Nu är jag igång.

Fick sluta 2 timmar tidigare idag och i och med det så stack jag till Friskis och Svettis 2 timmar tidigare också!
Har bara ca 9 kg kvar till min drömvikt så det känns bra! 2 ggr till denna vecka.
Det gick bra då det var första gången och jag orka faktiskt jogga på bandet i 6 min så det är en pers för mig brukar ju alltid få ansträgnings astma när jag joggar och springer men det har upphört tror jag!
Var där i 40 minuter tills mamma kom och hämta mig!
Är så stolt att jag äntligen kommit igång, efter alla dessa år som en latmask sooo gooo me! :D

Let's work

Nu är det äntligen heeeelg, så himla skööönt!
Denna helg ska spenderas hemma hos Roxanna så ska ha en liten sleepover, skönt att kunna vara med någon annan på fritiden än någon som går i min skola så man får lite ändringar i vardagen, umgås ju som sagt med dom 5 dagar i veckan så jaaa hahah!
Idag efter skolan drog jag ner till stan för att träffa pappa som jag inte träffat på evigheter, säkert inte ens sen sommaren. Men iallafall först åt vi lite mat då han inte hade ätit lunch så jag tog en macka från subway och han någon pizza!
Sedan efter att vi ätit så drog vi och köpte ett friskis och svettis säsongskort till mig, det var som en sen julklapp till mig från han. så ska träna 3 ggr i veckan fram tills sommaren från och med efter helgen, har tänkt mig varje måndag, onsdag och fredag, ska verkligen kämpa nu för att bränna det överflödiga fettet!
Men jaa... det var allt för idag så vi ses! :)

I wanna put my hands in yours.

Nu börjar jag komma igång igen i skolan, stressen med skolarbeten är lugn en sålänge, det är bara valberednings jobbet utanför skolan som stressar mig vi måste verkligen ta och ringa alla nominerade vi inte pratat med en och vi har typ 2 veckor på oss!
Nationella proven närmar sig och jag känner mig hyffsad lugn, bara matten som oroar mig men jag ska klara det!
Gud va mycket skolsnack det blev nu, men mitt liv är skolan just händer inge mer en att på fredag ska jag träffa pappa efter skolan och göra ett inköp på en sen julklapp, ska om pappa går med på det köpa ett friskis och svettis kort, haha varför skulle han inte gå med på det liksom? ska iallafall komma igång med mitt nyårs löfte på riktigt och bränna fettet som inte behöver ligga på min kropp, men vi hörs bloggen!

INTE LÅNGT KVAR NU

 

I'm Closer


I've fallen for your eyes but they don't know me yet.

Igår var det första mötet ang musikalen ang I ljus och mörker och tydligen kommer det vara jävligt mycket med repetationer fram tills oktober november december någon gång!
Men ska bli en rolig upplevelse så vi hoppas det går bra!
Det är mycket i skolan också så kan inte uppdatera så mycket som ni kanske märkt men jag har ju knappt några läsare så det spelar ingen roll, vilka läser min blogg förresten?
ska ta och dra mig från dator nu så seeees! 

Nu kör vi!

Skolan drog ju som sagt igång igår så är väl glad att man kommit tillbaka till rutiner lite grann, men även är jag väldigt trött och helt slut i och med att man måste plugga direkt!
Inte bara har skolan dragit igång utan jag har även börjat söka sommarjobb för fullt har en sålänge fått nej ifrån Länsmuséet och Alborgen, väntar på ett riktigt svar från Fjärran Höjder för dom skulle återkomma senast 1 Mars för att dom ska byta ägare och massa, sen har jag även sökt till Furuvik och Dollar Store så det väntar jag på också, man får hoppas iallafall att jag får någonting!
Idag i skolan fick vi börja med att skriva en novell och det känns som en riktigt bra början på min lilla berättelse, och då det är en tävling och om man vill ställa upp kan man vinna ett stipendium på några tusenlappar så jag ska köra och hoppas på det bästa, hahah!

You are the only one worth fighting for


Stockholm!

Igår morse drog jag mig upp från sängen klockan 5 för att göra mig i ordning för resan till stockholm som jag kom hem från idag klockan 8. Tåget skulle gå vid 7 så vart lite stressad när det ståd att tåget blev framflyttad till 8:30 men efter lite snack med någon på SJ så boka vi om biljetterna så jag fick åka med ett tio över 7 tåg istället, så jävla skönt!
I Stockholm mötte jag upp med Sofia och Sebastian och vi drog oss ut till Södermalm och SVUNG's kansli där vi skulle arbeta och bara helt enkelt hjälpa till i all stress, så när vi kom så invetera vi bara källan fram till lunch då vi drog till hotellet och sedan åt thai mat och sedan chill på hotellet och gå runt vid skrapan och shoppa lite och sedan mat på Subway och somna vid 9 haha!
Sedan idag så satt vi bara vid datorerna och tog reda på personer som jobbar med ungdomsfrågor i olika kommuner så det var chill, är sjukt trött så blir en tidig kväll ikväll så lägger mig nog vilken tid som helst!
Sålänge bjuder jag på ett videoklipp där vi pranka Jorge när han tog en liten nap igår på hotellet vid 3 tiden.
 

It's here, 2013