Valborg!

Glad Valborg allesammans!
Har inte gjort så mycket idag förutom att tagit lugnt och fixat mig och massa! ska till bussen efter 6 med Nathalie osså ska vi ner på stan och möta Jonken och sen kanske Amanda om hon kommer! vet inte riktigt vad vi ska göra haha vi ska iaf vara nyktra! hittar väl på något roligt iaf :D

<3


I feel so close to you right now

Måste börja med att säga att Cody Simpson mixtape som han släppe idag ÄGER man kan ladda ner den gratis här! fyfan ååå va bra den är har nog aldrig fått en sån här "kärlek" känsla för ett album någonsin! ladda ner den , you won't regret it<3
Sedan som ni flesta vet har jag ju jobbat gratis denna kväll och det var riktigt roligt det var iaf jag, Nathalie, Johan och Amanda! kom hem för en timma sen ungefär! men det var trevligt, musiken var härligt och jag och Nathalie hade allmänt roligt haha vart lite för mycket kaffe för hennes del och för mycket choklad för mig haha :D men det vart mycket roligare en vad jag trott så det var skönt! :)
Men ska ta och lägga mig men innan får ni lite bilder! peace out good night!

work

Ikväll från 5 till ungefär midnatt blir det jobb på sjömanskyrkan på ett event som heter Ljudwåg så ska stå i cafét och ha trevligt med Amanda, Elin och Natalie! hoppas det är bra musik även fast det är jazz och reggea som ska spelas! dom som kan och vill kan ju droppa förbi och hälsa hahah:D


Så jävla snygg!


If we could only turn back time

Sitter och dampar lite smått på min klass just nu, som ni vet ska vi ha spex foto imorgon eller avslutningsfoto som man kan säga och vår klass har ingen fantasifulla så vi bestämde först att en sida skulle va glad och en sur, sen idag bestämde vi en annan grej och skrev en skylt om det, lite fight på fb om hur vi ska göra egentligen alla har olika åsikter och uppfattningar men jag tar iaf med mig det jag har tänkt att ha med mig och om andra tänker klä ut sig gör jag det också annars om ingen gör det skit ja i det...men jaja lite fantasi kan man väl ha?

I'm so much better now

hej alla!
Sitter och tar det lugnt efter en lång dag och chillar till musik! men ja största delen av dagen har väl i stort sätt bestått av skola, sen efter skolan gick jag hem kom på väl hemma att jag hade cyklat till skolan imorse och fick väl ett litet FML moment där och visste inte om jag skulle gå tillbaka till skolan eller om ja skulle låta den stå där...
Men det sluta med att jag drog på möte iaf och sedan tog jag bussen förbi skolan och hämta den, så cykla resten av biten hem, skönt! börjar bli riktigt skönt väder och hoppas det förblir så:)
Men ja vet inte vad mer jag ska säga så ni får en bild på en bok jag läser i skolan haha :)

It's hard to remember the people we used to be

Hej allihopa!
Jag är sämst på att blogga men det är helt serriöst jätte mycket i skolan, nationella och ja prov i allmänhet!
Hade NP muntlig i Engelska och Matte idag och man var i grupper så var med Sandra och Elin, skönt att jag hamna med dom då jag känner dom bäst man fick ju inte bestämma grupper själv! :)
Men det gick bra tror ja eller hoppas jag! :D
Just nu är jag så himla glad för idag fick jag reda på att killen jag har väntat på i 2 år ska komma till Sverige!
JUSTIN BIEBER!!
åå hela min "crush" på han börja ju i mitten av 7:an som sagt och sen har den fortsatt där ifrån, men det har inte alltid vart lätt att gilla han då man fått "hat" (om man kan säga så?) från vissa som inte gillar han och det är ju mycket drama i fandomen, men inte fan har jag gett upp pga det, jag har lovat mig själv att se han live även om jag gillar han eller ej, se han ska jag!
Så nu är jag lycklig att han kommer hit även fast det nog är i början av 2013 men har jag väntat i 2 år kan jag allt vänta i ungefär 9 månader till, right? :D
Jag och Sandra på bilden! usch brukar inte le på kort pga hatar mitt smile och mina tänder, men helt okay kort var det endå!

