Stay with me

så... idag var jag till frissan och färga mina ögonbryn och även ögonfransarna, var skönt att få det gjort men det sved att göra ögonfransarna men jag stod ut, trodde jag var blind där ett tag men synen kom tillbaka efter 1 min haha!
Men här iaf före och efter resultat
Man ser ju att på förebilden ser man knappt mina ögonbryn, så nu ör dom definitivt mörkare so that's awesome!
Känns bara lite ovant då jag aldrig sätt mina ögonbryn så att jag var först lite besviken för det kändes inte som "mig" och jag var inte alls nöjd, men nu börjar jag tycka om det, men det sitter som sagt i typ 1 månad så vi får se om jag fortsätter med färgning eller om jag skiter i det hah!

Summer

Nuså är det äkta sommarväder känner jag!
Igår åkte jag och mamma ut till billuden som ligger vid brämsand och gick 6 km, 3 km ut och 3 km tillbaka rättare sagt, riktigt härligt var det!
OS är ju igång också så det sitter jag som en hök och kollar på nu när min förkylning är tillbaka också haha!
Idag blir det att bara ta det lugnt och även planera lite inför torsdagens filmkväll med några från ungdomsrådet ska bli riktigt roligt och mysigt!
Imorgon ska jag även till frisörsalongen Sotlugg&Linlugg för att unna mig lite behandling fast inge klippning detta gång utan det blir frans&ögonbrynsfärgning då jag verkligen inte gillar mina fransar och har aldrig gjort det då dom är typ osynliga och mina ögonbryn är ljusa som fan så det går inte riktigt ihop med mitt brun/röda hår så det ska bli skönt, ni kommer även få före och efter bild imorgon så ni för se skillnaden :)

Good day

Så vad har hänt idag då?
Började dagen med att kolla på OS i simning, och fan vad jag saknar simningen om jag ska va ärlig, alltså jag saknar inte själva träningarna i sig utan det är mest för gemenskapen, alla tävlingar, all pepp, alla ställen man åkte till! Även fast det sista året jag hade som simmare var skit då jag bara vart segare och segare pga ryggen och fick simma mot dom som var betydligt yngre i tävlingar, det var där jag sa stopp jag ville inte hålla på så, det var pinsamt helt ärligt!
 
Men ja nog om det, jag och familjen åkte iaf ut till ett ställe i Hofors där det var en Stållgång typ man fick gå in i en kall grotta och höra massa fakta om den tex hur dom sprängde den, och alla "skrönor" typ, det var hur jävla fint när man kom in en bit höll på att dö haha! sen fick man gå upp för 200 trappsteg och det kändes som 500 trappsteg sjukt jobbigt var det! sen var det en skogsvandring tillbaka till starten och bara dra hem, usch va jobbigt det var men roligt!
 
Sen tog vi lugnt här hemma för att sedan bege oss ut i regnet till bussen mot gävles största byggnad och resturangen fullriggaren, jätte mysigt ställe men jätte litet utbud av mat och det var inte den godaste man ätit men det jag tog var helt okej! sen efteråt åkte vi högst upp i byggnaden och fika lite, tog en brownie som var helt okej, mycket kaffe smak:/
 
Sen hem igen och kollade på mer OS i simning! :D

Done and done

Sådär har suttit i en timme nu och mixtrat lite med headern och blev väldigt nöjd, blev väldigt england över det hela men who cares? i love it:)

Will you leave me in the lost of the shadows


Nickelodeon

Kom hem från stan för ett tag sen, stängde dörren precis när ösregnet och åskan slog ner så hade en jävla tur! Men va iaf ner på stan med Sophie och gick runt lite träffade även på 2 st från Mange Makers och sedan en fin kille som hette Kevin, sa även hej till Tobbe Trollkar var ju trottsallt ett stort fan av han när jag var lite så why not?;) Hade även en mysig kväll hos Nathalie igår, roligt sällskap och god mat!


Party!

