Thats just how we do

Så lång dag idag och kan säga att ja somnade några gånger, vart så jävla trött mot slutet!
Tänkte bara säga att denna helg kommer jag inte blogga någonting, då jag, mamma, moster, deras kusin Petra, gammelmormor och deras morbror Vidar drar på en kryssning till finland imorgon eftermiddag för att besöka en släktning där och så, blir borta till söndag !
Ska bli ytterst trevligt då jag älskar kryssningar och allt vad resor har att erbjuda haha!
Men tänkte iaf varna er som läser denna fula blogg att denna helg blir det ingen bloggning, så vi hörs när vi hörs!

Thats just the way i know you

Skolan rinner på och jag börjar gilla klassen mer och mer, väldigt mycket faktiskt!
Men dagarna går så snabbt känns typ som att man kommer hem och ska sova ungefär, men det är rätt så skönt så slipper man all dö tid man hade i låg och högstadiet hahah!
Men idag gick jag till 3 och sedan hem för att sedan bege mig tillbaka mot borgar för att gå till kulturskolan för möte om sången och när det börjar och vilken dag jag ska ha osså vidare, ska bli skönt att det ska börja igen även fast det betyder att jag kommer bli ännu mer busy på fritiden, men ja har saknat träningarna så mycket under lovet! sedan ska jag på möte för gitarren imorgon då jag ska börja på det också!
Åå om 10 år kommer ja va nya Taylor Swift typ ;)
Nej men imorgon är det en lång dag till halv 5, men det är roliga lektioner så typ ingen fara med det :)
okej blogg.se är damp så jag kan inte ladda upp bilder så seeya later!
 

Settle down with me, cover me up, cuddle me in

Första riktiga skoldagen avklarad då och det gick fintfint, var inte så forever alone som ja trodde jag skulle bli utan jag skaffade mig ett litet gangster gäng som är allmänt coola!
Gjorde en liten badass sak idag också som fick sina konsekventer men det löste sig men jag tänker inte ta upp vad, även fast det inte var så farlig, rätt så roligt faktist hahah!
Men idag gick vi mest igenom lite information om varje klass och prata om kommande terminen/året, saker som man helt enkelt behöver veta, sluta tjugo över 4 så jag var skaplig trött och åkte raka vägen hem efter att ha vandrat med Amanda och Emilia in till stan! var så jävla utslagen när ja kom hem vid 5 så jag satte på tv:n och la mig i soffan i hopp om att få sova lite, men telefonen ringde så det vart inte av haha!
Ännu en dag imorgon så då får vi se vad som händer, antagligen jobb jobb jobb :)
Men vi höres!

Never let you go, i will never stop admire you

Jag vet inte om jag har berättat detta men i och med att ja är en stort Bieber fan så har jag ett liten Biebet hörna i mitt rum! vet inte vart ja fick iden ifrån, jag bara gjorde den!


Getting back together

Så idag har det bara mest varit en chilldag, gillar ni min nya design och header förresten? jag är nöjd nu och kommer inte ändra den förrens om nå år haha!
Min prinsesssömn vart förstörd imorse runt 9-10 då han som renovera vår tvättstuga i början av sommarn kom tillbaka för att sätta in våra nya dörrar så man vakna ju av en "jordbävning" och smällar och skratt och ja allt, visste inte va det var som lät där ute i hallen så gick upp och vart förvånad av att dörren var borta, typ wtf?
Sen har ja bara kollat tv och sådant, var mycket filmer idag så det underhöll jag mig med!
Sedan mot kvällen kollade jag på Skavlan då det var Justin Bieber special så jävla underbart, tänk att jag ska få se han nästa år, for real!
Sitter just nu och pratar med Roxy på FB om våra planer om framtiden och så, but i will not say them, ni kommer märka om 3-4 år om det har hänt eller inte, det är iaf en stor sak så ja men inget omöjligt om ja säger så!
Som Justin brukar säga "never say never"
Ska nog snart ta och lägga mig snart och sova om jag kan, osäker på det eftersom dom i huset bakom har världens fest med världens högtalare, lovar att man hör musiken enda till kina, sämst är dom på karaoke också, dör här!

