Animation Team

Nu har jag varit här i Gran Canaria i 15 dagar och har 27 dagar kvar innan det är dags för hemresa igen.
Jag trivs lagomt bra här, jag har inte riktigt en kommit in i jobbet vilket gör att det bara är lagomt just nu men jag trivs som fisken i vattnet i Animation Team och dom jag jobbar med verkar härliga. Många kanske inte vet vad Animation är men det är gruppen på oftast ett utomlands hotell som håller i alla dagliga aktiviteter och här i Taurito kan det va allt från att servera drinkar, tävla i pingis, spela boule, pilskytte och ja massa massa mer roliga grejer.
 
Alla jag jobbar med är praktikanter precis som jag bara att dom är här i 6 månader och jag i 6 veckor, två stycken jag jobbat med som är från Polen åker hem denna vecka då dom redan har varit här i 6 månader, så det blir bara jag, 2 holländare och 2 ledare kvar i gruppen, vet dock inte hur vi kommer få allt att gå runt då vi är så några och i och med att jag inte ska vara här så länge.
 
Men ja förutom att jag jobbar i animation så är jag 2 dagar i veckan i receptitionen vilket jag inte tycker om men men det är som det är. har inte så mycket att säga om det riktigt. 
Annars då? har inte haft så mycket ledig tid en sålänge tillsammans jag och Angelica men i torsdag och fredags hade vi äntligen ledigt så då drog vi först till den lyxiga staden Maspalomas och red kameler samt gick runt och kolla på staden, sen i fredags så åkte vi in till hamnstaden Mogan och gick på deras marknad som var hur stor som helst och även åkte Ubåt som var hur häftigt som helst!
Var mer kan jag säga? bjuder på lite bilder istället så får ni ser hur mysigt vi har det här i Taurito.