I can cross the universe for you

Nu börjar det lugna ner sig, även fast jag vet att stressen kommer komma tillbaka nästa vecka då det är begravning och även prov x 2... Jag kände att jag blev lite lugnare också då jag sa ifrån min plats i ett projekt som egentligen är ganska roligt men jag behöver fritid, tid till att plugga, tid till att vara med kompisar helt enkelt!
Idag har vi från GUR som åkte till Estland för någon månad sen haft vårt "runda borden" samtal med ungdomar och lokala politiker, var väl roligt även fast jag kanske velat stanna hemma och andas!
Imorgon ska jag iallafall vara med mina kära classmates efter skolan och bara mysa och prata skit, det vi är bäst på helt enkelt!
Denna helg blir det väl bara chill, träna på "Tears in heaven" med brorsan på gitarr då vi ska framföra den på gammelmormors begravning nästa fredag <3
Men vi hörs allihopa!
928 dagar kvar till studenten...
 

För mig är du livet

Denna eviga söndag som kommer när man är minst förberedd... Sitter halvtdött här nu och vet inte vad jag ska göra. Trött på allt och alla och är verkligen inte taggad för skola imorgon vill ha lov, vill komma bort från Sverige och aldrig komma tillbaka! 
Okej det där lät deprimerande, men jag är bara så trött på alla läxor, vädret, den eviga röran i mitt rum, okej den sista "punkten" kan man väl endå göra något åt men heter man Emma så orkar man inte sånt! Känner mig så stressad men endå inte, vill bara vara klar med gymnasiet så jag bara kan börja leva utan att behöva tänka på alla läxor som måste göras, har ju som sagt 2 omprov som jag aldrig orkar göra, men måste göra snart!
Förlåt för ett sånt tråkigt inlägg men kände att jag behövde få ut mig lite känslor.

Skulle kunna syssla med sådant här hela mitt liv


Om det ändå vore så enkelt

 

Did i just do that

Idag gjorde jag något som jag aldrig trodde jag skulle göra!
Gick på en audition för en musikal, och det sluta med att TV4 filmade hela skiten och sedan intervjua mig...röd som en tomat var jag för den delen så imorgon kommer folk kasta tomater på mig antagligen. Vet inte vad jag tyckte om mitt framträdande det var varken bu eller bä, jag kunde ha gjort bättre om man säger så!
Jag valde att sjunga One Directions låt Little Things då jag tyckte den var fin och enkel, fast fick lite hjärnsläpp här och var så att tappa lite text då och då!
Min audition och intervju kommer sändas ikväll på lokala nyheterna 22:30 och även imorgonbitti någon tid, så jag länkar något senare!
 

I'm on my way

Så den senaste veckan har mitt liv verkligen varit upp och ner, har inte riktigt vetat vad jag ska göra och ja stress helt enkelt. den stora faktorn i det hela är att min fina älskade gammelmormor dog i söndags, hon var verkligen bäst och jag (och såklart resten av släkten) ståd henne väldigt nära så jag tog det hårt, klarade bara av 2 timmar i skolan på måndagen och sköt sedan upp alla omprov jag har men gjorde endå turism prov och matte omprov idag kände att jag kunde dom men resten av proven får vila i några veckor tills jag är 100% säker!
Snart ska jag ta och packa min fina resväska för imorgon efter skolan bär det en än gång iväg mot huvudstaden för näst sista ledarakademin, ska bli ytterst roligt!

this distance between us makes me want you more

Nu är det en trött Emma som sitter här, vet inte hur jag känner eller hur jag ska känna just nu!
Har spenderat 4 timmar på eftermiddagen på sjukhuset då gammelmormor inte har många timmar kvar, ska nog dit snart igen...efter besöket på sjukhuset åkte jag hem och bytte snabbt om för att ta bussen ner till stan för att fika lite med saknade tjejerna Lydia och Fidan, sjukt roligt att träffa dom, kom lite på andra tankar med dom!
Imorgon ska vi ut till morfar då det är fars dag, sen blir det väl att bara ladda om för ännu en skolvecka, skulle fan pluggat denna helg men blir nog inte av hahah lata jag, men jag har ju anledningar till varför jag inte pluggat.
Men ska kolla lite på andra saker nu så hörs!

This is my life


I'm fine

Hejsan alla!
Hoppas ni alla mår bra och har haft ett bra lov, mitt har varit riktigt bra så jag är inte allt för grinig att skolan börjat även fast det kunnat varit längre!
Men i början av lovet var ju jag med Jeanette från GUR i Polen i 4 dar där vi hade seminarier och sightseeing och studiebesök, vi var typ 5 ungdomar där varav 1 var från finland och 2 från norge, resterande 15 st var vuxna från 20-70 år från bland annat, Finland, Norge, Danmark, Estland, Polen, Lettland, Karlstad och Falun!
Vi vart verkligen bortskämda med god hotell frukost och goda och lyxiga restaurang besök vid lunch och middag så jag klagar inte! Vi kom hem vid 9 på torsdags kväll så det var bara att packa om och lägga sig och gå upp 4 dagen efter för att åka tåget klockan 6 med GUR till Ljungby för en helhelg på IRL med awesome peeps, på fredagen var det rätt så lame då alla var trötta, sen lördagen satt jag i stort sätt instängd i ett rum pga valberednings jobb så vi intervjua massa peeps från 9 på morgonen till 6 på kvällen då det var dags för galamiddagen! Efter det kolla jag på En gång i phuket med massa folk för att sen vid 2 lägga mig! sista dagen var det bara workshops där jag fick hålla en som handla om Mångfald, och fan va awesome det kändes att vara lite av en "ledare" fick massa bra feedback också!
Sen var det bara att åka hem och tagga inför skola!