We're not done yet

Okej så vad har jag gjort idag? började dagen med frukost och kollade lite på tv sen efter 12 när det var perfekt väder tog jag faktiskt min gröna cykel och cykla ner till stan, fyfan va varmt det var! cykla iaf till tågstationen och hämta ut mina biljetter till Sundsvall så nu är allt med hela sundsvall och sollefteå trippen fixat och klart! :) sen cyklade jag halvvägs hem då danne fick hämta upp mig då ja inte klara av att cykla mer då det var jätte varmt och pollen överallt! sen hem och chilla och gick sedan ut och la mig i solen för första gången denna sommar, behöver bli brun nu känner jag!
Ikväll blir det att ta det lugnt och kolla på Sommarkrysset ! :D

I wanna do it all with you

Okej så vad har jag gjort sen i Onsdags då? Jo jag har grinat över britterna som jag aldrig mer kommer träffa ever again....okej just joking jag har faktiskt varit i stugan i Granön med Mami, Danne och kusinen Ida, vi drog dit igår kväll och kom hem vid 4 idag! Gjorde faktiskt nada där då jag mådde skit efter denna vecka höll fan gå in i väggen ett antal gånger bokstavligen talat! Nej men idag var vi iaf ner till Trollharen en stund och kolla kunde inte vara där så länge då det blåste som fan där ner, det är ju precis vid havet så inte så konstigt ;)
Men sen vi kom hem har ja chillat all by myself då Ida drog hem och mamma och danne till valbo så jag åt onyttigheter, kolla på film, åt lite mer (gorbys) och jag boka även tågbiljetter till Sundsvall jag ska ju dit om 5 dagar och hänga med Anna osså ska vi på Rix Fm festival och kolla lite (Ed Sheeran ftw) så ska ta min gröna cykel ner på stan imorgon och hämta tågbiljetterna och sen hem och slå ett samtal till kära gammelmormor och fråga om hon behöver städhjälp (i need some money...) men nu ska ja dra mig tillbaka till det andra jag håller på med här på datan så pusshej!
 
Ni får lite mysbilder från trollharen (den första bilden är utsikten från min stuga)
Okej jag ser ut som ett vider på bilderna jag är med på dels för att mitt hår var flottigt och jag mådde skit, yesyes

En dag, En dag ska jag lyckas

Okej så ja idag var ju jag och Ida på Ice Age 4 i 3D och jag kan säga att den filmen var faktiskt riktigt bra! såg den i svenska också så att min kära kusin skulle förstå :)
Sen efter bion så hände något som egentligen inte ska hända en tjej som är 15 bast och helt galen i brittiska accenten och brittiska killar .... dom som känner mig vet hur jäääävla kär jag är i accenten och killarna!! men iaf påväg till stället mamma skulle hämta upp oss på så kommer det 6 väldigt snygga killar (jag såg att dom inte var svennar direkt för så snygga är inte svenska killar) rätt mot oss och jag såg hur den första killen (såg ut som en modell btw, han var minst 1,90) typ vände sig om till killarna han var med och peka på mig och gick rätt fram till mig och bara "Excuse me..." med världens snyggaste röst höll på att dö ville bara hoppa på han! sen bara "Do you know where the sportsbar is... where we can watch the fotboll?" och som jag alltid blir runt killar glömmer jag bort att jag är skit bra på engelska och börjar typ peka och vifta och bara "well...it's like... uhmm...right over...like it's only up there i think..." han bara "oh okay so it's only up there? well thank u so much:D" i just "uhm yeah welcome" och gick iväg HUR DUM FÅR MAN BLI?! jag hade lika med kunnat gått med dom till stället och typ haft chansen att prata med dom och typ kanske få deras nr ;) nu drömmer jag men ja kunde gått med dom iaf för ja tror knappast dom fatta va jag mena och gick till någon annan...:/
Men jaja jag ska sluta tänka på detta, behövde skriva ut det någonstarns iaf, men om ja forsätter tänka på detta kommer ja bara bli deprimerad för jag har ju lovat mig själv att gifta mig med en britt så jag förstörde ju för mig själv ganska stort idag! haha

The Notebook!

