You world is my world !

Jag känner att jag måste skriva ett till inlägg nu haha! :)
Tänk att 2010 är över om 10 timmar...2010 har varit ett väldigt kort år om man säger så har försvunnit väldigt snabbt tycker jag men det det är bra.
Mycket bra har hänt detta år men både dåliga saker.
Tycker själv att året var som bäst från Augusti fram till nu December månaderna före räknar jag bara bort, inget speciellt hände...
Men jag känner att 2011 kommer bli bra.
Men 2010 var bra lärde känna många folk,till med via kändisar har jag fått nya kompisar som Robert kragh, Andreas Weise och så genom dom har jag lärt känna massor med underbaringar, blivit bättre kompis med vissa till och med lärt känna folk i Norge och Tyskland den ni ;) från Norge har jag tex lärt känna Stina, och hon vill jag gärna träffa nu detta år på nått sätt sen från tyskland har jag lärt känna Janet och Jennifer och dom vill jag också träffa men dom bor lite längre bort så hahah lite svårare men inte omöjligt ;)

Men ja ddet har hänt mkt, Träffat idoler som vanligt och dom är alltid undebara.

Jag tänkte lägga upp vilka låtar som Påminner mig om detta år, ett för Våren, ett för Sommaren, Ett för Hösten och sen ett för Vintern.

Låten som påminner mig mest om:

Våren är: Justin Bieber-One Time

Sommaren: Oskar Linnros-Från Och Med Du

Hösten: Mike Posner-Gone In September

December: Bruno Mars-Grenade
Konstig nog är det ingen direkt jullåt som får mig att tänka på denna Jul och vinter, jag har ju inte haft nån julstämning direkt det här är den enda låt som fått gåt om och om igen i min mobil och på spotify ;)

Men ja detta året har haft sina för och nackdelar och det är ju bra! :D
Men pusseeen på er så ses vi imorgon den 1 Januari 2011!


New Year

Hejsan alla!
Jag hinner slänga in ett inlägg idag, nu är det sista dagen på året riktigt roligt att ett nytt år ska börja nu.
Undra vad som händer detta år, men det känns som det kommer bli FANTASTISKT!
Året börjar att den första veckan i Januari ska jag ha tjejkväll med dom bästa i simningen, älskar min simgrupp alla är som en liten familj sådär ;)
Sen den 11 börjar ju skolan...mindre roligt men det ska väl bli roligt att träffa alla.
Men sen veckan efter 21 Januari kommer Sara och Sofie och sover hos mig, sedan 22 Januari ska vi dra ut till Läkerol Arena på Idol (turné grejen ni som inte fattar) och där är vi med Lydia och Amanda, ska bli roligt sedan stannar Sara och Sofie en till natt så åker dom hem nångång under dagen den 23.
Det ska bli roligt, sedan vet jag inte vad mer Januari kommer bjuda på men denna månad kommer det iaf vara kompiis månad för mig :D

Igår på dagen var jag med Sofie, Sara, Moa, Ella, Amanda och Nadja vi sprang runt på dagen och så och hade allmänt roligt.

Sedan drog jag hem klockan 3, fixade mig och allt såntdär skit.
Sedan halv 6 drog vi ut till Wilma pratade lite sedan drog vi till Melika där det var tjejkväll med simgänget då;)
Vi hade allmänt roligt, kolla på film, fika, prata och allt såntdär :D
Vi kollade på The Karate Kid som jag velat sätt nu sedan den kom ut på Bio så jag var överlyklig, men den var inte lika bra som jag trodde den var men Jadeeeen var så damn cute.
Sen i slutet av filmen spelas ju Never say Never som Justin Bieber är med i så då vart det Parteeeey eller jag och Emelie var iaf ganska taggade så det sluta att vi körde lite karate och såntdär.
Här får ni en video på det:

i just wanna make you my boy

Jag hinner inte göra så långt inlägg idag, och imorgon kommer jag nog in uppdatera något och inte på fredag heller imorgon ska jag först på stan och träffa massa personer sedan på kvällen ska jag hem till Melika med alla simtjejer och ha liten tjejkväll sådär innan nyår! (:
och på fredag kommer jag nog va upptagen med att fixa mig och allt inför festen i lervik hahah :D
Men idag var jag och mina brorsor på stan med pappa och köpte julklappar och jag fick en snygg tunika av han :D
sedan åkte vi hem sedan direkt följde jag med mamma och danne ner på stan där jag köpte denna amazing Ukelele

