Paris

Befinner mig just nu inne på mitt egna hotell rum i Paris, har varit här sen i söndags med mamma, Danne, Tobias och hans flickvän Emelie och det har varit hur mysigt som helst, sista natten här, på något sätt vill jag hem för jag känner att Paris är för stort för mig och endå vill jag stanna kvar för allt är så fint här!
Men kommer inte riktigt komma hem på torsdag då jag nästan direkt ska till Stockholm senare på dagen och stanna tills på lördag kväll!
Men här i Paris har vi hunnit med och sett alla sevärdheter som man som turist måste se och även hunnit med wax muséet så jag är en nöjd tjej, hahaha!
Men ska börja dra mig till sängen då en lång dag väntas, kommer inte vara hemma i gävle förrens 3 på torsdag morgon så hahah!
Vill ladda upp bilder, men pga segt internet får det bli någongång nästa vecka när jag är hemma i lugnet! :)
Ni som har mig på Facebook kan ju kolla in bilderna jag laddat upp från wax muséet :)
 

Seventeen

Så dom 3 senaste dagarna har det beståt av firande med släkt och vänner då jag och min brorsa fyllde 17 år i måndags!
Har i present b.la. fått ett nytt skrivbord, 1D bok, Joshua Radin CD, godis, pengar, presentkort, smycken och även en ny kamera av märket canon plus en fotoskrivare så jag kan skriva ut några av dom fina bilder jag tar, riktigt najs!
Ikväll firade jag med dom närmsta vännerna som kunde komma och det var riktigt mys, tråkigt bara att fylla år på sommaren i och med att alla åker på semester och nästan ingen har tid, men lyckades skrapa ihop några!
Nu blir det chill dom närmsta dagarna, ska va med Roxana imorgon och testa kameran lite mer, sen blir det packning för på söndag drar jag till Paris tills på onsdag och sen på torsdag drar jag till Stockholm för häng med Sveriges Ungdomsråd på Pride tills lördag kväll, fullt upp!
Men ja det var allt, så vi ses när vi ses som vanligt!