Natural

Nu är lovet här och det nå otroligt skönt måste jag säga, behöver verkligen ledigt från skolan nu då det varit sjukt mycket att göra!
kommer faktiskt vara ledig från skolan i 3 veckor nu i och med att efter lovet drar vi ut på APL och jag ska till Lofsdalen, kommer bli riktigt roligt men dock väldigt ensamt då jag drar dit själv och känner ingen, men min familj kommer iallafall upp en helg så det blir fun!
Har så mycket roligt på G nu och jag vill att allt bara händer nu då jag knappt orkar vänta men som sagt så drar jag till Lofsdalen på söndag, i maj så blir det kanske en Spanien resa då mitt UF företag är nominerad till en mässa där, i juni så slutar skolan, 1D konsert, jobb i Bryssel i 3 veckor, fyller 18, mer sommar, skolan startar och sedan blir det 10 veckors praktik och förhoppningsvis blir jag vald så jag får göra den utomlands, hoppashoppas!
Är så taggad på allt det här så kan knappt bärga mig!

Något jag gillar

 
I slutet av år 2009 (tror jag) gick jag med i det så kallade Gävle Ungdomsråd hur jag blev medlem är ett mysterium då jag inte kommer ihåg det men vet att det var via en konsert som en man här i Gävle ville anordna, men han försvann puts väck (har inte hört eller sett något av han sen den dagen) så det vart inte av haha!
 
I början var jag väldigt tyst, vågade knappt ta plats och hängde mest med min brorsa och hans kompisar som också var (och är fortfarande) med, detta höll i sig ett tag för i och med min blyghet vågade jag inte känna alla andra som gick med innan mig, visst prata jag och så men det var aldrig liksom det här "tjena tjena jag är emma vem är du, fan va najs du är" osv osv. År 2010 åkte jag iväg på min första träff i Bollnäs (ingen ungdomsrådsträff) med Tobias och David där jag lärde känna massa kolla peeps, dock var jag 13/14 och alla andra 17-24 år vilket gjorde mig till det där gulliga lilla barnet som bara hängde på men den helgen fick mig att inse att jag måste börja ta mer plats, helt enkelt våga mer.
 
2011 åkte jag iväg på min första ungdomsrådshelg i Sollefteå och på tågresan dit vart jag mer kemisk med dom från mitt ungdomsråd som följde med vilket jag är otroligt tacksam för, tror inte jag hade klarat av första dagen där utan deras stöd helt enkelt. Ganska snabbt lärde jag känna massa nya ungdomsrådare från bl.a. Bromölla, Sjöbo, Göteborg och Sollefteå och jag kan redan säga här och nu att det är dom som gjorde att jag stanna kvar i mitt ungdomsråd, vilka grymma personer det är alltså och jag är glad att jag lärt känna dom.
 
För att nämna ganska snabbt, under 2010-2012 mådde jag själv inte så bra på hemmaplan då jag inte kände att jag hörde hemma i något gäng på skolan, jag ville få uppmärksamhet som gjorde att jag drog en och en annan historia som förr eller senare folk kom på var lögner, vilket satte mig i en väldigt jobbig position. Lärare kunde inte ens mitt namn och gav mig aldrig uppmärksamhet och hjälp vilket gjorde att jag skolka väldigt mycket. Jag hade ett liv som cirkulerade runt att träffa Idol deltagare och alltid vara den som visste allt först, vilket inte var ett friskt beteende vilket jag inset nu. 
 
Men från 2011 och framåt till nu 2014 så har jag dag för dag tagit ett steg närmare för att bli mer självsäker i mig själv och veta mer vem jag vill vara och vem jag vill bli, och detta är mycket tack vare ungdomsrådet. Om det inte hade varit för alla tusentals träffar jag varit på, ledarakademin utbildning, valberedning, alla häng, mys och möten så hade jag nog varit rätt så desamma som tjejen jag var 2010 alltså osäker och allt det.
 
När jag började denna resa var jag cirkus 13 år och nu är jag om några månader 18 år och jag vet inte hur länge till jag kommer vara kvar i organisationen då jag snart känner att jag gjort mitt och ska flyga vidare till nya upplevelser, men jag har så mycket att tacka ungdomsrådet för och det enda ordet jag kan beskriva denna resa med är KÄRLEK, mycket kärlek.