Sedan åkte vi hem efter 1 timme eller mer och då färgade jag mitt hår och det var bra typ såhär ser det ut nu :)

Ja men jag gillade det :D men nu ska jag dra och spela på min Ukelele undra om jag ska döpa den till något hmmmm...namnförslag? kanske Milooooo, Dennis, Örjan haha ja ni förstår ;) ;)

Dag 26 – Mina rädslor

Hejsan idag är det tisdag och idag ska vi först till Valbo och jag ska handla klänning till Nyåår som firas ute i Lervik med massa, sedan ska jag köpa väska till min Kamera, och sedan köpa hårfärg för jag tänker färga mitt hår mörkare denna vecka :D ska ju klippa mig imorrn så efter det färgar jag nog det! (:
Men efter Valbo ska vi dra till Sandviken med kusinerna och träffa mooormoooor! :D

Men nu har jag hoppat igen i dag saken och kommit till dag 26 och jag ska berätta om mina rädslor.
Mina rädslor har varierat för varje år som går men nu är jag mest rädd för ormar stora ormar alltså inte småa! ;)
Jag är lite rädd för att gå i skogen för då är jag rädd att det ska komma en björn eller en stor orm haaha.
Sen är jag höjdrädd som sjutton jag blir rädd när jag är i ett höghus tex för jag ska tro att det ska rasa, om jag står på 1 meters höjd blir jag okså rädd spelar ingen roll hur lågt det är ! haha
Sedan min sista rädsla eller detta är mest en fobi men det är väl som rädsla också? det är när folk knäcker med sina fingrar åh fyyyyy det hatar jag som sjuttooooooon!
Oh herregud då mår jag dåligt ibland så skriker jag till och med när någon gör det, det är så obehagligt :(

Men det var mina rädslor det så nu ska jag pysa så pussheeeeeej! :D

Om jag vill träffa denna kille alltså!!!

Hahaha samma smile right?

Chriiiiiiiiiiiistmaaaaaaaas

Hej alla! :)
Min jul har varit bra faktiskt, orkar inte gå in på detalj vad vi gjorde men kan berätta lite.
Idag kom vi ju hem och då slängde jag mig i sängen direkt och kollade på "the last song" som jag fick i julklapp och jag ÄLSKADE den och mot slutet ja, jag har nog aldrig grinat så mycket som jag gjorde nånsin till en film och ja hahah min favorit film!
Men ja nu ska jag berätta lite om julhelgen på fredagen alltså julafton så vakna jag upp runt 9 fixa mig direkt sen fick vi julklapparna och detta fick jag:

Som ni ser fick jag en ny kamera som för den delen är skiiiiiit bra! :D
Sedan vid 11 drog vi först ut till gammelmormor en snabbis i sandviken och fick pengar av henne (och bananer)
sedan ut till morfar, eva och Andreas(morbror) åt julbord sedan kolla vi på Kalle Ankas jul och sedan kom Jultomten där jag bara fick smink ;)
Här får ni liiiite bilder därifrån:

På bilderna är det morfars hus, min brorsa Tobias, jag och min kusin Ida och sedan jag och oskar och sedan en bild på mig då ;)       
Sedan klockan 10 drog vi hemåt eller ja snarare mot kyrkan här i bomhus, eftersom jag konfirmerar mig är det ett måste (nästan) att gå på nattvarden den höll på till 12 och jag somna näääästan det var tråkigt :(
Sedan hem och ja la mig nästan direkt.