Har fixat mig lite smått nu då jag ska iväg till Nathalie på fest klockan 7, hon fyllde den 6 juli så vi ska fira henne!
Men innan dess ska jag platta håret fixa mig lite mer och sedan ska jag, Felix, Tobias och Sean iväg till busshållsplatsen och möta upp Marcus, Amanda och Mickis då dom inte hittar så då ska vi gå dit tillsammans!
Vet inte hur länge jag kommer vara där men blir ifall länge, ska bli jätte roligt :D
Sen imorgon ska jag kanske ner på stan om jag orkar och om jag vaknar för att vara med Sophie och Sara och glo lite på artisterna på nickelodeondagen!

England, I will come one day!

Sådärja, nu dunkar jag musik här i min ensamhet med min nya iPod Speaker, så jävla bra ljud!
Vart även klar med designen och ska ha det såhär ett tag, anledningen till England "temat" är för att jag har drömmar att flytta dit eller jobba som Au Pair! jag ska komma dit en dag!

You are amazing

Blev inge valbo idag då jag ångra mig med att köpa fiskar, haha kom på att jag inte alls skulle finna tid att ta hand om dom och speciellt när skolan börjar, sen kommer jag också åka bort så mycket och det blir ju jobbigt att lämna bort dom hela tiden. Men ska iaf ner till stan senare idag bara jag får reda från min låtsaspappa om iPod högtalare finns kvar! 
Juste jag passerade 1000 följare på twitter igår trodde aldrig det skulle hända när jag starta tweeta 2009, men iofs trodde jag inte heller att kändisar som Justin Bieber, Cody Simpson och Greyson Chance skulle följa mig, det är iaf sjukt galet och roligt, fast fattar inte varför folk vill följa mig då jag själv tycker det jag skriver är tråkigt

herregud

Haha usch nu mår jag illa...anledningen är nog att igår åt jag godis,pizza,cola,ben&jerrys och ja allt onytigt sen idag så var det ju massa fika i och med firandet och sedan tog jag även sista ben&jerrysen som fanns kvar och det ångrar jag håller på att sprängas... inge mer sötsaker för mig på ett tag!
Imorgon blir det ju fullt upp med att köpa mina fiskar och massa tillbehör och även mig iPod högtalare om den kommit in, wohoo!

Yo shawty it's my birthday

Nu har jag smitit lite från släkten behövde få lite egentid efter denna helg haha!
Igår så var ju jag, Ida och Oscar hemma själv heeeela kvällen så vid 4 kom Nathalie över och mig lite med ungarna så då gick vi och köpte pizza, kolla på sommarkrysset åt Ben&Jerrys, godis och kolla film hahaha tjocka typ!
Och sen idag har det varit firande av mig och Tobias då vi nu är 16 wohoo!
Fick mest pengar så jag ska köpa en iPod högtalare, och allt man behöver till fiskar och sedan Jedwards skiva presentkort och smycken! men det har varit en mysig dag och jag är glad över alla grattis'ar jag har fått!
 
 
 
 
 
 

God Natt

ligger just nu i min nybäddade säng och spelar lite på iPoden min, vill sova men är inte riktigt trött än så jag gör det vanliga som jag har gjort hela sommaren, spelat mig själv till sömns! Pratade även med min kära vän Anna från sollefteå som jag lärt känna via ungdomsrådet om den eventuella trippen till Göteborg i Oktober, där vi ska se Tyler Ward eftersom vi knappt hann och se han i Stockholm då Anna lärde hinna till sitt tåg:/ så då ska vi nog ner dit och även sova hos vår vän Tania som också vi lärt känna via ungdomsrådet, tänka sig villet kontaktnät och vänner för livet man kan få via denna grej! Skulle vilja bjuda på en bild på anna eller tania med mig på men hittar ingen på ipoden så ist får det bli en bild på mig med min kära fränd Nathalie!


Day by day

Usch vad lite jag gör om dagarna just nu, därför jag inte uppdaterar så lite men snart så kommer allt det roliga det lovar jag!
Min bloggning kommer nog suga denna helg då mina kusiner kommer ikväll och är här till söndag då jag och Tobias fyller år, anledningen att dom kommer hit ikväll är för att mamma, danne, min moster och magnus ska på mammas och moster kusins bröllop imorgon så då ska jag va barnvakt åt mina kusiner då vi "barn" inte var bjudna, vill så gärna gå på bröllop men jaja...är man ett barn så är man haha!
Men så då ska jag hitta på något mys med dom hela kvällen!
Men jag blir ju 16 på söndag och det är väl roligt men jag känner mig så liten och det får jag ofta höra, jag har alltid kännt mig äldre och känt mig äldre sen jag var 14 då jag träffade en del som var 17 när jag var iväg på en inspirationshelg med GUR för första gången (och ja alla var 17+ då men nu är typ alla i min ålder nästan) och trodde jag var lika gammal som dom (dels för min längd, har alltid varit lång) så ja jag har alltid blivit kallad "lill-emma" haha skulle sitta bra att vara 18 och vara det förevigt!
 

what's up with me?

