I don't quite know how to say how I feel, those three words are said too much they're not enough

Nu kommer det komma ett sånthär onödigt kort/lång inlägg där jag bara skriver vad jag vill och sånt där men det får ni vänja er med jag är en drömmare och ibland gillar jag att skriva ut mig om vad jag tänker/känner/tycker :P
Men nu är det såhär som många kanske vet så gillar jag ju 2 killar som heter John och Edward Grimes vars artistnamn är Jedward jag kan nog inte riktigt förklara hur mkt jag gillar dom, jag kan inte säga att jag älskar dom för jag känner ju inte dom men jag gillar verkligen deras musik och sättet dom är på, helt random helt enkelt.
Det finns mycket positiva saker med dom och det jag gillar mest med dom är nog hur dom tar sig tid (på t.ex. flygplatser/affärer/gator/hotell ja allt möjligt) att lära känna sina fans och bara hänga liksom och prata med dom alla.
Jag har personligen inte träffat dom men jag känner en del som träffa dom i Malmö i midsommar och alltså att se bilder/videos där dom pratar, kramar, och bjuder sina fans på glass är nog det underbaraste som finns tror jag!
Det finns nog inga andra kändisar som tar sig den tiden att lära känna sina fans, många som t.ex Justin Bieber, Madonna, Britney Spears, och många mer kända vill ju bara komma ifrån flygplatsen och sina fans så fort som möjligt även fast dom älskar alla sina fans, men inte på det sättet att dom vill lära känna alla killar och tjejer.
Jag tycker dom förtjänar ett pris för det, att dom spenderar så mycket tid med fansen.
Jag vet inte hur jag ska förklara mer för att vissa hur underbara dom verkligen är, jag skulle kunna skriva jätte mycket om dom t.ex om hur mycket jag älskar Johns skratt och hur roligt jag tycker det är när Edward bara babblar på i intervjuer och hur galna båda är på scenen och hur osynkat dom dansar till låtarna, liksom ja ni fattar man skulle kunna säga mycket.
Och man kan ju säga att Edward och John har lärt oss mycket genom deras videos på youtube som hur man dushar, klappar hundar/katter, går på toaletten och badar och ja allt dom är förebilder!
Jag diggar dom och just nu vill jag bara ha 9:onde Juli så jag kan träffa/se dom, jag kan knappt fatta att om typ 9 dagar sitter jag där i publiken och ser dom på riktigt, och att jag kanske till och med får träffa dom att jag kanske bara kanske får krama dom liksom det är en dröm för mig <3
Dom är underbara!
Bara att se bilder på dom gör en helt jäkla glad alltså!<3

i was blown away from the start, you had me at hello, from very first time i held you i could see forever

Hej alltså jag vet jag suger på uppdatera här men jag är alltid sjukt trött när jag kommit hem från jobbet så då vill jag bara ta det lugnt.
Har gått från 6-7 timmar per dag ner till 4 timmar vart för mkt kom jag och chefen fram till är trotsallt bara 14 fortfarande snart 15 men det är om 1 månad hahah, :P
Det har blivit väldigt varmt ute nu, kommer faktiskt vid rätt tillfälle tycker det kan hålla i sig nu! :)
Men ja idag har ja inte jobbat utan bara tagit lugnt, klockan 7 drog man till kyrkan där vi faddrar kolla på film dom som ville ska sova över, men jag stanna till 11 och drog hem så nu sitter jag ska lägga mig.
Ska till gammelmormor i sandviken imorgon får se hur det blir med bloggning.
Och juste jag har fått Ipod nu, var lite strul i början med Itunes och allt sånt där men nu funkar det perfa älskar den känns som om man har en mini Iphone (:
Men ja det var allt för idaaaag så byee! :)

Couse i'm your biggest fan,please believe me, i'm right here in the front row, hope you see me

