Story Of My Life

Sen senast jag uppdaterade så har jag varit i Ullared och köpt massa najsiga saker, pluggat, riktigt kickat igång mitt, Rasmus och Amandas UF-företag på riktigt då vi har blivit marknadsförd av olika sidor och även ska bli intervjuad av GD nästa månad, och ja bara chillat helt enkelt försökt få allt klart i skolan före lovet så jag slipper oroa mig om sånt skit.
Denna vecka kommer bli så sjukt najs i och med att jag tjuvstartar APL med 2 dagar, måndag och tisdag på Järnvägsmuseet så man får vara med på deras spökvecka och se hur dom jobbar under såna event, ska inhandla halloween kostym med Emilia på onsdag och sedan på torsdag-söndag blir det IRL här i min hemstad äntligen där vi kommer bjuda på massa roliga saker som konsert och maskeradbal, är så sjukt jävla taggad så att jag vet inte va jag ska ta vägen!
Och ja sen dom 3 veckorna som är efter lovet kommer jag ha praktik och även så kör äntligen musikalen jag är med i igång här i Gävle så det blir fullt ös med det!
Det var allt jag ville dela med mig av idag så vi ses! :D
 
 
 

Den senaste månaden, vad har hänt?

Var och såg Oscar Zia
Tyska utbytesstudenten kom hit för en vecka så gick på hockey med dom
Även åkte till Årsunda Vikingaby med dom
Köpte One Direction konsert biljetter
Så det var en kort liten sammanfattning på denna månad, har även varit i Stockholm på olika möten och massa annat roligt stuff som jag inte fått på bild.
Kommer börja uppdatera mer oftare nu då mycket kommer hända!