I hope we'll be together In the end some how.

Lovet börjar glida mot sitt slut och det har varit ett riktigt härligt lov med mycket skratt och chill och massa trevliga nyheter, så exalterad över allt som kommer hända detta år!
I måndags var ju jag och Roxana i Stockholm över dagen och det var riktigt roligt, och gud vilket skönt väder det var måste jag säga!
Var till tandläkaren idag också och jag kommer få tandställning inom en snar framtid, vet inte hur jag känner inför det men det ska blir skönt att få raka tänder iallfall, gillar verkligen inte mina tänder.
På lördag drar även första musikal repetionen igång så det blev inge Uppsala detta lov, men ska bli skönt att komma igång med musikalen, känns på riktigt nu.
Men ja, sen vet inte vad mer som händer denna vecka innan skolan börjar igen blir nog bara chill!

Everything has changed and I have found someone

Nu har lovet äntligen börjat och det är sjuuuukt skönt!
Helgen har varit bra även fast jag dragit på mig en förskylning, men det stoppar mig inte för imorgon ska jag till Stockholm över dagen med Roxana och göra massa roliga saker, ska bli trevligt!
Sen resten av lovet blir chill såklart och även Uppsala på lördag med vännerna!
Har faktiskt inget planerat förrutom Stockholm och Uppsala då, får ta dagarna som dom kommer i guess.
Vet inte riktigt vad jag ska blogga om just nu då det inte hänt så mycket, men snart så! 
Tog en liten chill dag idag och gick runt med min Justin Bieber t-shirt, var en typisk fan-chill-dag typ!

You gotta live before you learn

Jag hade en underbar helg i Stockholm med familjen då vi fira min låtsasfars 40 års dag!
Vi var blandannat på Golden Hits på lördagen som var den bästa upplevelsen jag varit med om, det är en pub där dom i stort sätt har en dinnershow där servitörerna uppträder olika låtar från långt bak i tiden fram tills nu, osså serverar dom när dom inte uppträder och så vidare, verkligen hur häftigt som helst!
Sen på söndagen åkte vi till våra kusiner och hälsa på och var där tills vi åkte hem!
Det var i stort sätt helgen + shopping och massa annat skoj, sen var det skola idag och igår och jag kan säga att jag är lagomt taggad inför lovet nu, helt slutkörd!
På lovet händer det massa saker som Stockholm med Roxana, chill, Uppsala med Emilia och annat, kommer bli ett skönt lov kan jag lova!

No doubt about it you're the one for me

Som vanligt är det väldigt tomt här men skolan är sjukt stressigt nu, stort matte prov imorgon som jag behöver komma igång och träna med ordentlig, tror jag kan det mesta men är liiiite osäker än!
I helgen var jag busy, fredagen spenderades med Angelica och Isabell hemma hos Emilia där vi åt, fotograferade och fika och bara hängde sen i söndags åkte jag till Stockholm över dagen för sista valberedningsmötet inför Kongressen så nu är vi nästan klara, så det är skönt!
Denna vecka är det plugg som gäller, sen i helgen åker man tillbaka till Stockholm över helgen med familjen för att fira min låtsaspappa Daniel som fyller 40 så det ska bli mys! :)

Sometimes you just have to dream.

Förlåt för dålig uppdatering men har varit sjuk ett tag nu och bara allmänt upptagen med skola och allt runt om!
Har funnit mig själv väldigt drömmande den senaste tiden, speciellt drömt och smått planerat framtiden, med framtid menar jag tiden efter jag tagit studenten alltså från 2015 och ett par år framåt.
 
Det jag i stort sätt tänkt mig nu, och jag vet att det är ett tag kvar så mina planer kanske ändras men det jag vet nu att jag kommer göra, ett MÅSTE alltså är att sommaren jag har tagit studenten ska jag dra iväg till antinge USA eller England på ett Au Pair år..lutar mest mot England just nu även fast jag vill till USA, men det får jag ta en annan gång!
Sen när jag varit där och kommer hem efter ett år, tar jag väl lugnt jobbar lite smått med något som har med turismen att göra här i Gävle som kanske någon turistbyrå, furuvik whatever. 
Så när jag fått ihop bra med pengar så flyttar jag ifrån Sverige till England (om jag gillar landet självklart) och jobbar med det som faller mig i händerna och smaken där.
 
Sen är det så mycket mer jag vill göra efter studenten som jag även håller på med nu som jag inte riktigt vill dela med mig av än, så det berättar jag väl någon gång i framtiden kanske.