Tänkte ta och blogga nu eftersom jag inte gjort det på 5 dagar.
Men ja vad har jag gjort dessa dagar? i torsdags jobba jag heeeeela dagen..
på fredag upp tidigt och kolla på "sommarlov" eftersom Jedward var med, hihihihi sedan drog man ut till Stjärnsund.
Fira midsommar där som alla andra år, riktigt mysigt faktiskt.
Sedan på lördag åkte man hem, sen har ja bara chillat idag jobba jag nåra timmar åkte hem då jag kände mig dålig.
Imorgon ska jag jobba igen fast bara 4 timmar så jag bloggar nångång efter 4 tror ja :)
Just nu vill jag bara ha 9:onde Juli ingen fattar hur mkt jag vill träffa Jedward, men snart så ser man dom bara 13 dagar kvar :P
Vet inte vad mer jag ska säga, juste imorgon efter jobbet ska jag köpa en Ipod touch :D
men ja det var allt så byeee! :D

will we ever have a happy ending or will we forever only be pretending

Hej!!! :D
Ska snart ta och fixa mig ska om nån timma dra iväg till kyrkan på återträff, ska bli roligt att träffa alla igen.
Sedan efter ska jag direkt ner till stan och ha avslutningsmiddag med kära Gäve Ungdomsråd.
Trodde jag inte skulle få va med då jag fick reda om detta igår och dom redan bokat bord så jag var lite sent ute men det gick, yeey! :)
Så vi ska till en fin resturang, vet inte va det var för resturang men ja haha :D
Ska bli treevligt, men nu ska jag ta och fixa miii!
Ni får en bild på min fin fina klasss

memories are all I have to keep

Hejsan!
Just nu sitter jag här och tar det lugnt är helt slut efter helgen.
På torsdag ska jag jobba ska väl bli roligt, men ja önska att jag fick göra mer saker en att bara torka bord och ställa ut saker men jag får vänja mig.
Fick hem ett brev idag från kulturskolan att man kunde få vara med på en konsert till vintern för sydafrika, osså kommer det vara lite kändisar med på grejen också men den enda jag kände till var Molly Sandén, men jag vart såklart intresserad har alltid velat vara med på en konsert där man får sjunga, ska anmäla mig snart till det :D
Vad mer har jag att säga? i helgen blir det midsommar så jag kommer inte blogga från torsdagen till i dont know when för jag börjar ju jobba på torsdag, sen på fredag och lördag är jag i stjärnsund och firar sen på söndag jobbar jag sen jobbar jag månad tisdag onsdag och fredag tror ja ...
men ses när vi ses
bjuder på denna halvstörda bild hahah

Det svåraste är att lämna personer som man verkligen gillar och veta att man aldrig kommer träffas igen

Hejsan alla!
Nu är jag hemma från en toppenresa i Göteborg detta inlägget kommer handla om just dom dagarna där så det blir nog antagligen halvlångt på fredagen kommer jag iaf skriva mkt, osså blir det bilder i slutet såklart! :D
Fredag
Efter 7 timmar i bil kom vi fram till Gbg runt 12 på dagen!
Mamma och Danne släppte först av Robin, Tobias och Tobbe (torbjörn) till bussen på Metaltown, sedan mig och Anna på Liseberg.
Och om jag säger såhär jag åkte ALLT jag lovar!
Sedan 8 gick vi och kolla på Eric Saade, lyssna bara på 3 låtar sen drog vi och åkte mer karuseller sen drog vi till vandrarhemmet runt 11.
När vi kom fram dit märkte vi att det var väääldigt många tjejer och killar från Norge, så vi bestämde oss för att gå ut och lära känna dom, så vi satte oss i korridoren där.
Så det kom lite killar som vi hejja på och fråga saker, sen kom en snygg kille som heter Martin och vi börja fnittra och han bara på norska "Hva er det?" Sen efter det börja vi snacka mkt med han sedan kom det bara fler och fler och börja prata som Hans-Erik (riktigt härlig kille det) Fredrik, Erik, Christian, Harald, Mads och Marthe.
Dom var så härliga alltså, var uppe väldigt länge med dom.

Lördag
Vakna klockan 9 och åt frukost, var lite deppiga den dagen för alla från Norge hade åkt själv, så jag och Anna vart typ lämnad där själva... ;)
Sedan gick vi och la oss igen sov till 12 gick upp osså gick vi till Avenyn och shoppa lite, sen börja det spöregna så klockan 5 var vi tillbaka på hemmet, det var typ tomt där dom enda som var där var något orkester gäng från Norge med ungdomar från kanske 10-16 år?
pratade lite smått fram och tillbaka med en som hette Fredrik, han var söt men ibland dissa han oss och så.
Sedan prata man även lite smått med nån 20-25 åring från skåne, och några andra randoms.