God morgon på er alla!
Morgonen startade med att kolla på första Twilight filmen med kusinen min hon ville så gärna se den så nu fick hon se den! Ska nog ta och kolla på Dear John nu har velat sätt den så längde så kände att det var dags nu så en kompis till mig skickade en länk där man kan se filmer gratis så ska ta och göra det och sen ska jag spela ett spel med kusinen och sen ska vi dra ner till stan och äta på donken och sedan gå på Ice Age 4 3D så det ska bli himla roligt! :D
Jag såg ju på The Notebook igår kväll och jävlar va bra den var, har aldrig grinat så mycket till någon film som jag gjorde till denna, den var så fin och vacker! så nu förstår jag varför så många säger att filmen är den bästa filmen dom någonsin sätt ! :)
Men nu ska jag kolla på Dear John so bye! :)

This is my life

Ja nu sitter jag här helt trött, väntar på svar från pappa om när jag kan komma förbi och hämta The Nothebook av honom, velat se den så länge nu så hörde av mig till pappa idag om han kunde ladda hem den och det kunde han :D men nu smsa han så nu ska vi dra så ses :D
Dagen har varit väldigt bra också förresten med Sophie och Sara köpte en del fina kläder på rean ;)

Drick Den!

Nu sitter jag här med Sophie och Sara och chillar gärnet!
idag var jag med Roxana från 12-3 där vi typ prata om allt från våra problem till One Direction!
Sedan drog jag ner till stan och träffade Sophie och Sara och vi hängde på stan och åt på Subway, sen inhandla vi godis och sedan köpte jag Justin Bieber nya skiva och nu hänger vi bara efter att kollat på One Direction filmen!

Have you ever thought just maybe that you belong with me?

Tjo nu sitter jag här rymde från släkten ett tag haha! min brorsa fyller 17 idag så det är fullt hus eller ja halvfull bakgård 1/4 kanske hahah det är typ bara 13 st här ;)
Men ja jag vet inte hur mycket jag kommer blogga dom närmaste dagarna för imorgon ska jag smida planer hos Roxana ett tag och göra lite grejs sen senare ska jag in till stan och möta upp saknade Sophie och Sara vi har typ inte träffats på månader så då kommer dom hit och vi ska ha lite girls night med sleepover och häng! sen på tisdagen ska vi shoppa då det är rea! :D

I will try !

Okej såhär ligger det till efter att ha pratat med en vän ett tag nu som har bestämt sig för en grej så har jag bestämt mig för att börja med video bloggar, alltså inte vloggar där ja sitter och bara "ehmmm idag så har jag sovit och ehmm ätit och typ kollat på tv" jag ska inte prata om sånt som jag skriver om här på bloggen utan jag ska prata om saker som stör mig, internet, vänner, kärlek, idoler och allt sånt som jag inte orkar skriva om! och jag ska försöka göra en video 1 gång i veckan och jag ska inte heller prata på svenska...jag vet att detta låter töntigt men ja ska köra på engelska då jag körde ut en liten fråga på twitter och då ville en person så gärna att jag skulle ta det på engelska då han ville förstå och se dom haha så why not? jag ska försöka börja någongång denna vecka kanske på måndag då jag drar hem till Roxy, så kanske gör min "introducing video" då och sen börjar jag på allvar veckan efter och sen får vi se hur det går i sommar och om jag får en del visningar och kommentarer så fortsätter jag nog när skolan börjat, ska nog bli roligt detta haha!
Ni får en bild från Stjärnsund, och det är väl i stort sätt såhär det ser ut där!
 
 

Tired

Hejsan är nu hemkommen från stjärnsund där allt har varit toppen är sjukt trött bara!
Har inte mycket att skriva sitter och lyssnar på en intervju med Justin nu så vi ses! )