You will come back when they call you

Sådärja! nu sitter jag lite halvt uttråkad på mitt rum och lyssnar på depp musik! nej då men nästan så!
Men ja det vart en kort dag i skolan idag sket i elevensval så sluta halv 2 skulle egentligen slutat tjugo över 3 men ja man får endå inte betyg i det så det spelar ingen roll tycker jag!
Men igår var jag ju i stockholm efter skolan, satt först typ forever alone på mcdonalds som jag sa igår, och sedan tog ja tunnelbanan till medborgarplatsen och där vart det stress då jag gick fel 2 gånger, fick först fråga en tjej om vägen och jag fick en kort beskrivning.
Tänkte även vara lite "smart" och tog en genväg men fan va fel jag gick sluta med att jag hade 3 minuter på mig att springa genom en jävlig lång gata som tog 5 min, och dom som känner mig vet att jag har sämst kondition och hatar att springa helt serriöst!
Så kom in när allt börjat men ja fick lite uppmärksamhet av Robin då hahha! :D
Sen tillbaka till Centralen och ta ett 10 minuter försent pendeltåg till upplands väsby skulle missat tåget där ifrån om det inte var för den snälla tåg chauffören som vänta snällt på oss :D kom hem halv 12 och somna vid 1 och sov 6 timmar! :D men ja det var alllt så ja seeya all
Serriös bild på mig och robin (jag ser ut som ett retard..)
Osseriöst kort men ser endå ut som ett retard...

stockholm

befinner mig nu på Mcdonalds i Stockholm helt forever alone ! vettefan va ja ska göra nu i 30 min då pendeln går?! och jag vill ju inte sitta här och glo på alla... hahah men ja tågresan gick bra men tåget blev typ 5 min sen så ja missa pendeln från Upplands Väsby så fick vänta i en kvart på nästa! men ja vi ses när vi ses homies!:)


I'm afraid your best wasn't good enough

Hängde precis in kläder i garderoben och bokat tågbiljetter till torsdag för gissa vad jag ska? jo jag ska nämligen till Stockholm och gå på en privatspelning med Robin Stjernberg, hur grymt är inte det? jag och 20 andra randoms har vunnit detta så det så det kommer bli mysmys förhoppningsvis! :D
Men nu ska jag dra och hjälpa mamma med maten så ses:)

Dreams, that's where i have to go to see your pretty face


I see your true colors and thats why i love you

Hej alla! Snart är detta lov slut och slutspurten i skolan börjar så det är bara att kämpa kämpa kämpa!
Ska verkligen göra mitt bästa och göra allt som ska göras i tid så jag inte sitter där i slutet helt slutkörd och allt! :) men det ska nog gå bra!
Har haft sjukt ont i halsen hela dagen idag men det går nog över snart! ska nog ta och lägga mig så jag är utvilad på måndag:)
ska även färga håret imorgon fast inte mycket, har fått en sån hemskt utväxt nu så det måste göras nu :D

If i could have just one wish i'd have you by my side


Love can touch us one time and last for a lifetime

Ja för en timma sen kom jag hem från att ha lämnat av Nadja och Lydia hemma hos Nadja efter att ha suttit i en biosalong och grinat! åå alltså Titanic, har sätt den förr men alltså 3D gjorde så att det nästan kändes som om man var där, höll på att bryta ihop då när Jake och Rose låg där i vattnet, rose på en dörr och jake i vattnet och han dog och dom i räddningsbåtar kom och Rose kunna inte skrika så hon lärde släppa Jake och simma till nån död gubbe som hade en visselpipa på sig, åå Jake <3 kan knappt tänka mig att det faktiskt hänt för 100 år sen, känns helt sjukt!
1523 personer dog och det var 2228 resenärer och och dom som jobba på båten, bara 705 överlevde. :(
Men nu ska jag ta och lägga mig så ni får en bild på Nadja(som man ser ansiktet på) och Lydia från idag när vi fika innan bion! :D

Titanic

Kom precis hem från stan där jag var med Sophie, Amanda och Sophies vän Therese! köpte ett iPod skal och sen hängde bara! snart ska jag ner på stan igen och möta upp Lydia och Nadja osså ska vi gå på Titanic 3D fun fun!:D


Made My Day


Is there anything left here to say?

Som ni alla kanske ser så har jag fått en ny design och header och jag tyckte det var jätte bra!
har även lagt in en Bloglovin knappt och en Twitter knappt så ni kan hitta mig lätt och följaaaaa mig :D
Men ja vad mer ska jag säga? visste ni att min kamera har gått sönder? den paja i Finland for no reason, så jag ska få en ny snart har skrivit till pappa vilken jag vill ha så får se om han köper den eller vad han gör :P
this is the camera i want!

This is just crazy!

