En fråga

Hej tänkte slänga in ett inlägg nu.
Det var en tjej som kommentera min blogg nyss som heter Tyra som fråga mig om hur jag fick Justin att börja följa mig på twitter och eftersom hon inte länka sin blogg eller liknande så kan jag bara svara såhär:

Alltså jag vet inte helt säkert varför Justin Bieber börja följa mig,

Den dagen han börja följa mig så hjälpte jag en kompis på twitter med att sprida en "sign" sak alltså att folk kan signera nånting så att man får större chans att träffa sin Idol m.m och då skicka jag den där saken till massa och där av skicka jag den 1 gång till Justin på dagen när han vid det laget låg och sov, sen på kvällen ungefär 5 timmar senare såg jag att han börja följa mig.

det är iaf vad jag tror, men jag vet inte det är omöjligt att veta

just praying to a god that i dont belive in

Hellojjsan världen!
Nu är jag rätt så frisk faktiskt, är lite halvkrasslig just nu men jag ska dra mig till skolan imorgon iallafall! :D
Sen efter skolan så ska jag och anna på Justin Biebers film Never say never ska bli riktigt roligt.
Sedan vet jag inte vad jag ska göra resten av veckan förutom att jag åker till Bollnäs på lördag och kommer hem på söndag, där jag, sofie och sara ska se på Justin Bieber Never say never, hahah så jag får se den 2 gånger ;P
Sen vet jag inte riktigt vad mer vi ska göra men ja, vad kan man göra i Bollnäs egentligen? senast jag var där var det ju arrangörsutbildning och när man gick igenom stan så såg det ganska tråkigt ut heheh :P

Men det kommer bli jätte roligt det är inte ofta jag åker bort heller från Gävle själv, så jag ska njuta ! :D
men jag ska dra nu ses imorgon eller på torsdag! :D

Sjuklingen

hejsan!
tänkte slänga in en snabbt inlägg innan jag går och vilar lite...igen för 2:a gånger.
Jag har blivit riktigt sjukt somsagt orkar inte göra mycket.
Har hosta, väldigt förkyld, hög temp (ingen feber en sålänge) så ja...har varit såhär liet upp och ner sedan i onsdagskväll men nu har det blivit värre.
Känner att jag måste bli frisk, känner att jag inte vill missa så mycket i skolan nu när jagär borta typ varje fredag också och på fredag ska jag vara ledig igen pga en grej.
Osså känner jag ett måste att va frisk på onsdag så jag kan gå på Never Say Never med Anna.
Så ja...jag måste bli sjuk, men ja kommer nog inte dra till skolan om jag är såhär det lovar ja hehe.
men nu ska jag vila så ses

for you I would have done whatever, and I just can’t believe we aint together

Hellu alla! :D
eftersom jag inte har något najsigt att berätta idag då jag är hängig så tänkte jag säga min bästa Justin Bieber låt :)
Och det är nog självklart Baby! :D
Tycker den är så härlig och fin, det var liksom den låten som fick mig att börja gilla han på riktigt för exakt ett år sen om jag ska vara helt ärligt.
Han är så fin i den och på nått sätt väldigt liten hahah, även fast han var 16 haha :D
Åå herregud va tiden går fort egentligen om man tänker efter, helt crazy om jag ska vara ärligt :)

Jag kunde aldrig räknat ut att du skulle stanna i mitt hjärta förevigt

Hej!
anledningen till att ja inte kunnat blogga sen i tordags är att i fredags drog jag ju till Undersvik på konfaläger hela helgen, sen denna vecka är jag på prao på en resturang på Gävle Bro som heter Dinners och man blir väldigt trött av att springa runt, baka, laga saker, städa och allt sånt där och den enda gången jag får sitta ner och vila är under lunchen som är i en halvtimme sedan är det bara fulltös och eftersom det är en vägkrog så är det väldigt mycket resande som kommer, så det blir väldigt många runt lunchtid, visst jag är inte den som arbetar mest då men jag gör lite saker iaf.
Jag har fått arbeta med olika personer varje dag, första dagen var med Christine och hon och jag gick på Tranmur tillsammans fick man reda på fast jag gick i 1:an när hon gick i 5:an tror jag det var så det var lite roligt.
Sen i tisdags jobba jag med min handledare Catarina som var riktig trevlig och hon är äldre en vissa för jag har märkt att dom flesta som jobbar där är 19-30 år sen kanske det är 7 äldre personer som är mellan 30-50 år:P
Sen är det en kille där som praoar samtidigt som mig som går första året på gymnasiet så det är ju trevligt att inte vara själv där, fast han jobbar i köket och jag i kallskänkan.
Sedan idag jobba jag med en tjej som hette Linda :P trevligt trevligt.

Men jag får göra riktigt mkt och man känner att dom här yngre jag jobbat med har tidspress alltså Linda och Christine medans Catarina inte bryr sig om tid och sånt, så jag hoppas jag får jobba med catarina imorgon för hon ger mig inte så mycket uppgifter att göra på en och samma gång så det är chill :P
hahah nu har jag mycket att berätta men jag är på blogghumör.
men jag tycker det är way more roligare en skolan såhär vill jag stanna om man fick välja mellan skolan och dinners:)
men nu får det vara allt nästan tycker jag hahha så ses :D