Söndag
Vakna upp klockan 9 åt frukost, sedan packa vi ihop allt och drog oss hem åt...kände ledsamt att lämna stället där man lärt känna så underbara personer<3
Måste verkligen träffa dom snart igen!






En del av gänget, på bilden är det Christian, Anna, Harald, Mads, Erik och Fredrik :)

Det var allt så pusshej!

face to face and heart to heart we’re so close, yet so far apart

Hejsan nu blir det ett sent nattinlägg! :)
Vet inte varför jag inte bloggat förr idag har ju haft så mkt tid för det men jaja, har packat idag inför Göteborg med Anna åker tiiiiidigt på fredagen och kommer antagligen hem seeent på söndagen så det blir ingen bloggning från och med imorgon till måndag, ska fixa lite imorgon och sedan vara med Anna so thats whyyy! :)
Men ja idag fick man även reda på att mina älsklingar John och Edward Grimes aka Jedward kommer till Sverige/Stockholm/Sommarkrysset en 9:onde Juli så självklart ska jag dit ska bli så jäkla grym, :)
Men va mer ska jag säga, ha det bra denna helg så ses vi when i'm back! :)

What if i never find and I'm left behind, should I keep hopin for love?

Gud jag satt nyss här och tänkte tillbaka på förra sommaren och det bästa som hände då var just det här på videon, Lovestoned <3
Kommer ihåg att 2 veckor innan detta så såg jag på deras hemsida att dom skulle dit utan att säga till mamma börja jag planera med min kompis Anna att åka dit, sen veckan innan berätta jag för mamma.
Först var det lite osäkert men sen så vart det ett JA! :)
Sen väl på Gröna Lund var jag ju så himla taggad och grejen var att jag hade Robert i bandets mobilnr så jag ringde han ett antal timmar före, vi bestämde att vi skulle träffas efter på signeringen.
På genrepet kolla jag och Anna lite och Robert var så underbar, han var min crush hela den sommaren och var det enda fram till Mars kanske...
Men iaf sen körde allt igång Oskar Linnros,Ola Svensson, Sanna Nielsen körde sitt, Lovestoned var lätt högpunkten.
Sen grejen med att ja på slutet även fick en blomma av ROBERT var BÄST! och att han kände igen mig på signeringen (lol) var ju också roligt<3
Hela dagen var underbar, det tråkiga är att jag har inte träffat varken Robert eller bandet efter detta :( 10 månader har gått fast robert sa ju för 3 månader sen på facebook detta "håll ögon o öron öppna snart hörs o ses vi igen :) när man minst anar ju! trodde du visste ! hääääääj! kram!"
Jag har sparat varenda meddelande från han, det är så underbart ju <3
Förlåt för ett långt inlägg men jag saknar dom så ju!!

I gave you everything I had I gave it all and then my heart was on the line

Hejsan!
Kom precis hem från kyrkan, ska bli fadder nu så vi träffa dom nyblivna konfirmanderna trevliga filurer var det :)
Men först presentera vi faddrar oss, sen körde vi brännboll sen åt vi mat och lekte en lek.
Riktigt roligt var det, efter sommaren drar det igång på riktigt.
97:orna är så småa förresten haha det är så gulligt liksom, eller vissa är stora men det är ju en del som är riktigt småa hahahh alltså det är så sööööttt :P
Men vad ska man säga, är så dåligt på att veta vad jag ska skriva, men snart så händer det sakeeeeer :)
Kom nyss på att jag inte visat 2 videos från när The Moniker var i Gävle, jag älskar verkligen min kamera ibland den är så bra och så lätt :)
På oh my god är jag lite ostadig när ja filmar dels för att en liten tjej sitter och gungar på bänken och för att jag blir rädd för fakiren som håller på uschhh

Det känns dumt att säga att jag fortfarande gillar dig, men vad ska jag göra när mina känslor aldrig försvinner

