Zzzzzz

Har haft ganska mycket idag att göra! Först var det skola, sluta 12 åkte hem och åt , drog ner till stan vid 3 köpte julklappar på 20 mi till la familia, tog en promend genom bolounger sen förbi borgarskola och sen marss pannkaka ner till slotet på söder där det var möte på 40 min skönt även fast Berit spöka runt ganska mycket:( sen hem äta på 20 min och drog sedan ner till kulturskolan på sång där läraren inte dykte upp, så himla lååååååågt och dumt! Sen var det hem och fixa med läxan!
Imorgon är det simning på idrotten osså slutar vi 12 tagga!!


Gullivers Resor

Sitter här och skriver om författaren till Gullivers resor och jag skriver även referat och recension! det är ett svenska arbetete! vi har hållt på nu i någon månad med ett så kallat "klassiker-arbete" där man ska läsa en bok som har funnits i flera generationer typ alltså en "klassiker" och då valde jag Gullivers resor, men jag tycker det är så jävla svårt att skriva om det man ska skriva, författare informationen var lätt att leta reda på och även skriva om han (Jonathan Swift) men resten är så himla svårt, och det där att man ska skriva en hel sida om vad man tycker om boken och så är OMG HATE IT! okej nu överdriver jag men det är svårt...men ska försöka bli klar till på Onsdag då man ska lämna över arbetet till en i klassen som ska skriva en respons till det sen får man tillbaka det på torsdag då man får finslipa det tror jag och sedan ska det vara inlämnad tills på fredag! men nu ska jag back to work, så ses!

Början på ett "nytt liv"

Har bestämt mig nu att jag ska bli nyttigare och komma ut och röra mig om dagarna, i stort sätt är jag nöjd med mig själv och hur jag ser ut men det finns onödigt fett lite här och där som ska bort, så tänker köra hårt nu och dom gånger jag blir bjuden på fika och sånt ska jag tänka på att inte ta för mycket som jag brukar göra! Så från och med idag ska jag köra igång med detta och ett "hälsosammare" liv helt enkelt!:)


Awsome

Kvällens tema på Idol var Kärlek och jag tyckte alla deltagarna ägde men det var riktigt tråkigt att Molly åkte för ja gillar henne, Amanda har blivit så tråkig hon kör liksom samma stil varje vecka så det blir liksom uttjatat...men den som berörde mig mest ikväll och fick mig till tårar var Moa, shit säger jag bara! Vilken tjej och vilken underbrar brorsa, kunde på nått sätt relatera då ja har en tvillingbror och en storebror som är underbara! Men moa var bäst ikväll hoppas hon går till final!<3
God natt!

 


Funeral

Var på begravning idag i Ljusne för Irma...hatar sånt men thats life. Irma är min låtsaspappas mormor, vet inte va hon blir till mig då förvirrande...haha! Men iaf vi var i en mysig liten kyrka osså var det fika efter i ett mysigt hus med julsaker överallt, haha! Aja snart så börjar idol så nu pyser jag!


Everything gets better

Allt börjar bli bra igen men ska stanna hemma imorgon och på fredag också, fast på fredag är ja ledig ... Ska ju på begravning igen:/ borde egentligen sova men har så mkt tankar, finns så många jag saknar, tänker på minnen, skolan, framtiden, vänner, ALLT! Men ibland är det bra med såna nätter att bara tänka på allt, men det är inte roligt på samma gång, hatar att sakna personer som ja säkert inte komma träffa igen någonsin, så jävla jobbigt!
Små ful bild på mig atm...god natt!

 


Sjuk...igen

Blivit sjuk igen...och låt mig säga att jag och halsen inte är bästa vänner direkt!! Och det vart ju värre under och efter konserten igår som däremot var den bästa saken jag någonsin varit med om...:) kanske åker ner till hälsocentralen imorgon och checkar upp halsen då ja även hade ont förra veckan:(


I see it in your eyes you’re disappointed

Sitter och taggar nu lite smått inför kvällen, halv 4 tar jag bussen ner till stan och går till Konserthuset där det blir genrep fram till 18:00 sen är det bara att tagga fram till 19:30 då konserten drar igång, ska bli så sjukt jävla roligt!
och jag är glad att man inte ska sjunga solo för då hade det varit körd för mig då jag börjar bli sjuk igen, inte roligt!
Men det ska endå bli coolt att stå på scen och bara njuta! :D
Bild från Olles (idol-olle) blogg efter han vart i Gävle! :D

Tog bussen in till stan där det lyste tryggt, hela världen är så underbar

Praoen var underbar och jag kommer sakna dagiset (förskolan?) jätteeeee mycket och alla barnen dom var ju så söta! :D Men idag ska man ta och städa lite i rummet m.m och sedan förbereda sig inför konserten imorgon, kommer bli så jäkla roligt alltså har längtat efter denna dag sen början av sommarn och nu är den här, eller ja inte riktigt en hel dag kvar liksom men endå! :D
Ska dra nu så bye!