I feel happier nowadays

Hej, sitter just nu och dampar för att twitter funkar icke på datan, alla verkar ha problem med den tror ja!
Men ja vad har jag gjort idag då? Jag har tränat för fullt, powerwalk ute i en halvtimme imorse och sen så vid 5 gick jag och jogga i en halvtimme på springbandet här hemma! riktigt skönt att komma igång och jag känner att fettet börja försvinna lite även fast vikten inte har ändrats så mkt än, men snart så!
Imorgon blir det att dra till Stjärnsund och fira midsommar hos kusinerna och kommer nog hem på lördagen någongång! får se om jag bloggar någongång i helgen det beror bara på om bloggappen funkar annars får ni något inlägg på lördagskvällen! :)
Lite avundsjuk måste jag säga att jag är på vissa som åker iväg utomlands nu, jag vill också! bara komma iväg!
Mest avundsjuk är jag väl på Lydia som är i L.A nu och lever livet och sedan är Nadja i Turkiet...och Nathalie ska dit på Lördag och massa andra på FB är utomlands, själv sitter man här och ba: jahapp...! men ja min dag kommer det också mamma har ju trottsallt lovat att vi ska någonstarns före Robin fyller 18 så innan nästa sommar då :)
Ni får en bild på min snygg snygga wonder woman tröja!

Avslutning

Är nyss hemkommen från avslutning med GUR (gävle ungdomsråd) det var riktigt najs faktiskt! åt först på Söderhielmska gården och det var riktigt mysigt där och god mat! sedan efter det drog vi vidare till boloungern där vi spela lite fotboll och brännboll, ytterst trevligt må jag säga! :) 

Svaren!

Bästa & Sämsta med att blogga? Bästa är att man kan skriva ut sina känslor när som helst och det sämsta är att ingen läser vad jag skriver eller kommenterar...
Favoritfärg? Röd
Favoritmat? Tacos
Favoritdjur? Hund
Favoritlåt? Justins nya låt "Thought of you"
Favoritfilm? The Last Song
Vad tkr du om mig? (Sophie) En av mina bästaste kompisar som jag har känt i 3 år och är sjukt snäll och rolig jätte rolig att vara med!
1D eller Justin Bieber? jätte svår fråga då jag älskar båda men jag har gillat justin längre så det måste bli han...
Vem i 1D är snyggast? Alla är sjukt snygga men måste nästan bli Niall!
Tre saker du skulle ta med dig till en öde ö? Mat, båt och en kompis
Vad tycker du om min blogg? (http://forone.blogg.se/) hur fin som helst och jag älskar att läsa den!
Om du var tvungen att spendera en romantisk helg med antingen Hugh Hefner eller Leif Boork, vem skulle du tagit? Får bli Leif även fast jag inte vet mycket om han, vill inte spendera helgen med en porrkung iaf!
Om du var tvungen att gå på dejt med Björn Ranelid eller Dag Malmberg, vem skulle du valt? Haha vet inte vem Dag är så det får bli Björn :)
Nämn en gubbe som du tycker är snygg! vet inte många snyggar gubbar men måste bli Ranelid!
Skulle du gifta dig med någon snygg och fattig eller ful och rik? Vill ju ha pengar så Ful och Rik!
Är du homosexuell? Killar är mitt allt, mitt liv, så nej jag är ej Homo! 
Jag har hört rykten om att du har slagits med ett vildsvin, när var det? Åå vart har du hört det? det var faktiskt förra veckan, riktigt roligt var det faktiskt då jag vann!
Tycker du om röda mössor? Always, en kille utan en röd mössa är inget att ha!
Du älskar ju dansband, så vilken är din favoritgrupp? Vi kan väl låtsas att One Direction är ett dansband?
Gillar du din NO-lärare? Klart jag gör, jätte mysig ju! ;) hahah
Niall Horan eller Justin Bieber? Måste nog faktiskt välja Niall där ;D Ska gifta mig med den killen!
 
Nuså, fick med alla frågor nu i ett och samma inlägg och jag hoppas ni är nöjd med svaren, om ni vill att jag ska uttrycka mina känslor mer eller något så säg det bara! :D Puss och Hej nu ska jag börja fixa mig för avslutningen med Ungdomsrådet!

Krångel

Hade börjar svara på frågorna i ett inlägg men något konstig hände, fan va ja hatar nya blogg.se får nog svara på inläggen i flera delar så ja... jag gör det senare när ja får lust igen, fick så många frågor från 2 st så ja antingen kommer dom upp idag före 6 eller imorgon!

frågestund

Även fast jag inte är så intressant så tänkte jag endå köra en liten frågestund så fråga på, svarar på dom när ja känner för det!
Det kan ju handla om allt från vilka kändisar jag är kär i till vem jag är typ ;)

You got me good

Nu har jag fått nya blogg.se och ja det väldigt annorlunda om man säger så, ovanligt!
Men det här ska nog bli bra då man kan ladda upp flera bilder på samma gång så me like! :)
Sitter just nu i sängen och chillar med kusinen Oskar som är en latmask! 
Tog livmoderhallscancer sprutan idag på hälsocentralen och usch va ont det gjorde, 2 gånger till så är jag klar! :)
 

do you?


