2012 i en summering

Nu lider 2012 mot sitt slut och det är bara 1 dag kvar av detta år, detta år har minst sagt varit ett bra år och har gått riktigt snabbt kan man säga!
Tänkte dela med mig lite av dom bästa händelserna från året som har gått!
 
2012
  • Vart in vald i Sveriges Ungdomsråds Valberedning
  • Kom med i ledarakademin som har ändrat mitt liv helt!
  • Åkte till Sjöbo och Ljungby med GUR och även Estland och Polen och hade det awesome.
  • Gick ut grundskolan och allt slit fick mig att komma in på mitt drömprogram Hotell & Turism
  • Fått vänner för livet, kan verkligen prata med dom om allt, dom vet vilka dom är!
  • Träffade min idol Ed Sheeran i Sundsvall och fick även se Tyler Ward live i Stockholm!
  • Kom med i musikalen i Ljus och Mörker
  • ÖVERLEVDE JORDENS UNDERGÅNG!
Kan nog säga att 2013 kommer bli minst lika awesome om inte mer då jag kan se fram emot dessa saker:
 
  • Justin Bieber
  • I ljus & Mörker musikalen
  • Alla härliga stunder/resor med GUR
  • Den förmodliga resan till Manchester med Isabell, Emilia och Angelica
  • Gå ut 1:an och börja 2:an
  • Förmodlig resa med familjen till England, Paris eller New York
Ja, ni ser ju själva vilket år jag har att se fram emot och vilket år jag lämnar bakom mig, helt sjukt!
Jag hoppas ni alla har haft ett lika bra år och kommer ha en minst lika bra år framför sig som jag!

I want you here right now just by my side smiling that silly smile that I adore

Jag har blivit sjuk..inte det roligaste när det bara är några dagar kvar på året och jag bara blir värre för varje dag.
Blir antagligen hemma på nyår om jag är såhär, vi får se helt enkelt hur jag gör eller känner mig, it sucks.
Igår var jag ju som sagt på berättelsen om Pi med Emilia, Isabell och Angelica och jag kan verkligen säga att den filmen var den bästa jag har sätt i år, bästa 3D var det också kändes som om jag var med på resan och allt liksom, så ni som inte har sätt den MÅSTE se den, så värt det!
Nu ska jag återgå tillbaka till mitt slöande så vi ses!

I'm better than alright

Allt julefirande tog officielt slut igår morse, den dagen man börja insé att man gått upp alla kilon man förlorat en veckan innan så nu börjar hårdträningen igen då man är hemma och har det skönt!
I julklapp fick jag i stort sätt pengar, presentkort på Vero Moda, Gina Tricot och H&M, LOL filmen, Justin Biebers bok 'Bara Början', data väska, kalender, en svart liten pall, liten liten låda, smycken och böcker, fick i stort sätt allt jag ville ha så jag klagar inte!
Idag så var jag med Roxana i några timmar och gjorde en rolig grej som jag tyvär inte kan säga vad det är, men kanske kan berätta om några månader, vi får helt enkelt se!
Sedan imorgon ska jag gå på bio med dom saknade Emilia, Angelica och Isabell, vi ska se på berättelsen om PI så det ska bli roligt, alla säger att den är bra och efter att ha sett trailern kan jag nästan lova att den är bra, så vi får hoppas på det!
Ska nog ta mig och dra mig till sängs nu och läsa lite av Justin Bieber boken jag fick, vi ses! :)
 

2012...året vi alla överlevde

Nu så är jullovet här efter all slit in till det sista, nu kan man bara luta sig tillbaka och koppla av i några veckor.
Idag var man till skolan i en timma för att i stort sätt inte göra något, hur tråkigt som helst men nästa år får min klass ordna allt så det kommer bli awesome, det kan jag lova!
Sen efteråt åkte jag, Emilia, Isabelle och Angelica ner till stan för att äta på donken och sitta där i 2 timmar och planera lite vad vi ska göra nu på lovet och även till sommaren...kan ni tänka er...sommaren som det är 6 månader kvar till typ haha, stötte även på Anna Sjöström där så det var väl en nice suprise, inte träffats på 2 år så det kändes lite konstigt men roligt! 
 
Jag kom även med i musikalen som jag sökte till för några veckor så jag kan ju lova att 2013 kommer bli ett grymt år och jag är grymt taggad! :D

Det närmar sig nu

Nu har jag verkligen börjat märka av att jullovet snart är kommen, när lärarna mer och mer börjar prata om avslutningen, det blir mindre stress, man själv börjar bli riktigt trött och att det även är julavslutning med GUR på lördag, vet inte hur jag ska klara av 3 veckor (eller vad det är) utan det hela gänget!
Idag efter en tråkig dag i skolan där det fanns typ nada att göra så drog jag till stan och mötte upp med Nathalie och Kalle och köpte lite inför julpysslet på fredag, kan ju säga att vi köpte en jävla massa saker haha!
Sen imorgon börjar jag inte förrens 11:10 då matten vart inställd och turismlektionen sköts ner så det blir förjävla skönt med lite sovmorgon! vart även erbjuden att åka ner till Malmö av SVUNG fredag-lördag på en föreläsning men tacka nej i och med skola och avslutningen, så tar nästa chans jag får, tråkigt förstås men vissa saker får man vänta med!
ska nog dra mig till sängs nu för jag börjar bli riktigt trött!

Just live

In the end we only regret the chances we didn't take

Where i'm going to be in my future? Thats a stupid question...i will be with you

Förlåt för kass uppdatering, men jag känner att jag inte har något intressant att skriva om nu förtiden, det är ju som sagt samma gamla visa! I fredags var jag och sa farväl till fina älskade gammelmormor, finaste du jag kommer sakna dig <3
Sen idag fann jag i stort sätt Tumblr och Weheartit så har suttut där lite från och till och laddat upp bilder som jag gjort själv/hittat, bara att följa mig mitt användarnamn på båda sidorna är eemmahhansson! 
Jag har ju inte bara suttit vid datan och nördat idag utan jag har även varit med Roxana ute i valbo och shoppat lite julklappar, vill inte behöva åka ut i sista sekund så det var skönt att ha det gjort! sen åkte jag hem och var hemma själv en stund tills min moster och kusin Oscar kom förbi och gjorde mig sällskap då mamma och tobias var/är på Scorpions och Danne och Robin var på hockeymatch, så vi stack och åt på American Take Away, jätte mysigt, sen kollade vi på Så mycket bättre och även borta bra, hemma värst! sån himla rolig film så jag kommer somna gott inatt! :D

The epic finale that will live forever

Hallå där 1 december, slutspurten på detta år är här, återstår bara att se om vi dör eller inte!
Skulle ju vart med klass kompisar i torsdags men drog hem istället och drog sen ut i snöstormen ner till stan för att träffa Anna som är i Gävle på prao så vi kolla på sista delen av Twilight, no words i just wanna see more...
Har ju varit total kaos i Gävle sen typ i torsdags då det har bara snöat och snöat och snöat, tar fan inte slut!
Men är det vinter så är, ska nog dra mig till sängs och drömma mig i väg till bättre ställen.