Påsk

Äntligen lov, som jag har längtat efter lite sömn och ro!
Detta lov blir bara lugnt, hade tänkt mig vissa saker men som blev inställt så får ta dagarna som dom kommer helt enkelt haha!
Imorgon ska jag vara med Roxana på dagen och hitta på roligt grejer och sen på kvällen blir det film med Emilia och Isabell, vi ska se på Oz The Great And Powerful så hoppas verkligen den är bra, men Mila Kunis, James Franco och Zach Braff är med så den borde vara bra haha!
Sedan i helgen blir det även att dra iväg till stugan och spendera lite tid med Åke, Kerstin, Marita, Sören och våra kusiner Alice och Simon så det blir otroligt med mys, och på måndag blir det troligtvist att byta telefoner äntligen och denna gång blir det en iPhone, skönt med en ny mobil efter min dåliga android som jag har haft i 2 år!!
 

Kongress'13

Denna helg har spenderats i Kungsbacka med nästan alla sveriges ungdomsråd där det var kongress (årsmöte) där det valdes en ny grym styrelse och jag vart omvald till Valberedningen med Agnes och Sean så det ska bli najs!
Men förrutom att en ny styrelse och valberedning valdes så var det massa aktiviteter och häng och lära känna massa nya människor, hade en bra helg om man säger så!
Men på fredagen det som hände var mest välkomnande och utdelande av diplom där mitt ungdomsråd fick diplomet "årets hjältar" och jag själv fick ett eget diplom också som var "årets slöseri med tid" då jag har åkt fram och tillbaka till stockholm ett x antal ggr bara för deras skulle så ett litet tack fick jag iallafall nu hahah!
Och sen hängde man runt med alla som var där!
På lördagen förrutom möte var det ett event på ungdomsgården där så jag och 3 andra gick dit och hängde och kolla på en rolig grupp som hette flamsgänget, hur härliga som helst, sen på kvällen stanna jag uppe till rätt så sen med 2 norrlänningskillar och 1 från botkyrka och prata om allt mellan himmel och jord medans resten av ungdomsrådarna lekte lekar, men det var skönt det också att bara prata och chilla!
Och ja som ni förstår på söndagen valdes allt och pick och pack och åka hem, så om man ska kortfatta helgen så var den rolig men intensiv!




 

 



 
 

I said it, 2013 is the year!

Alltså sjukt sämst på att uppdatera här men så blir det, har knappt några läsare heller haha!
Vill ha fredag nu också för ska på kongressen för helgen med Svung i Kungsbacka, ska bli roligt att träffa alla saknade personer igen och bara ha det trevligt, behöver komma bort lite, som sagt mycket som händer nu så man får knappt nå tiden för roligheter!
Men det roligaste som hände idag som jag kommer leva med hela livet är fan att i sommar kommer jag åka till Bryssel själv med 3 andra ungdomar som jag inte känner en och jobba på ett 4 stjärnigt hotell i 3 veckor, fattar ni? det är alltså en feriepraktik som kommunen håller i och betalar osså får man ett stipendium för det!
Så i 3 veckor kommer jag och 3 andra bo och jobba på ett hotell och bara ha roligt, kommer ha the time of my life säger jag bara och hoppas på att jag inte kommer ha mycket hemlängtan därborta, kommer somsagt missa midsommar och min brorsas 18 års dag så det är väl surt, men ska bli sjukt roligt och det är ju en bra merit till mitt CV då jag vill jobba utomlands i framtiden dessutom!
Även fast jag är glad som fan så får ni en bild där jag ser lite confused/arg ut hahah!
 

We’ll get through it all

Jag mår bra.

Det var det enda jag ville skriva nu nästan haha!
Nej men det flyter på i skolan, Nationella proven börjar nästa vecka och jag är rätt så säker på att det kommer gå bra. Möten för fullt nu men det är bara roligt, och sen är jag upptagen med massa annat, but i like it.
Idag var det simning i skolan och vi hade livräddning och jag fick ett A, hur sjukt? och bara för det behöver inte jag vara med på framtida simlektioner på idrotten så det är ju skönt.
 
Har varit på friskis som vanligt och kört på så det är skönt!
 
För att prata om finalen i Mello som var i lördags föresten, har inte uppdaterat något om vad jag tyckte om årets bidra eller what so ever, men jag tror om många följde mig slutet av 2011 och början av 2012 vet nog många att jag gillar Robin Stjernberg så jag var en lycklig tjej på lördagen klockan 22:00, sjukt stolt över han var jag!
 
Vart nästan en livsuppdatering här nu så ska lägga av innan jag skriver en hel bibel, vi hörs!



 
 

 

I'm losing patience, I just want you by my side

Första veckan i skolan efter lovet är igång och det har varit en ganska chill vecka om jag får säga det själv även fast jag har varit sjukligt trött!
Anledningen till att jag inte bloggat heller är att jag spenderade måndagen och tisdagen på friskis till klockan 6 på kvällen efter skolan, sen på onsdagen var det möte, så när jag har kommit hem har jag varit väldigt trött och inte orkat uppdareat något som ni kanske förstår!
Idag var klassen och kolla på nya Grand som öppnade förra veckan och helt sjuk vilket fint hotell det är!!
Har typ växt upp i den byggnaden då kulturskolan låg där så kändes lite ovanligt att vara där då dom har gjort om sjuuukt mycket!
Men ja.. vad mer ska man säga? har inte så mycket att säga då det mesta som händer nu är skola, möten och träning!