FML... skrev världens inlägg om hur renlig jag har blivit och putsväck försvann det... men iaf jag storstäda mitt rum igår och det blev hur fint och rent som helst så nu känner jag att inget smuts eller något som kan få fram min stökiga sida ligger kvar utan det ska bort lika snabbt det kommer fram! Ska ta bort lite saker på väggarna senare så det blir fint där!:) men såhär ser det iaf ut i halva mitt rum och det är väl den delen som har påvärkats mest av stökigheten!


Want you back

Idag vart det en heldag i Valbo med moster och mamma, jag är en såndär som bara kan gå i butiker och allt sånt i högst 3 timmar sen blir det jobbigt för mig, fast helt ärligt så hatar jag att betala saker också blir helt svettig och nästan andfådd vet inte varför det blir det men har blivit det på senaste tiden, är ju så mån om mina penar så blir stressad varje gång jag ser priserna och det haha!
Men jag hitta iaf en snygg tunika som jag älskar och sedan en present till brorsan tänker tyvär inte säga vad det är för vem vet han kanske läser min blogg? vi fyller ju som sagt år på söndag, 16 bast så då blir det fira och bli fulla som fan, nej då skoja bara jag dricker inte haha :)
Men det var allt för nu så hörs vi!
Bjuder på en bild på min tunika! :D jävlar härlig alltså :)

I'm All Yours

Idag har jag faktiskt, tro det eller ej städat! alltså visst jag städar då och då men verkligen inte noga så idag tog jag i tag med det och just nu är det som om jag sitter i ett annat rum.... skulle tagit ett före och efter kort så ni fick se skillnaden! hittade massa roliga saker som, damm, gammalt godispapper, massa gamla plåster, klubbpinnar, och massa wierd stuffs!
Sjukt otroligt skönt så nu ska jag hålla det rent och fint! :D

sweet dreams

ska nu dra mig till sängs efter en lång dag, är inte trött men måste verkligen sova, imorgon ska jag även komma igång med träningen igen då det har legat på latsidan ett tag! Denna kväll till ära har jag varit hur osocial som helst och bara suttit vid dator och läst en blogg om en tjej som är på Au Pair i USA! väldigt intresant, har även pratat med Roxana och sedan Emelie som jag inte pratat med på hur länge som helst, ska försöka träffa henne i Augusti när jag drar till Stockholm, hon bor ju där som sagt! Men det var allt så god natt:)


maybe we will meet sometime, someday in the future

Idag klev jag upp tidigt för att ta bussen vid 11 ut till gammelmormor i sandviken, första gången jag tar en buss dit så var lite förvirrad och vart jag skulle gå av, klev av en busshållsplats för tidig så fick en 8 minuters promenad istället för en 1 minutare hahah....Det roliga är att mina gammelmormor är glömsk så det första som hände när jag kom dit var att hon inte kände igen mig direkt osså hade hon glömt bort att jag skulle komma även fast jag ringde 2 timmar innan...hahah! Men hjälpte henne somsagt med städningen, dammsög bara så det var inte så mycket! sen vart jag tvingad att fika och sedan vid 2 drog jag hem!
Sen dess tog jag det lugnt och åt på Buddys med familjen och nu sitter jag här och har precis tonat håret, hatar utväxt!