Sitter här i min säng lite halv avslagen både från den långa dagen igår och all pollen, är ju väldigt allergisk det är ganska tråkigt men ja man får leva med det.
Får väl börja med att säga grattis till min morbror som tog studenten igår, om 3 år tar brorsan studenten och om 4 år är det min och tobias tur, inte långt kvar faktiskt ;P
Kom hem klockan 12 inatt både mina kusiner följde med hem och sov över och idag har jag lekt i lekparken med dom och även varit i hemlingby och gått med familjen.
Märks att det är sommar nu, på onsdag drar jag till Söderhamn på schools out och är där med Lydia, Sofie och Sara sedan på fredag drar till göteborg med familjen, Anna och går på liseberg medans brorsorna och deras kompisar går på nån konsert där, ska bli så sjukt roligt! :D
Men seee ya ska äta nu
På bilden är det Eva (andreas mamma) Andreas och moooorfar

I know one day you'll be screamin' my name and I'll just look away,

Och nu är det sommarlov! :)
yesyesyes, så himla skönt fast jag har inte fattat det riktigt än men ja 2 månaders ledighet nu då!!
Igår var det ju stolt och nykter efter skolavslutningen, så var där hela natten till 1 med Marcus, anna, agnes och olivia typ:)
Åkte karueseller osså kolla jag på Ulrik Munther med Sofie, Sara och Amanda, alltså han är ju sjuuuukt söt i verkligheten den killen, faktiskt!! ska åka och kolla på han i sommar igen när han kommer.
Tog inte med en kamera så har inga bilder därifrån mitt batteri på mobilen tog slut också :(
Men jag ska dra nu, kommer nog inte blogga imorgon då jag ska på min morbrors student.
Såhär såg vi alla fina tjejer på Håkan konserten ut i söndags, roligt att vi alla hade munnarna öppna hahahhaa :D

det var så mycket som var sorgligt med den trippen

Hej alla!
Är så himla glad just nu, jag kan knappt fatta att imorgon är det skolavslutning, sommarlovet börjar så himla hääääääärligt länktar sjukt mkt till Göteborg nästa vecka med Anna det kommer vara så sjukt himla roligt:)
Det var allt för idag måste ut i värmen!:)

han älskade henne inte och hon märkte inget

Igår var jag, Lydia och Nadja i furuvik hela dagen typ eller från 1 till 10 :)
Det var riktigt roligt satt mest vid scenen och chilla och hade roligt!
Vi kolla ju självklart på Håkan Hellström för er som undrar varför vi var där, det var riktigt drag på konserten.
Vart kanske lite för mycket för min del på slutet då jag fick svårt att andas och vart lite yr.
Fick gå bakom scen och få hjälp av ambulans personalen.
Allt löste sig tillslut även fast jag missa 5 låtar typ och en av dom låtarna var min favvolåt :/
Men skit samma i det, men vissa tjejer måste lära sig att vara lugnare.
Underbara Håkan <3

Från och med nu

Jag känner mig riktig dålig på att blogga nu förtiden men sånt är livet, jag behöver ju inte blogga varje dag :P har ju knappt några läsare så ;P
Men ja nu är jag hemma själv, Danne jobbar, Mamma och är på någon resturang med några, och robin och tobias är med några kompisar.
Jag chillar lite är så förskyld så jag kände att det behövdes, osså ska jag jobba hela 7 timmar på Gävle Bro på måndag vafan så jag måste ta lugnt så jag orkar det, orka knappt 4 timmar hahah :D
Men dom ringde mig igår faktiskt bara helt spontant och bara: vill du jobba här på måndag från 12-19 självklar sa jag ja eftersom det kanske är bra nu inför sommarjobbet osså kanske man får jobba extra efter sommaren? :)
Imorgon ska jag kanske till furuvik och kolla på Håkan Hellström med Fidan och Lydia mamma kommer hem snart så då ska vi prata om det och så, jag hoppas jag kan var så länge sen jag träffa Fidan och lydia också känns det som heheh :P
Men iaf nu draaaar ja :)
Jag och Nadja (denna bilden bjuder jag verkligen på, ser hemsk ut men jaja)
Jag och Lydia :)