Everything is fine

Kom precis hem efter några mysiga timmar hos min kära vän Nathalie med Julia vi prata lite om skolstarten då vi alla går på olika gymnasier nu, om alla killar, och ja om allt!
Hade skola i 3 timmar, vi blev tex guidade av tvåorna, fick lite mer info och sedan lunch, TACOS <3
Börjar gilla min klass bättre nu, man fick ju ett mer intryck idag än i går om man säger så hahah!
Efter skolan vid 12 åkte jag raka vägen hem och tog en sömntur då jag var hur trött som helst och vakna runt 4 och sa bye bye till mamma som skulle jobba, så följde sedan med låtsaspappa och Robin ut till bönan då Robin skulle till en kompis och sen körde vi till en stor parkering där jag fick övningsköra för första gången, så jävla läskigt men när man kom igång vart ja helt galen, loved it!
sedan köpte vi hem från mcdonalds och kollade på fångarna på fortet sen chilla lite och drog mig hem till Nathalie :D
Vet ej vad jag ska hitta på imorgon, det återstår att se så därför får ni se mitt fullsmockade schema.
Gillar måndagarna och onsdagarna mest pga sovmorgon :D

Good Start

Så idag började ju första dagen på gymnasiet och jag vet inte vad jag tycker än var ju trottsallt bara där i 2 timmar för information och "presentation" av nya klassen, fick ingen större intryck av klassen än att det var väldigt tyst! 
Imorgon börjar man 9 och då blir det lite guiding på skolan och området och sedan kanske lära känna varandra bättre sen drar jobbet igång på måndag och mitt schema är förjävla proppad, tidigaste dagen är 3 och senaste dagen är halv 5, så jävla långa dagar men det är fan roliga lektioner :)

And if in some distant place in the future we see each other in our new lives, I will smile at you with joy.

Igår hade jag en riktig mysig dag i Stockholm med tjejerna Nathalie, Julia och Olivia!
Det var riktigt roligt även då det blev lite för mycket timmar där (hela ca 13 timmar) Kan väl i princip säga att vi redan var trötta efter 4 timmar då vi alla varit vakna sen 5 och Olivia hade inte ens sovit haha!
Men det var mysigt, vi shoppa, åt på kungshallen, fika på ett gammalt mysigt okänd kafé som är hemsökt, shopping, njöt av vädret och prata massa!
Bra avslut på ett lov som för min del har varit underbar, nu sista dagen på lovet tar jag det lugnt mår inge vidare!
Ska bli roligt att träffa min nya klass imorgon :) 
 
 
 
 
 

Where have you been?

Nu sitter jag hemma och tar det lugnt, fann mig äntligen liten ensam tid så jag kunde uppdatera lite innan stressen kommer igen ;)
dom senaste 4 dagarna har jag varit med Anna, gått på bio, varit på stan, sagt hejdå till Anna, varit i stugan tills idag så jag har haft fullt upp! Men det är skönt att ha mycket att göra för då slipper man tänka på vissa jobbiga saker som kommer upp men ibland är det skönt att prata ut som jag gjorde med min tvilling igår om farmor och Tim, ibland behövs sådant!
Men sedan jag kom hem idag har jag tagit lugnt och kollat på videos från X factor UK som startade igår jag kan lugnt säga att jag kommer följa det som en slav på internet, sålänge inte svenska x factor äger ;) , och jag måste säga att det finns 2 som är grymt bra (länkar dom i slutet) Ella Henderson och Curtis Golden!
Imorgon drar jag klockan 9 till Stockholm for important stuff , meeting med valberedningen! kommer hem efter 6 på kvällen, sedan på Tisdag drar jag iväg IGEN till Stockholm med Nathalie, Olivia och Julia för shopping, ska bli roligt! :D Sedan på onsdag ska jag iaf vara me Roxana och chilla lite, bra avslut på lovet säger jag bara!
 

Busy!

Okej jag tänkte först och främst säga att jag vet inte när jag kommer blogga något dom här kommande dagarna, för det ser i stort sett ut såhär:
Idag:Möta upp Anna och gå på GUR möte, sedan bio efter det!
Imorgon:Hitta på något med Anna
Fredag:Säga hejdå till Anna och förmodligen dra till stugan
Lördag:Stuga
Söndag:Kommer hem från stugan
Måndag:Drar till Stockholm över dagen på möte med valberedningen
Tisdag:Stockholm med Julia,Nathalie och Olivia
Onsdag:Inget
Torsdag:SCHOOL!
Så ja ni ser att jag är rätt så busy dom kommande 6 dagarna sen får vi se om jag bloggar på onsdag annars blir det väl ett inlägg om första dagen i skolan! :)
Känns faktiskt riktigt bra att vara så fullbokad jag är nu sista dagarna före skolan för dom vet man att man iaf har gjort något och inte slöat så mycket, förhoppningsvis ska jag försöka komma in i bättre rutiner ang sömnen så jag inte är som en död zombie dom första dagarna haha!