Why can't you see you belong with me?

Nu sitter jag typ helt trött efter en rätt så lång dag på stan, började med att min moster skjussa ner mig på stan till 2 och där fick ja stå i typ 40 min då Roxanas buss aldrig kom sen när hon kom gick vi och köpte milkshake och sedan gick till boloungern och bara snacka om allt från 1D, skolan, våra föräldrar och framtiden hahah tjejsnack helt enkelt! sedan gick vi runt lite på stan och jag köpte en present till brorsan som fyller år på söndag sedan vid 4 sa vi hejdå och jag gick till bussen där Nathalie, Amanda, Marcus och Micaela "suprisade" mig lite grann så jag följde med dom till en park och fika och bara prata om everything sen efter 5 tog vi vårt pick och pack och drog hem till var och en och nu sitter jag här, har rätt ont i fötterna då jag har gått väldigt mycket och mina skor är inte så bra att gå i :)
Har tyvär inga bilder att bjuda på så ja ni får nöja er med detta inlägg så länge så hörs vi!

Right now I wish you were here

hallojsan där!
Nu sitter en tjej här i sängen som precis fått reda på att hon är allergisk mot äpplen...roligt ROLIGT SOM FAN...nej!
jag älskar ju äpplen men men...har trott i år att det serriöst ska klia i hela jävla munnen/halsen efter att man ätit äpple men nej nej så är det icke.
Men iaf ska nog ta och lägga mig snart så jag vaknar någongång, har fått tendensen att sova länge nu, roligt då jag före lovet inte kunde sova längre än 10 på ledigheter och nu bara när jag vaknar "åå...jag vill sova längre...nämen tjena klockan är 12..." hahah så ja, och imorgon ska jag ner till stan vid 2 och hänga med Roxy ska bli roligt, kanske fangirla över 1D skulle jag tro då vårt samtalsämne i skolan har varit just dom hahah! :D
juste hade filmkväll med Justin Bieber igår för er som bryr er :)

Changes

gjorde om min design och header, vad tycks?:) själv är ja nöjd


I'm in love with the thought of you

Ja...vad har hänt idag då denna regninga och trista dag? jo inget bara varit hemma, fan va tråkig jag är men ja orkar inget hahahah! Det enda jag gjort är att titta på tv, data, titta på tv, data, kollat på iPod och tv igen och nu data....hahah! men så går det när man heter Emma och är en lat jävel ;)
Har även bestämt med Anna att jag ska komma upp till henne i Sollefteå den 4 Juli osså ska vi gå på Rix FM festival i Sundsvall, hon ville ge Dead By April och jag ville se Ed Sheeran så det funkade bra! åå va glad jag är, äntligen ska man få se Ed! :D

Why should we fight the feeling let's just live in the moment

Hejsan idag (igår?) har jag inte alls gjort mycket då jag kände mig dålig så har bara kollat på TV sen kom min söta kusin Ida och moster och överraska oss typ så då lekte jag med Ida ett tag och vi gick till Ica och köpte glass, gud va ja älskar den tjejen känns som en min lillasyster då ja inte har någon! även fast hon är förjävla dryg ibland men vafan haha! ikväll har ja kollat på 2 filmer en som hette Bring It On och var jätte bra och rolig sen den andra vet jag inte va den hette då dom presentera någon helt annan film och det ståd en annan film i Text TV,trodde det skulle vara en romantiskt då ja läste att det var det och dom sa det men ist blev det en thriller, fyfan varför kolla ja på hela egentligen? usch... men iaf nu har ja lyssnat igenom hela Justins nya album Believe och ja vart lite besviken på låtarna men det är väl såna låtar man måste lyssna på många gånger för att gilla dom, men jag fall faktiskt för denna låt, så fin! <3


The fact is, i don't wanna start over!

