Jul

Länge sen jag bloggade nu men har haft otroligt mycket prov och inlämningar i skolan och för att toppa det har jag även pluggat för teorin i körning vilket jag hade i igår men tråkigt nog så godkändes jag inte, var 7 poäng från att klara det men men sånt är livet, har varit så stressad dom senaste veckorna så det är inte konstigt att det misslyckades. Har uppkörning nästa vecka som jag verkligen vill klara så jag iallafall inte behöver oroa mig för det.
 
Slog mig här om veckan att detta är sista gången jag firar jul hemma för nästa år firar jag den antagligen någonstarns i USA med en annan familj/vänner så måste verkligen se till att njuta av den svenska julen med alla släktingar. Dock vill jag bara åka nu nu nu då jag har börjat läsa så många Au Pairers bloggar och jag blir så pepp verkligen.
 
Men ja annars då? fick inte praktiken i Gran Canaria som jag hade hoppats på men ska vara på ett reseföretag istället så det ska bli roligt, osså kan jag samtidigt vara med vänner här hemma istället och åka på studentkryssning m.m.
 
Men ja det var allt som jag hade att uppdatera med, ses!