Life is good just if you just try

Halloj alla!
Idag var jag ner en stund på stan och åt och fika med Nadja och Lydia, lämnade över Lydias biljett till henne också så inte jag tappar bort det hahah!
Sen hem och planera lite med Anna då hon kommer imorgon, hon ska få följa med oss på möte med gävle ungdomsråd också haha, sedan efter ska jag, hon , tobias, sean och felix på bio och vi ska se grannpatrullen! 
ska bli jätte trevligt, sen vet jag inte vad vi ska hitta på på torsdagen men stan kanske?
Ska även innan jag åker och möter Anna på stationen ner till hälsocentralen och ta min andra vaccination spruta mot livmoderhalscancer! så nervös, alltså jag är inte rädd för sprutan utan bara att jag tycker det gör så ont :(
Men ska snart dra mig mot la bed så jag orkar med den fullspäckade dagen tomorrow så seee yaaa :D

Still bright, still colourfull

Så nu har fixat klart lite med en bildmapp på datan, jag gillar att ha organiserat därför har jag mappar som heter: 2010, 2011 och 2011 och även andra namn och sedan i själva mapparna står det namn på allt och datum så jag ska komma ihåg allt ! såhär ser det ut:
Men Idag från 4-7 var jag nere i slottet med Amanda och Nathalie och ringde runt till massa oaktiva medlemmar inom Gävle Ungdomsråd och hörde om dom ville bli aktiva igen eller om vi skulle stryka dom helt, fick strycka hela 15 st så vi gick från att han 58 medlemmar båda oaktiva som aktiva ner till 43 som nu är medlemmar och stödmedlemmar så det är skönt att ha lite ordning nu!
Men ja nu ska jag umgås med la familia så ses! :D

Good company

soo idag har det inte hänt så mycket men om ett tag ska jag bege mig mot Roxy där ja ska vara i några timmar och hänga och även kolla på avslutnings cermonin av OS! ska bli riktigt roligt!
kommer antagligen komma hem sent då cermonin börjar 10:)


I wanted to believe that you were right for me, well how could I be so naive?

Kom hem för ca en timme sedan efter att ha varit borta sen 11 imorse, drog iväg med bussen imorse ut mot Eckerö-båten och där spendera vi ca 4 och en halvtimme ombord!
Dom första 2 timmarna åt vi buffé och jag är verkligen en sucker för food speciellt buffé bara tar och tar och äter och äter, fast det blir mest av efterrätten, det är min svaghet tar allt jag kan komma åt typ hahah!
Men efter maten gick vi upp på däck och satte oss för att sedan när vi lämna åland bege oss till Tax-freen det var sånt lite utbud där så det var tråkigt, vart så äcklad av godiset också men till slut hitta jag iaf Brittney Spears parfym och en mascara som gör fransarna längre, har ju så korta så det behövs, får hoppas den är bra!

She is in the A-team

Nu sitter jag här och tar det lugnt framför tv:n och håller på att dampa sönder på min kusin Ida, hon spelar samma videos på repeat om och om igen och flera av dom är på engelska, hon kan inte ens engelska så jag förstår inte varför hon ens kollar på dom för det händer ju inget förrutom att dom pratar!
Gick ut på en promenad med henne imorse då jag fick 10 affisher på Ed Sheeran igår då jag fick som uppdrag från Sony Music att typ marknadsföra honom! så vi gick runt här i närheten och satte ut dom på alla möjliga ställen, satte även ut 2 st i Brynäs Centrum och Bomhus Centrum igår:)


Överallt hittar jag folk som påminner om dig och alla våra minnen

Tjena!
Igår kväll drog jag och min låtsaspappa Daniel till våran stuga i Granön där förövrigt Åke och Kestin bor (Daniels föräldrar) Vi åt direkt och sen gav vi oss ut i havet och la ut nät , åå vad jag älskar att åka båt så himla härligt!
Sedan åkte jag och Daniel upp till själva stugan, vi har ett annat hus lite längre ner på granön som kallas trollharen och är där ibland också, men jag ville så gärna sova uppe i Granön för jag ville inte behöva gå på dass och allt sånt skit!
Somnade inte förens 3 och lära gå upp 7 så 4 timmar sömn vart det och det var bara upp och hoppa och ner till trollharen och ta upp all fisk för att senare äta alla abborna till lunch!
Sen vid 4 drog vi oss hem till Gävle och sedan dess bara tagit lugnt, min kusin Ida och moster är här då Linda och mamma ska på begravning imorgon för deras mammas farbror Erik!
Ska fortsätta spana runt på nätet och sedan dra mig till sängs

lately I'm finding myself constantly missing something

Okej så den senaste tiden då jag inte har bloggat har jag haft "chill dagar" alltså verkligen inte gjort något så kännt att det varit onödigt att uppdatera något!
Börjar närma sig skolstart så har börjat tänka mycket på framtiden nu och om jag verkligen vill bli reseledare och än så länge känner jag att jag vill bli det och sen har jag också tänkt på vad jag ska göra direkt efter gymnasiet om jag ska ut på ett Au Pair år i England eller USA eller om jag ska söka en utbildning och börja jobba direkt, tror mest på att jag ska ta det där Au Pair året först, bara komma iväg ett år och vara "barnvakt" och leva livet för att sedan bestämma vad jag vill fortsätta med när jag kommer hem!
Men det är 3 år kvar så ska inte behöva oroa mig för detta än haha! :D
Ska kolla på Allsång på skansen nu så ses!