Awsome day

Dagen var grym barnen på dagis var skiiiiit söta kommer vara där typ till 6 imorgon! (oh my god) hur orkar jag? Träning till konsterten på söndag var det också idag och efter det vare öppet hus på borgis, busy day!
Ska sova nu :*


Trying to stay out of everybodys way

Känner mig mycket bättre nu faktiskt en vad jag gjort dom 2 senaste dagarna typ, men har fortfarande nå in i helvetes ont i halsen så jävla drygt alltså får väl hoppas att det går över typ fort så det inte är lunginflammation eller något :( men iaf imorgon ska jag dra mig till dagiset kommer vakna 6 men det borde jag klara om jag lägger mig i tid ikväll haha!
Förresten här är en bild med mig och idoler som togs ute i Valbo i lördags,
gillas starkt bara det att jag blir mobbad för min längd varje år känns det som, som ni ser på bilden är jag längre än Roshana, Linni och André och då är ju dom ändå 1-3 år äldre än mig eller något?, men iaf före mig på fotograferingen var det en jätte liten söt tjej som dom fick böja sig ner till bara för att hon vara liten osså när jag kom där värsta big mama så säger André "Nu kommer en lång en nu får vi stå på tårna", och alla bara skrattar jag ba: "japp...hehe" Samma sak hände 2008 (?) när Anna Bergendahl och gänget var i gävle då utbrast Anna : "Akta er en långis kommer" man bara: "men ja..." då var jag liksom 12 eller 13 år och hon var liksom 17 och jag var typ ett huvud längre man bara "wtf"

FML

Är sjuk, orkar inget


Best thing i never had

Tjenatjena!!
Sitter och spelar Gardens of Time på facebook, typ beroende av spelet haha! taggar inför att praoa på dagis hela vecka ska bli roligt faktiskt så ska nog gå och lägga mig snart så att jag orkar :) Sitter osså och väntar på att Dustin Home ska lägga upp bilder från i lördags, för jag såg att dom tog lite kort på mig så jag vill se hur dom ser ut :D
Vet inte vad jag ska skriva om idag så puss hej!

You probably wanna know!

Tänkte berätta kort men utförligt vad som hänt sen igår, kan börja med att det varit fantastiskt!
Fredag
  • Mötte upp Sophie på station där vi såg Pelle från Idol juryn!
  • Häng på stan i en timma
  • Hem och fix och tillbaka till stan för käk
  • Läkerol Arena!
  • Vinka som en galning till Emil (ja, Emil Elton) som satt 5 meter ifrån mig
  • Hängde kvar på Idol Extra för att få stå på scen med 7 andra tjejer och självaste André då han åkt ut
  • Ner till stan och käka för att sedan hänga utanför hotellet
  • Vart kallad "Gävlebo" från Emil och Olle då dom ville veta veta va donken låg, och även snacka med André och även trösta han i ett par minuter!
  • Såg sen massa andra idoler
  • Drog hem, chilla och sov!
Lördag
  • Vakna, fix och åt frukost!
  • Drog till Valbo!
  • Var där först och fick även se när Roshana och André repa
  • Satt och sjöng och såg att André satt och garva åt mig och Sophie!
  • Allt börja
  • Köa helt i onödan till skivsignering men kom nästan först till fotografering ist
  • Käk
  • Garva
  • Skivsignering, och klagade sedan att det var jobbigt att stå i kö...Denize förståd inte va jag mena med det
  • Dans,dans,dans
  • Hamna i Olles blogg
  • HEM LJUVA HEM!
Och som alla förstår i detta lag är jag SJUKT trött, och jag har fortfarande inte fattat vad som hänt!
Vilken helg alltså!

Mer bilder kommer med tiden och kommer vara upp på facebook om några min!

Jag kan dö lycklig nu! Så jävla vacker så det är inte sant!!