I miss you

hallå alla!
Sitter just nu här hemma lite sådär lonely...
Var hemma från skolan idag för jag hade så jobbigt med örat så vi åkte in till hälsocentralen, så dom kolla lite och nu ska jag få börja med dropp, riktigt jobbigt och nu när jag ska på läger denna helg, måste verkligen komma ihåg att ta droppen.
Men lägret ska iaf bli rooligt, sen efter helgen blir det praoooo! :D
Ska bli sjukligt roligt hahah:P
Vet inte riktigt vad jag ska säga haha, har inte så mkt blogglust nu, inte mkt som händer men efter helgen blir det mkt bloggning om lägret och sedan praoen såklart :)

Ni får en gammal bild från i somras när jag var "modell för en dag"


Vänner kommer och går men vissa stannar föralltid

Hej förlåt att jag inte bloggat på 2 hela dagar men det är bara för att jag inte orkar efter denna helg som varit och för att jag haft skola också.
Denna helg försvinner jag som vanligt för jag ska på konfaläger och kommer hem på söndag.
Men ja, just nu sitter jag på fejjan och chattar med roliga Hakan, i miss that guy :)
Vad gör jag mer då? sitter och lyssnar lite på Cody Simpson...Sitter och gör allt möjligt helt enkelt.
Facebook är damp som vanligt men ja det löser sig efter ett tag.
Bilderna från Club Heat har kommit upp och det fanns en del bilder på mig, men jag börjar fundera varför dom inte la upp bilden på mig och killarna i soffan :/ vill ju se den bilden.
Aja nu får ni iaf en bild från club heat sen drar ja :)

You think it's over when did it even begin?

Halloj nu sitter jag här trött som ett kråkbo...
hahah nej men Sara och Sofie drog hem igår efter 3 dagar här hemma hos mig.
Igår drog vi ut till valbo klockan 11 ungefäääär, sprang runt på ikea och sen kolla vi på Schalgerstjärnan och jag vill veta va den där killen hette som tävla, glömde bort namnet hahah jag vill se om man kan hittta nå klipp på han då jag vill höra hur han sjunger för jag missa han :/
men åå jag orkar inte blogga bye.

I'm born to be somebody

Hejjsaaaaaan! :)
Nu sitter man här med Sara och Sofie vakna för en stund sen.
Kom hem runt 2 i natt efter att ha varit på Club Heat - Snurra Flaskan, det var väl roligt men jag trodde det skulle va way more funnier, men ja hahah...
Vi ska snart dra ner på stan och antagligen vara där ett tag, vet inte riktigt va mer vi ska göra med ikväll ska vi kolla på 101 sätt att åka ur en gameshow och jag känner (inte direkt känner men jag har pratat med han) en som ska vara med ikväll och han heter Devin hahah skka bli roligt att se hur det går.
Robert Kragh ska ju vara med nån fredag framöver, vet inte riktigt när men snart antagligen kan bli nästa fredag eller näst nästa who knows.
men ja, jag ska nog fixa mig så seeyaa! :)
Jag bjuder på en gammal bild på sara, mig och Sofie

Love is when someone hurt you & you got mad but you didn’t yell at them cause you know, it would hurt their feelings, to.

Tänkte ge er ett blogginlägg nu.
Ska nog gå och lägga mig snart antar jag sjuuukt trött och imorgon måste jag upp duscha, städa lite,kolla på desperate housewives, fixa, hämta ut biljetterna till Justin Bieber: Never Say Never 3D till premiären alltså, sedan dra till farmor och farfar, sedan hem, fixa mig, och sedan dra hem till Amanda och sedan drar vi + Sofie och Sara till Olles där det är ett disko, fett nice.
Sedan blir det att Sara och Sofie följer med mig hem, osså sover vi sen har ja ingen aning vad vi gör på fredagen hahah.
Men somsagt så kommer jag ha fullt upp.
Idag har jag inte gjort så mkt förrutom att jag stack och åkte pulka med konfan, fast vi var bara 4 konfirmander alltså Jag, Tobias, Fredrik och Linus sen var det kanske 7 faddrar.
Jag minns inte att det var så roligt som det var att åka pulka faktiskt oh fy i helvetes en gång skratta jag så jag nästan dog, hahahha :D
Sen efter gick vi tillbaka till kyrkan och åt mackor och drack varm choklad med grädde i MUUUUMS är ett ord att beskriva det! :D
Men nu ska jag väl sova sååå puss :)

Ni får en gammal bild från Sommaryran 2009 <3
Och ja jag gav han en fisk...jag vann den men jag ville direkt inte ha den hahah


Never Say Never !

Hej det är såhär Amir Akrouti har en tävling på sin blogg där man kan tävla om att få se Justin Biebers film Never Say Never FÖRST i Sverige och då tänkte jag att ja ska ge denna tävling en chans :D
Och man ska förklara varför man ska bli en av vinnarna så jag tänkte skriva nu vf:
Jag har varit ett fan av Justin Bieber nu i exakt ett år kan man säga, han betyder en del för mig jag ska inte överdriva och säga att han betyder ALLT för mig för det gör han inte, men han är en av dom snyggaste killarna jag har sett nånsin och vi ska ju inte snacka om han röst, speciell som fan.
När jag fick reda på att Justin Bieber skulle göra en film om sig själv då börja jag faktiskt grina, och det menar jag, ja ljuger inte samma sak vart det när han skulle göra en bok om sitt liv då vart jag också tårögd.
Jag blir glad för hans skull, han har lyckats med så mycket på en så kort tid.
Han växte upp som en normal kille i en liten stad med lite pengar, och nu några år senare är han världskänd.
Hans drömmar har gått i uppfyllelse och han har träffat dom han har velat träffat och han har dom fansen han alltid velat ha (får vi hoppas)
Tänk er han är bara 17 år och riktigt jävla stor! jag är stolt <3