We are going all around the world

Hejsan alla där ute som läser min tråkiga blogg! skulle va roligt att veta vilka som läser den förutom mid själv...hehe!
Idag har varit en latis dag för mig, har legat i sängen hela dagen om man säger så och bara drömt mig iväg förutom när jag åt frukost, lunch och sedan satte upp min New York lampa, love it!
Mitt rum känns lite "utlänskt" på ett sätt då jag har en stor jävla tavla från London osså nu New York lampan haha!
Imorgon ska jag hem till min gammelmormor i sandviken själv i någon timme och städa åt henne, hon börjar bli gammal så hon behöver hjälp!

fika fika fika

Nu sitter jag här hos min morbror och firar han som blev 20 år, grattis grattis:) men ja idag vid 11 träffa jag upp Nathalie och var med henne till efter 1 någongång, vi shoppa lite och luncha och snacka om ja allt, man kan prata med henne om allt för jag tror nästan alla har någon kompis man bara kan prata om 1 sak med och en annan man blir tyst med men Nathalie kan man prata med så det är chill! ska nu återgå till firandet så morsning korsning!


hating&fighting won't knock you out of my head

Så vad har jag gjort idag mer än att grina och skrikit ett antal gånger att jag kommer dö pga åsk och blixtvädret?
Får även huvudvärk när dåligt väder är pågång så jag är väl förberedd med musik i öronen och allt! Har ju som tur är en tvillingbrorsa som ibland kan vara sjukt dryg men även kanske den enda en sålänge som jag kan prata med ALLT om förutom Justin Bieber och One Direction(eller jo ibland) men han kan jag prata med om allt så vi tog det lugnt och snacka lite under ovädret och han skaffa även Twitter haha söt han är, han har fått 3 följare som är halvt kända så han goes crazy!
Skulle nu på kvällskvisten träffat Nathalie men ställde in det då jag mådde skit!
Imorgon bär man av till Torsåker för att fira morbrorn min som blir 20 år så blir där hela dagen typ! han är ung men ja så är det haha det är 18 års skillnad tror jag mellan han och min mamma!
Såhär såg det ut idag...
 

Faith will make it happen

nu ska jag ta och sova efter att läst horoskop halva natten, läskigt men nästan sant och om det är sant så kommer mitt "nya liv" börja idag fredagen den 13!


Visste du att det skulle bli såhär?

Vet inte vad som hänt men dom senaste dagarna har jag haft en sån där tid där jag bara tänker tillbaka på minnen, saker som gått snett, saker jag kunde gjort annorlunda och saker som bara är helt jävla underbara, dels för att jag försöker göra det bästa för att glömma bort en viss person, har ju trotts allt gått 2 år nästan!
 
Men nog om det! Igår var jag ju med Roxana och vi gjorde det vanliga och sjöng en hel del, det roliga med Roxana är att vi har lika drömmar, många vet nog redan att jag har planerat att flytta till London efter gymnasiet och det vill/ska även Roxana, sen vad jag har planerat vad som ska hända där är ännu en hemlighet och en av sakerna kom jag på igår och vart riktigt förvånad över för det är inte helt omöjligt!
Sen är ju frågan hur jag ska komma dit, hus är hur lätt som helst att fixa (om man bara försöker) Hela alltet kan bli dyrt för det första behöver jag komma dit kan kosta ungefär 400 kr som lägst sen är det ju lägenhet som kan bli allt till upp mot 1 miljon....eller nej det finns lägenheter för lite mer än 1000 kr! värkar det som iaf nu när jag kollar lite, sen är det inredning men sånt kan man ju alltid hitta billigt!
Ska snart bege mig ut till valbo so see ya! :)

I gave it all and then my heart was on the line

Just nu är det en seg Emma som sitter här även fast jag inte har något att säga.
Min dag har varit lite upp och ner idag, fått reda på massa saker här på internet som jag inte gillar och sitter och surar över sådär smått, vill inte berätta vad det är för jag låter som typ värsta tönten hahah!
men ja idag har jag inte gjort något annat än surat framför dator och surat framför tv:n, vilket liv jag har alltså, roligt sommarlov typ!
Imorgon ska jag iaf rycka upp mig själv och dra hem till Roxana och hitta på något, blir väl det vanliga, göra det vi är bra på, fangirla över absolut ingenting! ska tydligen regna imorgon också så vi sitter väl bara inne...
 