Dagen efter drog vi till stugan i Granön när vi kom vart det lunch direkt, sedan lekte man med kusinen Alice och tog det lugnt, sedan lekte man också med kusin Simon och sedan vart det klappöppning där jag fick pengar och björn borg trosor ;) Det var myyys sen vart det julbord och ja sen vid 8 var jag skiiiiiiiiiiiiiiiit trött så jag bestämde mig att jag skulle lägga mig och det gjorde jag även fast jag somna runt 10 ;) men jag vakna 9 dagen därpå sen gick den dagen och den dagen la jag mig halv 10 och då vakna jag idag 9 också :D sen vart det hemfääääääärd :D
Men här får ni lite bilder därifrån:

På domhär bilderna är det min kusin Alice, Jag och kusin Simon, Bara simon och sedan Simon och brorsan Robin! :D
Men ja det var min helg! :D
Kanske kommer mer bilder så småningom men orkar inte ladda upp nu så mkt för Blogg.se suger och är allmänt seeeeeeeeeeeeeeeg ;)

Men ha det gått så länge!

Dag 15 – Mina drömmar

Nu kanske ni undrar varför jag har hoppat enda till Dag 15 när jag egentligen är på Dag 10 men jag orkar inte skriva om allt det där som är dom datumerna hahah ;)
Men ja idag ska jag bara ta det lugnt, familjen ska ut till Valbo klockan 4 och äta julbordet som finns där och sedan ska jag byta justin bieber tröjan till en större storlek ;)
och imorrn är det julafton blir antagligen ingen bloggning tills typ måndag eller söndagen.
Juste imorrn klockan 12 på natten ska jag ju på nattvard? tror ja i kyrkan får se om jag klarar att vara vaken ;)

Men nu ska jag drömma...oj hahah jag ska skriva om mina drömmar menar jag! :D
Jag har alltid varit en tjej som drömmer stort om man säger så jag vill mycket men det är först nu jag har börjat rikta in mig på ett mål och det är att jag vill bli Journalist.
Jag gillar att intervjua folk och skriva om saker, jag har alltid varit bra på att skriva och har bra fantasi så kanske en skvaller tidning passar mig? haha nej jag vill börja jobba helst på en tidning som Frida, Julia eller Okej!
Förut ville jag bli frisör och kändis och allt sånt men det har jag lagt på hyllan om man säger så.
Visst jag vill ju bli sångare och sånt men jag känner det vill jag vänta med ett tag det är inte mitt största mål i livet nu att tex söka till Idol, jag vill ta ett steg i taget och det är att gå ett Media program i gymnasiet och sedan på högskolan gå ett program som är journalist utbildning, visst detta kanske ändrar nu till 9:an jag kanske vill bli data expert och gå på IT eller va det heter eller jag kanske vill gå Teknik eller kanske Barn och omsorg eller så vill jag bli Polis vem vet? men nu vill jag verkligen bli Journalist och jag hoppas det håller sig men man vet aldrig :)'

Vem vet om kanske 8 år sitter jag som chefredaktör på nån av dom här tidningarna?

Vem vet vem vet! :D

Men nu ska jag dra så God jul på er alla!

I close my eyes and pray

Hejsan nu kommer ett inlägg då jag inte berättar det vanliga men kolla här.
Idag åkte jag och mamma ut till Valbo och då gick jag in på Rocks för jag tänkte köpa Minnah och Jays skiva.
Men när jag kollar in i butiken så ser ja stora bokstäver som det står JUSTIN BIEBER på jag bara DU SKÄMTAR MED MIG! så jag släpper Minnah och Jays skiva och drar dit och det fanns ju allt Tröjor, Kepsar, Skivor ja you name it!
Så jag köpte Justin Bieber skiva"My Worlds The Collection" som för den delen var fööööör liten, så jag ska byta ut den när jag har tid nån av dom här dagarna, antinge imorrn eller på fredag innan vi åker till Morfar.
Men ja jag vart förälskad man bara shiiiiit men jag bjuder på bilder från det haha ja knäppte faktiskt ett kort där inne i affäären! :D


love love love

Dag 9 – Min tro

Hejsan nu är det juuuuuuuuuuulllooooooooov och på fredag är det julafton galet!
Idag var det skola fram till 11 klockan halv 9 skulle man ju vara i kyrkan men jag han inte dit pga bussen så jag stack till skolan och satt där typ i en timma tills dom andra kom.
Då var vi i klassrummet och prata sen fick vi betygen och jag är nöjd G på alla ämnen!

