Big Brother 24/7

Eftersom jag har sånt tråkigt liv så sitter jag nu och kolla på Big Brother 24/7 och nej jag har inte betalat för det utan på Big Brother kan man göra uppdrag genom Superfan och när man har fått ett visst antal mynt kan man välja Big Brother 24/7 i 24 timmar, så jääävla tråkigt inget händer, tror nog inte jag kommer söka när ja har åldern inne med tanke på hur lame det är... Har rensat garderoben min idag kan slänga upp en bild senare hur det ser ut om ni är nyfikna ;)
Men ska fortsätta kolla nu så ses!

I have missed it

Nu är iPoden här!! Fett happy så nu laddar jag ner massa appar!!:)


I'm not gonna need you if i fall

Såg nyss klart på Big Brother tråkigt att Petronella lämna men man förstår henne, jätte jobbigt att vara ifrån sin familj ju! sen att Juliana fick lämna bryr jag mig inte mycket om fick inte en så stor uppfattning om vem hon var så ja...haha ! Dom här 2 dagarna har varit chill bara varit hemma typ har inga planer för veckan förutom att ja ska till Kungsberget någongång så ja! :) vet inte vad jag ska skriva så vi hörs när vi hörs!

love is old,love is new,love is you

Ibland låter jag bara bilder uttrycka mina känslor

I wouldn't have it any other way

Tjohejsan!
Hoppas alla har en bra lördag själv är man lite halvt sjuk, var hemma igår också!
Satt uppe till halv 2 inatt och gjorde kategorier och dela in ALLA inlägg sen 2010 så det blir lite ordning så det blir lättare att gå tillbaka och kolla lite tog 2 timmar med tanke på att jag gjort 337 inlägg tänkte att det inte skulle ta så lång tid men ja...hur orkar jag egentligen? haha, ska snart till Ica Maxi med mamma och kolla på en resväska vill ha en egen men få se har inte mycket pengar och med tanke hur mycket jag ska bort i mars så får vi se måste ju ha råd med resorna till Stockholm så vi får se om jag köper en eller inte!
Känner mig så tråkig också det här med foton är så dålig med sånt nu förtiden men i ni kan räkna med många bilder nu veckorna som kommer och min ipod kommer tillbaka på måndag eller tisdag förhoppningsvis! :D

I fake a smile so he won't see


We all will have our hearts broken

Tjenixen! ny närmar sig sportlovet och jag börjar bli smått sjuk...är väl mamma och låtsaspappan min som smittat mig då båda har varit riktigt sjuka i veckan, får hoppas att jag är frisk nog att dra mig till skolan imorgon men det tror jag nog! har blivit besatt av Big Brother nu och mina favoriter(so far eftersom alla inte kommit än) är lätt: Sipan, Annica, Tenny, Marcel, Petronella och Amandus! dom kan gärna vara kvar länge tycker ja! :) men ja idag efter skolan åkte jag och mamma till sjukgymnasten för att kolla min fot och den har blivit bättre faktiskt men lärde kolla och jag har ju som sagt marsh syndromet så för tillfället har jag något blått "plåster" som gör att foten inte gör så ont osså ska jag in på fredagen detta lov och se om det blivit något bättre! :D men ska ta och dra nu så seeya!

I wasn’t looking for this but now you’re in my way

Hey, I just met you and this is crazy
But here’s my number, so call me maybe

so why am i crying? i'm not gonna miss you

hahah serriöst melodifestivalen sög ikväll dom enda bidragen som var bra var Mattias och Molly helt serriöst!
Jag var jävligt besviken på Youngblood, trodde dom skulle vara bra osv...men låten var en blandning mellan Eric Saades låtar Manboy och Popular sen sjöng dom falskt och såg ut som småbarn på scenen, pinsamt! Björn Ranelid behöver jag inte ens nämna så hemskt var det! Förstår att Molly gick vidare men att björn gick till final och att youngblood och andreas johnsson gick till andra chansen fattar jag då inte, okej visst Andreas låt var väl OK men usch nej...besviken!

what happened between you and me?


Made a wrong turn once or twice

Tjena allihopa kom precis hem från Valbo där jag köpte Leggings, ett uggle halsband och tunika! kändes att det behövdes. Dagen har varit ganska skön ganska lugnt sådära...på elevensval har jag ju film och det var rätt sån tragisk film vi börja med att se, jag saknar dig heter den, den handlar om 2 tvillingar som verkligen gör ALLT tillsammans men helt plötsligt blir ena tvillingen påkörd och allt blir förändrat, ville börja grina men kunde inte för jag ville inte visa det börja tänka så mycket på Tim och Farmor även fast ingen av dom vart påkörda men endå ...:/ Sitter nu och väntar på att The Voice ska börja, så ses! :)

det här är värt att dö för

Sådärja, nu är jag klar med designen, och ja headern får se ut så för det ser bara konstigt ut om man sätter dit en bild men jag är nöjd! :D Är peppad nu fick precis flygbiljetter till Finland och hem av FNUF, gud det kommer bli grymt ge mig mars! :D har även fått reda på vad  vi ska göra i Stockholm och det kommer bli så awsome! :)
Men kan inte blogga nu, ska ta och träna så ses! :D

yes

som ni har märkt har jag ändrat designen, vet inte om jag är nöjd så kanske ändrar imorgon eller någongång får se helt enkelt hur jag gör! ska ta och träna nu så ses!

