Good Bye 2013

Nu när 2014 är här och 2013 är förevigt borta så kanske det är dags att börja summera året som varit, kan ju säga att det har varit ett väldigt händelserikt år så here we go.
 
Januari:
Har inga direkta bilder dokumenterade denna månad men jobbade b.la. åt SVUNG under en helg (städa lagret m.m.) blev intervjuad om ungdomsrådet, fick mer info om musikalen, startade en youtube kanal med Roxana och började på Friskis och Svettis!
 
Februari:
Var till Stockholm fram och tillbaka och gick på Golden hits med familia, osså hände absolut inget som jag kan minnas direkt.
 
Mars:
musikalrepetationerna kom igång, Firade Emilia som fyllde år med Donken och Bowling och var på kongressen i Göteborg där jag hade så sjukt roligt och vart invald i valberedningen för andra gången och lärde känna så många nya personer!
 
April:
Kom in i en väldig träningsperiod här, kom massa européer och hälsa på vårt ungdomsråd så hade pizzahäng, var på Justin Bieber konserten med Lydia och Anna och träffa 4 härliga killar.
 
Maj:
vart ingen One Direction konsert men Niall Horan följde mig dagen efter dom var här, träffade min tremänning för första gången och spelade amerikansk fotboll!
 
Juni:
Janoskians konsert med Amanda, Fia, Erika och Christoffer, reunion med Boden Emma, avslutning med rådet, brorsan fyllde 18, gick till final i MTV voices tävling (vann ej)
 
Juli:
Nathalie fyllde år, Cory dog :( , jag fyllde 17, for till Paris!
 
Augusti:
Kom hem från Paris, drog till Stockholm och Pride, Var på tenecious d, bjuden på finmiddag med afrikaner och sedan fick jag tandställning
 
September:
Var och såg snygga Oscar Zia med Amanda, började spela GTA V och vart helt fast och tyska utbytesstudenter kom hit varpå jag hade en 15-årig tjej som hette Kaya så hitta på massa skoj med henne och dom andra tyskarna
 
Oktober:
Var till Ullared med mamma över dagen, slutade med youtuben strax innan vi nådde 1000 subs, Påbörjade min 3 veckors praktik på järnvägsmuseet och ungdomsrådet mitt fixade ungdomsrådets störta event IRL, hur najs som helst!


November:
Fortsatte min praktik, medans så startade musikalen på gång på riktigt så i 2 veckors tid spenderade jag mina kvällar på scen och framförde musikalen, klarade ut GTA V.
 
 
 December:
Var på Lucia, såg Justin Biebers film, var på 150 års fest myste och åt gott med fina vänner på Church Street, firade jul och sedan firade in 2014 med Emilia och Isabell!!