Men nu ska jag berätta om min Tro.
Vad ska jag säga? jag tror faktiskt inte på något speciellt.
Jag konfirmerar mig och där pratar man en hel del om Gud och Jesus och sådär men jag tror inte på det.
Men jag tror därimot på mirakel och det jag har själv märkt att jag har väldigt tur med allt.
Så jag tror på det och sen tror jag ju självklart på mig själv haha!
Nä men jag tror inte på något speciellt alls haha (:

Men jag vet inte vad mer jag ska skriva nu har så lite fantasi det är därför jag kör igång med den här dag saken :)
Men jag bjuder på en söt bild på justin iaf

Biebernismen är en tro jag har också btw! :D

Dag 8 – Ett ögonblick

Hej alla!
Idag har det varit en chill dag slutade 1 i skolan idag och i skolan var vi i ett hus som kallades Exercise huset där vi kolla på Stjärnhimlen och sedan gjorde experiment! riktigt roligt.
Men sen efter skolan åt jag på Amigo med mamma och danne sedan drog vi till Lillhagsskolan och gud va konstigt det kändes att vara där nu vet inte varför men det var bara konstigt, tråkigt att ingen av mina gamla lärare var där det var bara musikläraren men han hade jag bara på elevensval så haha! :D

Men nu ska jag berätta om ett ögonblick och guuuud vad många ögonblick jag har så jag ska tänka på något riktigt häftigt haha.
Det blir nog den 2 Januari 2010 när Erik och Calle från Idol var där.
Jag var där med Sofie, Sara, Liza, Amanda, Lydia, Fidan och även min tvilling Tobias.
Vi ståd längst fram (som vanligt kan man säga haha)
Men ja Erik och Calle uppträdde några låtar och sedan var det signering såhär taggade var vi i kön:

Sedan kom vi fram och jag fick en autograf, kram och ett kort på Erik sedan vidare till Calle där jag fick samma saker fast jag knäppte endå ett kort med han:

Sista bilden är charmig jag vet ;)
Sen efter det ståd vi kvar framme vid scenen och prata lite smått med Erik och Calle och sedan ståd vi alla och flumma som man alltid gör.
Frågade också efter Salta pinnar för dom hade det och vi fick det hihi :D
Frågade lite frågor och det sedan när dom nästan skulle dra så var vi alla liksom: Caaalllle vi vill knäppa kort med dej! och då ståd jag filma och Calle typ sträcker sig efter min kamera och jag bara: vänta vänta vänta! så då sluta jag filma sen gav jag kameran till han och han knäppte kort på sig själv med Mig, Amanda och Sofie! ;)

Sedan fick man autograf på armen:

Men ja sen så stack dom och ja det var riktigt roligt och häftigt allt det där så därför bjuder jag på en video som jag satte ihop ett klipp där calle sjunger, när erik sjunger och eftersnacket ;)

Det var allt men vi ses imorgon förhoppningsvis! :D<3

Dag 7 – Min bästa vän

Hejsan hopsan! (:
Nu närmar det sig julafton 4 dagar kvar, ganska konstigt men roligt !
Just nu chillar jag lyssnar på Linnéa Henriksson - Hope There's Someone riktig grym.
Jag gillar inte Linnéa så mycket men jag gillar när hon sjunger denna låt!
Men ja idag var det skola sista lektionen vart inställd så då stack jag direkt till stan och köpte julklappar till familjen och min kompis Anna, vill inte säga än vad jag har köpt för jag tror mamma läser min blogg och Anna kanske läser den har ingen aning men det är iaf ingen idé att säga ahhaha ;)