Hallå, idag har jag visst haft "besöks" rekord ser ja hahah 12 st, brukar bara ha 2 läsare så jag hoppas ni stannar kvar!
Idag ståd det möte på schemat vid 2 tiden så lite före 1 gick jag och skicka ett brev till London (haha ni får veta vem det är om han svarar) sen vänta ja på Nathalie vid busshållsplatsen och vi tog bussen tillsammans ner till stan och gick till slottet där mötet va,och ja mötet håll på en timme så efter det tog jag och Nathalie en snabb runda in på Gina och Bik Bok och jag hitta på 2 snygga linnen som kommer användas flitig i sommar!
Helt ärlig är jag lite orolig över hur sommaren kommer bli då jag inte har några planer alls men det kanske bara är bra?, ta dagen som den kommer? haha...
Men ja vad mer ska jag säga? ska väl bara ta det lugnt nu resten av kvällen och sooooova länge imorgon haha
här är en halvdan instagram bild på kläderna jag köpte ;)

Let's just start with a miss you

Sommarlov sommarlov detta ljuva sommarlov, känner mig faktiskt ganska tom vet ej varför men ja känns så konstigt att va klar med grundskolan!
Men iaf nu sitter jag och pratar med saknade och bästaste August på FB (en av mina bästaste vänner inom ungdomsråden även fast han bor i bromölla!) usch nej detta gillas ej har inte träffat sen oktober alltså 8 månader sen, men han är bäst, sjuk humor haha :D
Ska nog följa med mamma och hämta brorsan och Sean på stolt och nykter snart om jag orkar hålla mig vaken ;)
sen imorgon (idag?) ska jag nog inte göra mycket förrutom att skicka ett brev, hehe! och sedan dra på möööööööte!
tänkte att jag skulle bjuda på en halvful bild på mig och August då vi senast träffades, och ja, jag var blond då..

Everything comes to an end

Nu är 9:an över, grundskolan är över för gått, ingen återvändo.
Jag gick ut 9:an med 3 VG:n och resten G så jag är nöjd hela 175 poäng! :)
Fan va sjukt allt känns, detta har fan varit en riktigt jävla grym klass och efter 1 år med dom önskar man att man hade varit med dom längre haha ;)
Nu taggar vi sommarlov och hoppas jag gör något vettigt och sen är det bara att tagga gymnasiet :D

One Last Time Of Everything

Alltså ibland frågar jag mig själv varför jag bloggar för mina inlägg är så tråkiga tycker jag men på ett sätt ser jag detta som min lilla dagbok som ja senare i livet (hahha) kan kolla tillbaka på och se va jag gjorde som ungdom (inget alltså...haha) men ja just nu sitter jag och lyssnar på musik och ljudet av en hammare då två byggarbetare är här och gör om vår tvättstuga!
Idag i skolan börja vi 9:30 med att träna inför avslutningen på onsdag och att städa våra skåp,, slängde allt och sedan spela bara spel, chilla, åt mat och fika glass och fick gå hem 13, rätt sån onödig dag då vi städa skåpen på tjugo minuter och ja spelen var ju tråkiga också hah så man kunde fått sluta tidigare tycker jag ;)
Imorgon kommer man bara till skolan 11 och slutar 12 då det är fin lunch för oss 9:or haha sjukt härligt :D

good day

hallå alla! kom precis hem från Nathalie där jag har varit i princip hela dagen och bara haft det trevligt! vi gjorde inte alls mycket förrutom att jag färga hennes hår, första gången någonsin jag gjorde det och det gick jätte bra:D nu ska ja bara ta det lugnt framför tv:n och snart ta en dusch och förbereda mig inför dom sista 3 dagarna i skolan:)


We gonna make it real

hola mi amigos!
min iPod kom tillbaka nu så haha nörden is back in the house, men får ta det lite lugnt med den denna gång så den inte behöver åka in på lagning igen! sista "riktiga" skoldagen idag, fick reda på betyg i svenska och engelska som ja både fick VG i, osså var det i stort sätt chill med film, spel och snack:) asså det är galet jag slutar 9:an snart...aja men nu ska jag gå tillbaka till musiklyssnandet och drömma mig iväg lite så puss och kram!


