Believe Tour 23/4-13

Igår var nog en av mina bästa kvällar jag någonsin har haft.
Justin var underbar, hela showen var underbar, stämningen, fansen och till och med killarna bakom mig gjorde kvällen, kan ju säga att ni som inte satt där jag, Lydia och Anna satt missa ju något riktigt roligt!
Vet inte vad jag ska säga om konserten då det är så svårt att beskriva med ord förrutom att det var helt otroligt underbart och att jag måste se han åtminstone en gång till innan jag dör.

Never Say Never

Idag är dagen kommen som jag aldrig, verkligen ALDRIG trodde skulle hända mig någonsin, dagen som jag har väntat på i 3 år, dagen som jag har väntat på sen My World Tour, dagen jag har väntat på sedan jag såg Never Say Never 2 gånger på bio, dagen jag har väntat på sen biljetterna släpptes 6 Juli 2012, väntan har varit olidlig lång, men endå har det gått sjukt snabbt, men nu så, nu är den här och nu sitter jag äntligen inne på arenan med Lydia och Anna och antingen väntar på Justin eller så har han börjat nu, helt jäkla sjukt!
Killen som jag har följt sen han var 16 år, som jag bara har sätt på filmer, videos och överallt på nätet, killen som följer mig på twitter sen 2 år tillbaka och killen som jag bara har läst och drömt om och killen jag bara har lyssnat på är äntligen här i mitt hemland, och jag ska få se han!❤

Believe

Nu är det bara 5 dagar kvar till Justin Bieber och jag fattar fortfarande inte att jag ska få se han!
Kommer nog aldrig fatta det, inte ens efter konserten kommer jag fatta det.
Är så lycklig för detta är något jag har velat så länge nu, och äntligen händer det.

we only got ourselves to blame

Nu är det bara 10 dagar kvar till Justin Bieber konsert och jag är mer taggad en någonsin.
Haft en liten halv dålig vecka då jag fick reda på att jag inte får åka till Bryssel i sommar då dom läste fel på mitt ansökningsbrev, dom läste att jag gick i 2:an även fast jag går i 1:an så även fast jag hade lämnat in alla papper som behövdes och varit på informationsmöten så dom drog tillbaka anmälan och bad mig söka nästa år istället eftersom jag var för ung så det är ju surt, men så är det tagg på det till nästa år istället!
Men det positiva i denna berg och dalbana är att bästa Amanda köpte biljetter till hon och mig till Janoskian som kommer till Sverige 1 Juni för att underhålla sina fans och så, så det är jag sjukt pepp på!
Nationella börjar denna vecka, matte och svenska tal, känner mig ganska säker i båda då det är sannolikhets lära i matten som jag är hyffsat bra på och i svenskan har jag tal om skönhetsideal så det känns jätte bra!
Just nu mår jag lite illa så ska stänga av datan och kolla på Robins!

Easter - 13

Imorgon börjar skolan igen efter ett skönt och välbehövt lov, men skulle inte sitta fel med en vecka till!
Detta lov har jag fått ny mobil, varit med Roxana, hängt med Emilia och någon Erik som hon kände, även haft pizza häng med utländska ungdomsråd, hälsat på mammas faster och kusiner och även våra minsta tremänningar som vi aldrig träffat ute i Hedesunda, gått på min andra musikal repetition och sist men inte minst åkt till Bollnäs för att hänga lite med Lydia och Anna som jag ska gå på Bieber med om 16 dagar!! :D
Så jag har haft ett jätte trevligt och fullspäckat lov som sagt, nu är det bara att slita 2 månader i skolan innan sommarlovet är här!