Men nu ska jag berätta om min bästa vän:
Om vi säger såhär jag tycker att alla mina kompis som jag står nära och pratar ofta med betyder lika mycket, men om man ska ta den man kanske är med mest, kan prata med om allt och det så är det nog Anna Sjöström som jag nu har känt i 2 år faktiskt.
Vi lärde känna varann då när jag började på Fridhemsskolan i slutet av 6:an, kommer ihåg att första intrycket var att hon var en fjortis som absolut inte ville hänga med mej ungefär.
Men typ veckan efter tror jag skulle vi skridskor med klassen och då kom jag ihåg att Anna börja först prata lite smått med mej och helt plötsligt tog hon med mig till en bänk och börja prata ut om hela sitt liv.
Kommer ihåg att jag tyckte det var ganska udda/obekvämt så jag visste inte vad jag skulle göra så jag satt typ och nicka och log och allt sånt där, kommer ihåg som om det vore igår haha :D
Men efter den dagen var vi mer och mer med varandra, och sen åkte vi iväg på melodifestival genrepet med klassen dom hade vunnit det för dom vann Vi i femman :) egentligen skulle jag inte följa med eftersom jag precis börjat men dom hade en biljett över för en annan hade slutat så då fick jag följa med.
Jag kommer ihåg att då dom 2 dagarna där i Stockholm var jag med Anna, Richard och Marcus hela tiden och då vart jag och Anna jätteee bra vänner serriöst vi åkte upp till 11 våningen på globen hotell(där vi bodde) och trodde vi var coola för det, åkte samma hiss som Bert Karlsson, både på samma våning som alla melodifestivaldeltagarna så man var ju lite att man spana efter som och speciellt nere i entrén haha :D
Men ja den helgen var nog början på en riktig bra vänskap, även fast vi bråkat en del och att jag förstörde riktigt jävla mycket mellan hon och mej före sommarn så är vi än vänner och pratar om allt, vi har gjort mkt tillsammans som kollat på Måns Zelmerlöw, Firat midsommar, och ja allt nästan haha!
Ibland tycker hoon att jag är väldigt knäpp har jag märkt men thats me hon får vänja sig.
Men ja jag tycker om henne riktigt mkt jag kan lita på henne och kan säga va jag tycker utan att hon blir allt för sur ;)

Finns så mkt att skriva men jag orkar inte hehe och jag ska dra till Fjärran om några bilder på oss




Dag 6 – Min dag

Hej alla!
Nu ska jag ta och berätta om min dag som för den delen har varit väldigt lång men ja vad ska man starta?
Jag vart väckt kvart i 6 imorse blev lite surig för jag hade världens bästa dröm om Bruno Mars den var verkligen bra så damp precis när det bästa skulle hända så väcker danne mej :( så det var ju bara att dra sig upp.
Klädde på mej och allt sånt sen direkt drog vi till Fjärran höjder och vänta på bussen sen när den kom halv 7 så drog vi mooot huvudstaden, försökte sova men så fort jag somna så smällde Adam till mej eller så viska han i min öron så jag stoppa in mina hörlurar och lyssnade på musik och drog ner mössan i ansiktet och helt plötlisgt bara sov jag hahah :D
Sedan var vi framme på idrotts högskolan där i stockholm någonstarns, gick in och bytte om och jag och min grupp var först ut det var jag, Robert och Andreas, vi körde igång först med cyckling i 6 min, sen skulle man hoppa från typ pallar och allt, och sen skulle man göra nån slags längdhopp och sedan någon jobbig cykling igen.
Sen var min grupp klar så då satt jag där i jumpasalen och tröka i ungefär 3 timmar, lyssnade på musik, försökte sova på mattorna, sprang runt och hyperventilerade, sms:ade alla möjliga och dampa med dom som inte gjort testerna en eller som redan var klara! ;)
hahah men sen 12 drog vi till mcdonalds i upplands wäsby där vi åt, sedan därifrån vid 2 tiden drog vi hem och jag ssooooooooooooooov faktiskt hela vägen eller ibland slog adam till mej men jag sov endå hela tiden :P

Det var min dag laddar upp bilder senare från dagen! :D
Pussssss

Dag 5 – Vad är kärlek

Hej!
idag är det Fredag och det är exakt 1 vecka kvar till Julafton, riktig Heftiiiii asså!
Det var bara chill idag och resten av dagen ska jag ta det lugnt eftersom jag ska till Stockholm riktigt tidigt imorrn, åker vid 6 tiden från Gävle och kommer hem 3, simningen ska till Bosön på träningsgrej som vi gjorde tidigare i höst riktigt roligt, men jag är lite nervös för bussresan hehe.

Men ja nu ska jag berätta vad kärlek är visst, det blir lite svårt.
I mina ögon är kärlek väldigt mkt jag har svårt att hata saker så jag är positiv till allt men Kärlek vad är det för mej?
Ska ge er en liten lista vad som är kärlek för mej så det inte blir så rörigt för annars kanske jag krånglar till det och allt.

1. Kompisar är kärlek, om man inte hade kompisar vad skulle man göra då utan dom? det skulle nog vara tråkigt om man inte hade nån att prata med om man mår dåligt till exempel, jag har inte många kompisar men dom jag har är väligt nära vänner som man kan lita på.

2. Familjen är riktig kärlek vad skulle jag göra utan min mamma, pappa, Danne och mina brorsor Robin och tobias? jag skulle då inte klara mej bra där det lovar jag,  dom betyder faktiskt allt för mej vem hade jag varit om jag inte hade haft just dom som familj? jag kanske hade mått skit, eller hamnat i nån rik familj, eller jag kanske hade varit nån i kungafamiljen vem vet? ;)

3. Killar haha dom som känner mej vet att jag är lite galen i killar, haha men dom är kääääärlek för mej! :D

4. Kändisar måste jag lägga till faktiskt, dom är grymt underbara genom många av kändisarna som jag gillat/gillar har jag lärt känna många nya kompisar och allt möjligt som jag ska ge lite exempel på vilka kändisar och vilka jag lärt känna.
Johan Palm=Sofie Fröjd, Sara Wängmark, och genom dom 2 har det blivit Ella Jonsson, Lydia Lindvall, Fidan och Amanda Woll (:
Justin Bieber=Ida Andersson och nåra mer jag av nån anledning glömt bort namnet på.
Andreas Weise=Emelie Waller där mest men sen har man snackat lite med 2 som heter Linda Göransson och Mia Tuväng
Robert Kragh=Linda-Marie Nilsson och nåra mer

5. Simning det äääääär käääääärlek tänk alla jag lärt känna genom simningen som Moa Tengqvist, Melika Zare, Felicia Forslund, Wilma Zetterström, Wilma Karlsson :D och massa annat fooooolk! (:

Min brorsa och jag på bilden, skit i blåmärket på hakan det var efter olyckan som tur är så är märket borta ;) haha

Dag 4 – Det här åt jag idag

Hej alla idag var det skola som vanligt, börjar närma sig Jullovet sjukt roligt!
Funderar på att byta header snart den här är ju jätte gammal typ ett halvår och jag ser typ inte ut som jag gör på bilderna direkt.
Sitter just nu och pratar med 5 killar på skype, riktigt roligt.
Men ja vad ska man säga idag efter skolan var jag på möte som vanligt planera lite extra för festen! :)
Men nu ska jag berätta om vad jag åt idag, lite konstig grej att berätta om men visst:

Imorse åt jag gröt like always, sen i skolan va var det för mat då? jo det var nån fisk...med nån sås på och potatismot inte så speciellt gott men det gick att äta, sen inna mötet åkte jag hem och var hemma i typ en kvart och slängde i mig en macka sedan på mötet drack jag bara chocklad sen när jag kom hem åt jag kööööttttfäääärssåååås vet ni! :D
Men nu äter jag tuggummi! :D

Bild från 2 Januari när Liza, Lydia Fidan, Jag, Amanda, Sofie och Sara var och kolla på Erik och Calle på media markt :D saknar den dagen

Dag 3 - Mina Föräldrar

Heej alla!
Igår kunde jag inte uppdatera för jag var ut till Media Markt efter skolan och kolla på Idolerna dom enda som kom var Linnéa, Linda, Olle och Weise faktiskt jätte roligt fast man hade hoppats att Daniel följt med också, men han som var konfrancier eller vad man kallar det sa att Daniel var hemma i Uddevalla och spela Pokemon ;) hahah
Men ja det var riktigt roligt var där med Lydia och Amanda och precis som förra året stanna vi kvar där tills slutet och prata med idolerna som vi gjorde med Erik och Calle förra året , och jag ÄLSKAR Weise och Olle kolla in min youtube kanal HÄR så får ni se lite videos från igår.

Men nu tänker jag gå in på Dag 3 och berätta om mina föräldrar So here it comes:
Det är såhär mina föräldrar är skilda sedan jag var 2 år så jag kommer inte ihåg tiden med min pappa då och jag bor bara hos mamma för ja, för att även fast pappa bor typ en kvart från mej men det blir mamma iaf känns bäst så.
Min mamma heter Victoria och är 35 år och min pappa är 38 år? tror ja... sen har jag en låtsaspappa som har varit inne i bilden sen jag var 3 tror jag och han heter Daniel och är 36 år tror ja, är inte så bra på det där med åldern.
Men även fast jag inte bor hos pappa så blir det att man träffar han nångång lite sådär och fikar eller bara hittar på nått tillsammans som senast åkte han och jag ner till Stockholm i 3 dar och hälsa på min faster jag inte träffat sen jag kanske var 2? så det var roligt.
Men Daniel är lite som en pappa eftersom han endå har varit med i mitt liv sen jag var liten och han har sett mej växa upp och ja varit med i allt.
Mamma gillar jag också jätte mkt hon är jätte snäll finns ingen bättre! ;)
Även fast hon kanske kan vara jobbig ibland men jag gillar henne endå hon är trots allt min mamma :D
Jag vet inte vad jag ska säga om mina föräldrar riktigt eftersom det finns inte så mycket men jag gillar dom! (:

Men ja det var allt för idag då ses vi väl imorrn antar jag?

Dag 2 – Min första kärlek

Hej allaaaaaa (:
Idag är det söndag som vanliiiiigt gud va skönt att det är denna vecka och 3 dagar till och sen blir det jullov ser fram till det som sjutton.
Är halvt förkyld och har ont i halsen men ja ska förfasen dra till skolan endå och kämpa och imorrn ska jag endå ut till Media Markt och kolla på Idolerna med Amanda, och Lydia om hon kunde :) ska bli najs.

Men nu tänkte jag gå vidare med den här utmaningssaken eller vad man kan kalla det så nu ska jag berätta om min första kärlek:
Man kanske ska räkna bort alla man hade när man gick på dagis och sånt?
haha ja men jag gör det och kör med en kille jag gick med på Tranmursskolan och han heter Felix.
Vi gick i samma klass från 6-års upp till 5:an då skolan lades ner.
Men ja det var såhär den här Felix gillade jag ganska mycket i ca 4 år tror ja, så jag försökte göra allt för att bli ihop med han som man sa så.
Jag skicka brev, skicka mina kompisar på han, fråga själv och allt så höll jag på i 4:a år.
Men sen när vi började 4:an så sa han ja det var i typ september 2005 eller 2006 tror ja inte säker men ja är säker att det var september iaf.
Men vad ska jag säga, först var han och jag tillsammans i kanske 4 veckor haha sen gjorde vi slut en dag för vi bråka om nån matsak i skolan, men på kvällen tog Tobias hem Felix och vi alla gick och hoppas studsmatta hos min granne Joel (det kommer jag ihåg som om det var igår) och då vart jag och Felix tillsammans igen på kvällen, berättar inte hur det kan vara min privatsak tycker jag ;)
Men ja då kanske vi var ihop nåra veckor igen för jag har för mej att jag skrev i min dagbok som ja inte hittar att vi var tsm i ungefär 2 månader...inte säker han själv säger att det var 2 veckor men jag skrev faktiskt att det var mer i min dagbok haha.
Men av nån anledning var han och jag aldrig med varann under tiden vi var tillsammans utan vi chatta väl och prata i skolan sådär.
Han och jag har väl fortfarande kontakt för han och min brorsa är fortfarande jätte bra kompisar.
Jag träffar Felix nästan varje vecka kan man säga och han är en jätte gullig kille men vi är inte direkt kompisar om man säger så haha vi pratar väl lite grann med varann men inget mer ;)

Bjuder på en gammal bild från när jag gick i 4:an vet att det är lite halvt suddigt men ja visste inte hur ja skulle göra annars för min mobil tar så dåliga kort endå;)



Dag 1 - Presentera mig själv

Ja nu tänkte jag börja med det första och presentera mej själv var beredd på att det kan vara långt och det kan vara kort (:

Jag som sagt jag heter Emma Hansson 14 år fyller 22 Juli bor i Gävle har bott här sedan jag föddes så jag är en riktig Gävle bo haha! :)
Jag har 2 brorsor en storebror som är 15 år och heter Robin sedan har jag också en tvillingbror som heter Tobias väldigt roligt...fast njaaa skulle helst vilja ha min födelsedag, konfirmation och allt sånt för mej själv om jag får säga så hahahahh!
Mina föräldrar är skilda, bor på heltid (om man kan säga så) hos Mamma, bor aldrig hos Pappa har väl bara blivit så fast ja tror dom har delad vårdnad men jag tycket det är skönt att bo hos mamma så man inte behöver skifta så mycket.
Dom skilde sig när jag var ca 2 år så jag kommer inte ihåg tiden med pappa så mycket, men såklart umgås jag med han lite då och då en idag ;) men sedan jag var 3 tror ja? har Danne varit inne i bilden och varit som en pappa.
Pappa bor i Brynäs så det är inte så lång bort men endå.
Folk skulle väl beskriva mej lite Galen men endå glad och jätte snäll! väldigt sprallig om man säger så.
Kändisgalen kan man väl också säga?
Haha ja, på fritiden simtränar/tävlar jag, går på sånglektioner, spelar saxofon, lyssnar på musik, kompisar och spanar självklart på snygga killar ;)
Annars går jag självklart i skolan 5 dagar varje vecka när det inte är lov.
Skolan är väl inte det bästa som finns men det är viktigt att man lär sig saker, men jag har haft lite motvind gällande min skolgång men allt löser sej.
Har lagomt mycket kompisar, inte för mycket inte för lite.
Lärt känna alla på speciella sätt som: Genom kändisar tex Johan Palm, Robert Kragh, Andreas Weise, Ola Svensson. Ja det är dom sen lär jag ju känna massa roligt personer på simningen som dom jag simtränar med otroligt härligt folk sen alla man tävlar mot också! sen genom skolan också :)
Men ja? vad mer kan jag berätta om mej själv har nog sagt allt jag har att berätta så ja pussselipuss på er hoppas ni nöjde er med detta<3

Jag saknar din skönhet jag saknar allt det där du har att bjuda på

Hejsan alla söta!
Nu ska jag börja köra igång med bloggningen odentligt har jag bestämt mej för.
Dom dagar jag inte bloggar har ja antagligen ingen tid så bli inte besvikna haha.
Jag ska nu försöka blogga varje dag vad jag gör om dagarna och allt men jag tänkte köra igång med en sånhär list nu som jag ska följa:

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Jag ska göra ett nytt inlägg ikväll där jag presenterar mig själv!

Just the way you are

Förlåt att jag inte bloggat ungefär 2 veckor men det var ju såhär, först åkte jag till Stockholm med pappa i 3 dar hälsa på min faster och sedan shoppat det var riktigt roligt :)
Sen helgen efter var det mening att jag skulle åka upp till Umeå med Anna och praoa men bussen krascha så jag vart ganska mörbultad, fick först åka in till sjukhuset men det var inget farlig på jag och Anna klara oss men ja jag är fortfarande lite halvt...så ingen prao för mej men Anna har nu åkt upp dit iaf och jag hoppas hon har jätte roligt :)
Så i måndags följde jag med till Stockholm ennu en gång fast bara över dagen för mina brorsor och deras kompis Tim skulle kolla på Deftones så jag mamma och danne hälsa på min nya kusin Simon och såklart min andra kusin då Alice ;) så vi var där och sen åt vi på en resturang som jag för den delen tyckte var läskig hahah :D
Men ja jag kommer börja blogga ordentligt igen snart när julen drar igång på riktigt haha :D <3