You seem like the type to love 'em and leave 'em And disappear right after this song

Ahh sitter nu och lyssnar på gamla Justin Bieber sånger nu, var ett tag sen kände att eftersom jag kolla på filmen igår så kan jag väl lika gärna lyssna på han, eller? :) just nu är det One less lonely girl och det var faktiskt en av dom första låtarna jag lyssna på först då 2010 när jag "upptäckte" han
"I saw so many pretty faces
Before I saw you, you
Now all I see is you
"

"14th of February
Not one of them spent with you
How many dinner dates, set dinner plates
And he didn't even touch his food
"
"When I close my eyes I see me and you at the prom"
Men ja jag älskar den killen no matter what liksom!
Men nu ska jag inte hålla på och komma in i någon deprimerande zon där jag önskar att jag mer en allt annat skulle vara Selena Gomez just nu (okej jag är redan i den zonen men jag är inte deppad än;)) Ska snart dra mig ut i detta kalla gråa underbara vädret för att dra till kyrkan för att vara fadder åt 97orna! men ses! :)
Och JA JAG SER UT SOM ETT PEDDO PÅ BILDEN, men vafan orkar inte...haha vad gör Justin med mig egentligen?

I never thought that it'd be easy, cause we're both so distant now,

Kollade nyss på Justin Bieber Never Say Never för typ hundrade gången, har inte tänk på Justin och lyssnat på hans musik på typ evigheter men jag har verkligen inte tröttnat, utan ibland blir det så och ja jag är fortfarande en belieber även fast jag försöker hålla mig från all "drama" på internet orkar inte med alla "nykomlingar" men ja i will still see him if he ever comes to sweden! man ger då verkligen inte upp på sin största dröm som man haft i 2 år.
Kan ni tänka er att han har varit såhär liten?
Och nu är han såhär stor?!

det är sånt här man tar vara på

Kom hem för ett tag sen från Sara där det var tjejkväll med massa gamla simmare eller ja vi var väl 9 stycken, roligt att träffas igen, på något sätt saknar jag simningen och gemenskapen men alltså jag orkar bara inte med hela grejen och ja det  vart helt enkelt för mycket! men det var iaf trevligt! ska nog snart ta och lägga mig...min iPod är på lagning nu också,saknar den:( säljaren som sålde den till mig på elgiganten i somras ljög om att man skulle få en ny direkt när man lämna in den men nejnej det fick man inte :( åå vill ha tillbaka den nu :(

isnt' it amazing how a person who was once just a stranges suddenly meant the world to you?


Har inte haft en sådan här bra start på jävligt länge!

Allt är så bra nu känner jag, det rullar på i skolan och förövrigt också! Nationella i svenska är ju imorgon och torsdag så det hoppas jag går bra! sedan drar jag antagligen till Finland om 15 dagar med ungdomsrådet, eller det blir jag 2 ledare plus en till från ungdomsrådet, Calle väljer ju ut dom 2 som vill velat så länge nu så haha ;) sen drar jag ju till stockholm 2 times next month först på Tyler Ward med Anna, sedan dagen efter igen på FNUF kollot ju ;)  sedan blir det finland 3 veckor senare med FNUF , YAY :D

You're the only reason why i do this

Har börjat äta ipren för foten min har ju somsagt haft ont sen i september så det känns ju bättre med ipren:) lättare att gå också! Var förbi mormor i sandviken idag och fika och sådant, sen körde vi till valbo där ja köpte ett coolt/fint angry birds skal till ipoden min! Imorgon börjar ju skolan igen och på tisdag börjar nationella...fun!


want to be Every little thing that you want, That you need, that you breathe And I know it might sound crazy

Alltså denna kille är ju fan bäst, har lyssnat på han ett bra tag nu och älskar han, känns bara lite dumt då jag trott han varit 97a hela tiden då han egentligen är 95a men ja nu vet jag det iaf! men kolla hans leende! så underbart <3

This spring will rock!

Typ tjena denna dag vart så sjukt bra nu, har kännt mig jätte hängig hela dagen och verkligen slet mig genom skolan haha, men iaf fick för nån timme sen att jag vart uttagen till ett "kollo" som först kommer vara den 10-11 mars i Stockholm och då kommer det komma finnar dig :D sen den 30 mars drar jag (vi) från sverige iväg till finland och kommer hem den 2 april TAGGAD? SOM FAN! kollot handlar alltså om brainstorming (?) och lära känna andra vi är 4 från sverige och 4 från finland så vi är inte många så detta kommer gå bra ju, hoppas bara att alla är sociala så att man inte sitter där och bara: Hallå? haha nej men ååååå ge mig mars först Tyler Ward och sen detta, ÅÅ FINLAND <3 vi kommer åka båt så ihh happy, bättre de en flyg för annars hade jag inte hängt med :D
Men nu ska jag draaa,

This is how we roll in school

Tog med ipodeeeen till la school todaaaay så här får ni lite pics!:)


jag ba : what's happening?

1 Februari nu känns skönt fast snälla ge mig mars nu!! Just nu sitter jag och lyssnar jag på Turbulens med Newkid, så jävla bra den killen alltså! ska snart dra till bussen för att åka ner till kulturskolan på sångträning, skönt!
men iaf idag har det inte hänt mycket förutom att jag har tänk en massa på en viss person som jag börja prata med igår, får se hur det går! men iaf snart börjar nationella också så tagga för det ska fan satsa på minst G på alla!
Men ska ta och fixa mig nu så ses vi !