We are gonna save the world tonight

Hej alla!
Har haft en skön dag då det bara var två korta lektioner och sen brännboll i 2 timmar mot alla 9:or och vilken klass vann? jo min klass haha hur grymt! :D Men ja vi slutade iaf 12 så då gick ja hem och la på en värmekudde på ryggen då jag har fått problem med den igen, sjukt ont har ja :( men jag klarar mig!
Imorgon är det iaf sista riktiga skoldagen med vanliga lektioner men det blir väl endå chill då man är klar med allt så skulle tippa på att det blir massa spel och skit haha :D
men det var allt så hörs!

I remember every word you said

hallå där alla!
Idag har varit en tröttsam dag känner jag! hade ju friluftsdag i hemlingby så vi lärde gå 5 km i en lerig och äcklig skog fylld med mygg och andra otrevligheter tog kanske lite mer än 1 timme men skönt var det haha! sen åt vi hamburgare osså fick vi åka hem vid 12 så ja tog bussen direkt hem och åt mer HAHAH sen vila jag men kunde inte riktigt somna så det sket sig vart så jävla pigg när jag kom hem!
Men imorgon är det ledighet iaf så det är skönt sen är det halvdag på torsdag med 2 lektioner och sedan brännbollsturnering mot alla 9:or så det ska ju bli himla roligt haha! sen sista "vanliga" dagen på fredagen sen är det bara måndag och tisdag kvar och sen är det skolavslutning wohoooo! :D
Men nu ska jag dra så hejdå!

The first time I met you I've had an feeling that won't go away

Idag har det varit en skön dag, finns inte alls mycket att göra i skolan längre så egentligen tycker jag att man kan få sommarlov nu den 8:e som vi alltid haft men man får hålla ut i 9 dagar till helt enkelt och bara chilla! Och jag känner att efter idag när ja gjorde muntlig med min lärare i Genetik så känns det lugnt även fast jag rymde från han först hehe... men ja nu är ja godkänt i allt och kanske har VG i 4 ämnen (?) Sen efter skolan bestämde jag mig för att ner till stan för att ha möte tog mig kanske 50 min hahahah, hur orkar jag?! sen efter mötet åkte jag direkt hem och åt och nu sitter jag här! tar det lugnt inför morgondagen då vi har friluftsdag så vi ska gå 5 km i hemlingby, roligt!

You tell me this is for the best, So tell me why am I in tears?

Den här helgen har varit väldigt lugn pga det jävla vädret som har varit och håller på just nu!
Ikväll är det BB-final och jag hoppas Hanna J eller Annica vinner, helst Hanna J så allt blir bra hah!
men vad mer ska jag säga, det är endast 10 dagar kvar till skolavslutningen och denna vecka blir ganska chill i skolan såhär ser det ut ungefär:
Måndag: Vanlig skoldag
Tisdag: Friluftsdag i hemlingby till klockan 1 sen slut
Onsdag: Ledig
Torsdag: Halvdag
Fredag: vanlig skoldag
Sen nästa vecka måndag och tisdag är det bara allmänt chill som att städa skåp och sådant :)
Ni får en liten halvdan bild på mig som jag tog runt midnatt denna kväll

You broke me and now I can't feel anything

Hejsan är nu hemma efter en toppen kväll med Elin och Andreas vi såg ju 21 Jump Street och det enda jag kan säga är att jag ALDRIG har skrattat såhär mycket till en film någonsin! så jävla klockren, ett måste att se säger jag bara!
Världens snyggaste kille var med i filmen, han var väl inte direkt huvudrollen om man säger så men han hade iaf en stor del i filmen så ja det vart mitt ögongodis, Dave Franco <3
Nu ska jag sova så ni får ha det bra och njuta av den jävligt heta bilden på Dave, och på elin och våra biobiljetter haha!
ALLTSÅ HUR SNYGG?!

Vart är du när jag behöver dig som mest?

Hej nu sitter jag i skolan i mellanrummet med Elin,Roxana och Nazgol och jobbar på som fan!
Ikväll ska jag och Elin gå på 21 Jump Street och Sandra ska nog också kanske följa med om hon får pengar så det blir roligt var länge sen jag  var på bio så det är på tiden och nu när jag även fått biobiljetter från en tvillingundersöknig jag deltog i! men nu ska jag fortsätta jobba slutar snart!