Jag tror dom som känner mig vet hur mycket jag gillar Cody Simpson helt ärligt gillar jag han mer än Justin Bieber!
Men iaf den 6 maj 2011 alltså nästan snart 1 år så börja han följa mig på twitter efter att hans syster Alli följde mig, kommer ihåg hur glad jag vart då även fast det kanske inte var så stort men ja tyckte det, enda sen dess har jag försökt att få han att märka mina tweets men inget har funkat, alltså jag har inte spammat utan kanske skrivit 5 tweets varje dag till han i hopp om att bli märkt men nepp inget har funkat, MEN INATT när ja låg och sov hände något, för det första vakna jag upp av att jag fått 35 nya followers på twitter och en jävla massa, tweets och retweets och det ända jag tänkte var WTF IS THIS?! sen såg jag att någon skrev "@eemmahhansson @codysimpson is RT-ing you ! Hahaha. Lucky :) x" då vart jag helt galen och gick in på Cody's twitter och fick det bekräftat, han har retweetad mig, helt sinnessjukt ju! men nu ska jag duscha och jag får se när jag bloggar nästa gång åker ju till stugan idag efter lunch och blir där till imorgon!

miss you!

Jag har alltid varit den där tjejen med få vänner men det har alltid varit såna som är nära som vet allt, jag bryr mig inte om popularitet så jag har alltid hållit mig till dom snällaste även fast jag har förlorat kontakten med några senaste åren:( fick några flashback för nån timme sen när en av mina gamla bästaste bästaste vän Alma skrev i min logg som flyttade till gotland i 3 eller 4:an har inte träffat henne sen dess:( men iaf vi gjorde ALLT tilsammans som skrev en låt som vi tänkte skicka till lilla melodifestivalen, vi busa, vi kunde prata om verkligen allt!! saknar henne sjukt mycket alltså!


I know it's possible

Glad Påsk alla! gud va skönt med lov nu, kommer bli en rätt så slapp vecka tror ja inte mycket inplanerat förutom att ja ska till stugan imorgon och sedan vaccinera mig på tisdag och sedan träffa Sophie på torsdag som ja inte träffat sen januari, miss her! :(
Imorse drog även jag och mamma ner till hemlingby (för er som inte bor i Gävle och inte vet va det är så är det som en park/skog vettefan vad man kan kalla det, men man kan träna där finns typ 2,4,6 m.m kilometers vägar där så ja och även andra träningsstuffs) och gick 2 kilometer och kolla på nyfödda lamm, söta! :D
Beställde även nyss ett Cody Simpson skin (?) till min iPod, skinet var gratis men frakten kosta iofs ungefär 50 kr men åå fett happy iafall, vet inte när den kommer men kommer iaf ta ett antal veckor, men ååå den är fett fin iaf <3
Såhär ser den ut:D i want it now :)

I listen to your words and it hurts

En dag kvar i skolan nu sen blir det loooov! skönt skönt! men imorgon har vi även test i skolan och jag har väl inte pluggat så värst mycket om man säger så...vet inte ens vad vi ska veta så haha jag har väl skrivit ner det som jag tycker är viktigt så snart måste ja lära mig det utantill så ja kan ifall något till testet imorgon förhoppningsvis!
jag är ju så sjuuukt dålig på att plugga så det inte är sant men ja vad ska man göra...får göra mitt bästa! annars är det bara chill har inte mycket inplanerat detta lov förutom att man ska till stugan i helgen och sedan kanske träffa Sophie nångång i veckan när hon kommer till Gävle, får se hur det blir med det! men nu ska jag dra mig mot plugget och iallafall försöka lära mig något!

bad memory

kom precis på att jag skulle visa er klipp på den finska idol killen och även gruppen som jag och emma träffa på arlanda i söndags! :D
Han som sjunger först är den vi pratade med!
Och här har ni finnen vi träffa :)

good day

idag var det halvdag eftersom lärarna hade utväcklingssamtal på eftermiddagen samma sak blir imorgon också:) men iaf ja hade mitt idag och vi prata bara i 10 min, fanns inte mycket att säga då jag är så duktig som jag är;) hehe men ja sen åkte jag och mamma ut till media markt med min kamerandå den paja i helgen:( men dom kunde inte fixa den så ja ska få en ny snart så vi kolla på nya och ja hitta en snygg och bra kompaktkamera (?) sen åkte vi hem och ja fixa med en video från helgen som kommer upp imorgon!:)


home sweet home

Orkar inte skriva jätte mycket så ni får lite kort om va som hänt idag:)
•Krama alla hejdå 2 gånger
•Jag och Emma spana på killar såklart
•Bussresa
•Flygplatshäng/spaning
•Flygresa
•SVERIGE
•Börja prata med en Eric som tydligen är med i en rapgrupp Trainspotters, grymma och snälla är dom!
•Tågresa hem
•Home Sweet Home