Rain

Så idag jobbade jag också, och det skulle va 6 timmar men vart bara 2 timmar i och med att det börja regna och under den tiden jag var där kom det bara 10 pers och det hade kommit 20 pers innan så det var väldigt dåligt, men fick endå full lön som jag får för en heldag så jag klagar inte, 2 timmar och full lön rätt ner i fickan, inte dåligt;) tror att himlagudarna såg min önskan om regn på bloggen i fredags;)


Work hard

Så idag har jag jobbat för första gången denna sommarn eller jag städade ju hos gammelmormor för att par veckor och tjäna pengar på det! men idag jobbade ju jag på Harnäs badet från 1-kvart i 6, fick sluta 1 timme och en kvart tidigare i och med dåligt med gäster. ska tillbaka imorgon samma tider men kanske slutar tidigare en idag då det ser ut att bli regn...
Men det var skönt idag satt för det mestadels i kiosken och gjorde bort mig och prata om allt och inget med Robin Ernesäter, en kär gammal simmarpolare, glad iaf att det var han jag fick jobba med och jag ska även jobba med han imorgon så det blir bra han är rolig! men jobbade bara med han i 2 timmar då han slutade tidigare så jag fick sitta själv i 3 timmar all by myself.
Sen när jag skulle hem blev det krångel då jag inte hade täckning på mobilen och jag lära bli hämtad då detta är en bit ifrån hemifrån...började gå längst vägen men fick endå ingen täckning så kom till en busshållsplats i furuvik där jag låna en gubbes mobil och ringde till danne som sa att mina kusiner, faster, farfar och farmor (alla är min låtsas släkt, då det är på dannes sida) var där så jag fick skjuss av dom och det var jätte roligt att träffa Simon som jag inte träffat sen Januari, den skitungen blir så stor, 1 år är han nu! :D
Men nu ska jag börja göra mig i ordning för sängen så ses vi imorgon!

Changed Plans

okej så denna helg (lördag, söndag) hade jag tänkt chilla bara som vanligt haha!
Men för någon timma sen fick jag ett samtal från storebrorsan som befinner sig i Hofors på någon rock sak över helgen där han fråga mig om jag vill jobba istället för han ute i harnäs (utomhus bad) jag sa ja för pengarnas skulle haha, vill egentligen och det kommer bli drygt, sitta 6 timmar i en kiosk och tjäna folk haha jag kan knappt räkna så att ge tillbaka växel kommer bli svårt, får bara hoppas att alla ger mig småslantar och att ingen jag känner kommer och drygar...eller så får vi hoppas på skitväder så det inte blir av hahha!

really good night

Det har varit en ytterst trevlig filmkväll med 8 personer från Gävle ungdomsråd, välkomnade även Linnéa från Sjöbo då hon har flyttat till hofors och jag hoppas hon kan ta sig in till Gävle och vara med på möten!
Tog inga kort av någon anledning hade tänkt att göra det men vart ej av, men det var jätte trevligt att hänga, prata och bara kolla på film, dock är jag väldigt pratig ibland och gillar kommentera folks utséende och betéende och kan där av svära väldigt mycket men ingen värkade ta illa upp iaf hahaha!
Snodde en bild från Nathalie när jag följde Amanda, Mickis och Linnéa till busshållsplatsen (jag är läääängst till höger,)

Det rullar

Måste börja med att säga en dag för sent Augusti, du är varmt välkommen då jag har mycket att se fram emot!
t.ex möte i stockholm, skol start, eventuell finlands resa, och massa mer!
Har ju även filmkväll ikväll med massa fina om 1 timme och 10 minuter, massa gott gott framför en rolig film kan jag säga, nu ska jag fixa det sista och invänta alla! :)
 

We both know it's a cruel world but I'll take my chances

Okej jag måste få uttrycka mina känslor just nu, jag vet att många kanske inte bryr sig men jag måste skriva om denna kille som jag beundrar så himla mycket och beundrat sen jag såg han på datan första gången i början av 2010.
Jag är så jävla stolt över han just nu att det inte går att förklara, såg hans nya musikvideo idag och herrejävlar, tårarna kom ut, dels för att han växt upp och inte är den där killen med "hair flippen" längre och dels för att jag ska se han i april!!
Jag har följt han från det här:
Till det här:
Sedan till det här:
Och Det här:
AND NOW THIS, ahhh kill me please: