Lov!

Hejsan!
Nu har jag inte bloggat på ett tag men jag har det bra!
Taggar just nu rejält inför Polen på måndag där jag kommer vara tills på torsdag, serious buisness over there men det ska bli roligt och sedan tagga ner lite för roligheter i Ljungby på IRL fredag-söndag, känner redan nu att lovet inte kan bli bättre då jag invigde det igår kväll med mys me Nathalie och Julia!
Har mycket på gång i skolan, efter lovet blir det idrotts prov och hålla sitt hyllningstal som jag har om Tyler Ward! så på flyget till och från Polen blir det plugg plugg och sedan även på tåget till och från Ljungby så jag är förberedd, nervös!
Nu håller batteriet på datan att dö så ska ta och dra!

sometimes you have to push yourself

Hej tänkte slänga in ett litet inlägg och säga att livet flyter på, mitt liv är på topp just nu och jag mår sjukt bra!
Det börjar bli lite stressigt med skolan också men jag kämpar på, förhoppningsvis är det slut med schema byten och lärar/vikarie byten nu! haha men ja som sagt är det mycket med skolan, GUR och vänner! några vänner från klassen kommer hit till mig på fredag för att mysa, sen ska jag, mamma och danne till Lindbloms där zetterströms kommer vara, myss! sen blir det fullrulle nästa vecka och sen på lovet drar jag ju som sagt till Polen i 4 dagar och sen ljungby i 3 dagar hahah! :D
Tänkte dra nu och fira min mamma som fyller år så bjuder på en bild från Estland då jag lär personer lite vettiga stuff!
 
 
 
 
 
 

Everyone wants to be loved

Min frånvaro verkligen lyser här på bloggen och från och med idag kommer det bli ännu mer frånvaro från bloggen, funderar verkligen om ja ska fortsätta blogga eller inte...
Men idag åkte iaf hela familjen in till Stockholm för att fira kusin Simon som fyller 2 så kom precis hem! Ska imorgon vara med Roxana på dagen och senare gå på bio med my friends från school. Hela denna vecka blir ja busy och sen på fredag drar jag till Stockholm igen på ledarakademin och kommer inte hem förns söndag, sen blir det busy igen för att sen på lovet dra till Polen med Jeanette i GUR och vår ledare Lena som följde med till Estland och sen när ja kommer hem så åker ja till Ljungby dagen efter med hela GUR, reser reser och reser gör ja för det mesta nu, but i love it, love it so much, i love being busy haha!
Men ska nu ta och äta lite och mysa med la familia så höres när vi höres, det kan va om någon dag, någon vecka eller någon månad, we will see!
Det är tvillingen på bilden och lilla Simon :)

She will never know your story like i do

Så nu är man hemma efter en fullspäckad dag, okej jag tycker en fullspäckad dag är när jag varit i skolan i några timmar men idag har jag verkligen varit busy enda fram tills nu typ!
Hade ett prov idag i skolan och jag hoppas det gick bra, åt även Subway med Amanda och Angelica till lunch. fick sluta en timme tidigare så tog en buss till brynäs mötte Roxana, fick pengar och prata en himla massa saker i en halvtimme, alltså det är otroligt, ingen tyst minut mellan oss och vi har typ känt varandra i knappt 1 år men har man drömmar som oss 2 så blir det så, vi är så lika också! sen drog jag tillbaka till stan och gick till Vasa för att möta upp med Nathalie för att sedan ha ett litet möte med hon, Peter och Kasper från FNUF på Java, väldigt givande!
Just nu sitter jag och sms:ar med en kille som jag börja prata med igår, han har precis flyttat till gävle och sverige och som den awesome guide jag ska bli så har jag gett massa tipsa på vad man kan göra här i Gävle, och det visa sig att han är riktig trevlig så vi har pratat en massa saker hela dagen haha, men jag är försiktig jag vet ju trotts allt inte vad för typ han är IRL!
Ska nu ta och äta lite pizza så vi ses!

everybody wants to love

Hallojsan!
Nu händer det grejer alltså, har börjat komma igång som fan med gittarrspelandet och det börjar sätta sig ute i fingerspetsarna nu! 1 Oktober är det också alltså 2 månader kvar till jul och jag är excited, mys <3
Idag var det en lång dag i skolan men det är ingen fara när man har så underbara vänner i klassen, dom gör dagen värt, sen att få 18/22 rätt på matteprovet är inte så pjåkigt för att heta Emma Hansson heller, det går bra för mig se ni! Sen efter skolan var jag ner till stan och mötte upp my friend Roxana för lite gossip som vanligt och prata lite om x-factor tripen som vi ska göra snart, dont know when but soon! Men ska nog dra mig mot sängen för annars kommer jag vara död efter skolan som jag var idag hahah!
Men jag hoppas ni mår bra där ute och inte deppar totalt pga vädret!