Fina fina kille, va har du varit hela mitt liv?<3

 


There was a time i thought, that you did everything right,

Hejsan sitter nu och chillar efter att ha städat rummet då Sophie kommer imorgon, får se om det blir någon bloggning i helgen! :) men idag har det varit skola och sedan var jag ner till polisen och fixa ett nytt ID så det kommer väl om nå vecka och sedan har jag beställt ett nytt bankkort så det kommer snart det också! :) skööönt!
Imorgon kommer det bli awsome, kommer någ bli så in i helvetes grymt alltså jag lovar! :D
Jag tycker ni även kan kolla om ni ser mig och Sophie där i arenan (tog bilden från sophie)
Så ni som inte förstår bilden så är det där de är inringat vi kommer sitta på ett ungefär så ja det känns som en riktigt bra plats faktiskt, men det får vi se om imorgon! :D

When it's love you say it out loud

Hej sitter just nu och chillar och lyssnar på musik.
Om någon timma blir det sångträning så det blir trevligt, sen ska jag och mami ner till konserthuset och kolla när mammas kusin band "Mavenmood" spelar och Sara Kreft och Jakob från truetalent sjunger! :D najs
Ska spela nå spel nu så ses!

Det enda jag vill är att träffa dig

Ska snart in till duschen, har varit lite halvdålig idag haft huvudvärk m.m men klarade av skolan iaf kommer gå till skolan imorgon iaf och prova men det kommer nog gå, vill inte sjuka ner mig totalt till på fredag så ja... ;)
saknar min plånbok faktiskt, har haft den såååå länge så ja men ska ner och köpa en ny på fredag så jag får hoppas att det finns nån fin, eller typ liknande som min gamla! har svårt att släppa tag om saker vettni ;)
Här får ni även en bild på gänget som åkte på IRL! :D

You wont believe it's true when i tell you by feelings and what you are suposed to do i'm sorry but i dont want to go

Alltså åå jag vart fett happy idag när jag kom hem från skolan och såg att jag fått brev från Läkerol!!!
Och då kanske ni undrar "varför har hon fått brev från läkerol?" men det är för att jag var med i en tävling om biljetter till Idol i Gävle nu på fredag och vi kommer sitta typ brevid scen alltså nere på marken utan liksom lite ovanför fast det är fett nära verkar det som så jag är taggad! Ska gå med saknade Sophie Fröjd!
Kommer bli grymt och sedan på lördagen åker vi ut till Valbo och kollar på idolerna som åkt ut ska bli najs att träffa Emil och Olle <3  men helgen kommer bli grym det vet jag! :)

Darn

ÄNTLIGEN HEMMA!
Awsome helg med massa peeps både välkända ansikten från förr och nya, sån härlig känsla att åka iväg på sånt här!! Min plånbok vart stulen btw så är depp men jaja thats life:(

 


Chillar

Sitter och chillar på rummet med Jenny, Lovisa, Maja och Sara det är disko i aulan utanför skolan men många tycker det var lame, typ inget drag alls och massa taffsare! Så vi chillar här ist och äter godis! Lämnar Stockholm 4 imorrn så kommer hem halv 6 kanske:)

 


Damn

Alltså OM jag är sur att Olle åkte ur Idol igår?!? Faaaan jag som ville se han live på fredagsfinalen på fredag!


This is kind of shit

Blir ett litet inlägg endå, finns ju internet uppkoppling här så why not? Sitter just nu i en skolsal med Lovisa, Jenny och typ 4 person från Norberg! Dagen har varit okej med massa föreläsnigar, häng, mingel och massa fika och mat typ! Skolan vi sover på är äcklig typ inte det bästa som finns direkt...menmen jag överlever

 


The worst things in life come free to us

Tänkte bara varna er med att från och med imorgon så kommer jag antagligen inte blogga förens på söndag kväll eller måndag kväll eller något! imorgon ska jag hälsa på farfar och sedan får vi besök senare på kvällen av mammas kompis som ska typ sminka oss hon är en makeup stylist och frisör så ja ;) sedan på fredag drar jag till Stockholm/Nacka med ungdomsrådet och kommer hem på söndag kväll haha! så ja det kommer bli rätt så tomt här och jag orkar verkligen inte ställa in tidsinställda inlägg så jaa! ;) haha hoppas allt är bra med er iaf!

finns inga vinnare i lekar för två inga vinnare det är bara så

Packar inför helgen i Nacka, vi kommer sova på en skola där kommer bli sjukt roligt!

 


Zzzzz

God natt<3