi får hoppas på ett G i slutbetyg! haha men nu ska jag fortsätta kolla så ses!


party rock is in the house tonight

okej orkar inte skrev ett inlägg som försvann! orkar inte skriva allt igen! men det vart inte en lugn natt som det var tänkt jonken drack iaf men inte jag och nathalie ! hamna också på en efterfest hos en av jonkens vänner så lärde känna många trevliga personer, dock fulla men det gick, var en ganska lugn party och vissa körde nyktert som jag och Nathalie! kom hem före 2 så ska snart sova!:D varit en trevlig helg och det var roligt att lära känna nathalie bättre då vi har mycket gemensamt och vi bor nära så det är skönt:D men nu ska ja sova så god natt:)