Och just det satt och blev ännu mer deprimerad när jag satt och kolla på några bilder från 2010 och det är nästan 2 år sen snart som bilderna tog och det var typ en av dom bästa dagarna, och på en av bilderna finns en person som jag har tappat kontakten med som jag pratade mycket med just den sommaren och sen lite efter och under 2011, men han slöt upp kontakten med mig i början av 2012 och ja han betydde mycket för mig men det var hans val av olika anledningar och ja... men jag saknar han iaf och önskar jag kunde träffa han en gång till iaf!
Bjuder på en gammal bild från en av alla tjejkväller som jag och simgänget jag simma i förr hade! saknar dom <3
 

Juste ett klipp från i onsdags ska ni få!

 

I would


It's working

Ja nu har äntligen blogg appen börjat funka, grattis blogg.se!! från igår kväll till idag har jag och mami varit i Stjärnsund hos kusinerna för att idag bege oss till långshyttan till nån outlet, där ja hitta på en hoodie och en fin tröja och sen en New York lampa som ja vart kär i direkt och priset i det hela blev ca 260 så det blev väldigt billigt!:) nu är ja faktiskt helt slut då jag aldrig hann landa direkt hemma och ta det lugnt efter visiten i Sundsvall och Sollefteå eftersom ja va upp tidigt igår och fixa med Justin Bieber biljetterna! så jag ska ta en tidigt kväll och försöka sova nu!:)


Dreams do come true if you just believe

Okej så min dag började lite före 10 av att jag nästan bara ville dö och ja bara skrika ut hur ledsen jag var bara för att Lydia sms:a att hon inte fått tag på biljetterna till Justin konserten då det var slutsåld...gick direkt in på twitter och sura och såg sedan något om en extra konsert sp jag messa direkt till Lydia som tyvär inte kunde ordna det då hon skulle hit till Gävle så jag hopp ut sängen och snabbt på datorn och satte mig direkt i kön på ticnet i sisådär 40 min och kom sen till bokningsplatsen och FICK BILJETTERNA! :D 
Så jävla härligt och overkligt att jag verkligen ska se han på riktigt har varit en dröm i lite mer än 2 år och nu ska det hända eller ja om 291 dagar men klart att jag orkar vänta!

Ed Sheeran, you are amazing!

Ja blir nog mest bilder i detta inlägg orkar inte skriva mycket är så jävla trött atm.
Men igår i Sundsvall strosa jag och Anna mest runt, leta efter det där jävla signeringsstället och ja gick bara runt, fick Ed Sheerans autograf och hamnade längst fram på Rix Fm festival konserten! så awesome!
Och idag var vi och bada och sola så jävla härligt!

One step closer for every day now

Halloj alla! vill börja med att säga att det inte kommer bli någon bloggning imorgon då jag somsagt drar till Sundsvall och sedan sover över hos Anna i Sollefteå! sen kommer jag hem på torsdag kväll klockan 8 så jag får se om jag orkar blogga då! för sen på fredag ska jag hålla tummarna för att Lydia och hennes pappa får tag biljetter till henne och mig och sedan iväg med mamma till Stjärnsund och för att gå på en outlet på lördagen så dom senaste dagarna blir dåligt med uppdateringar, men förhoppningsvis slänger jag upp bilder och berättar lite smått om dagen i sundsvall m.m på onsdagskvällen!
Men det var allt! 
Ni får en söt liten bild från Granön då jag inte har så mkt nya bilder att erbjuda på just nu!
 

It can't be better than this!

Just nu mår jag förjävla bra förutom att jag nyss uppmärksammat att jag inte bara är allergisk mot favoritfrukten äpplet utan jag är även allergisk mot persika, vad fan vill livet med mig? nu återstår det bara att se om jag är allergisk mot banan och appelsin...! men jaja jag är faktiskt skit glad för allt går bra nu (förutom med frukterna) först kommer jag in på mitt första handsvall Hotell&Turism på Borgis, sen nu på onsdag ska jag till Sundsvall och umgås med Anna och även se Ed Sheeran live, sen fyller jag år den 22 Juli och sen ska jag förhoppningsvis om jag och Lydia hinner få biljetter se Justin den 22 April, hur awesome är det? kommer säkert hända massa bra saker emellan förhoppningsvis men jag är taggad! 

Damn happy right now

Okej min största dröm kommer gå i uppfyllelse den 22 April 2013 för vet ni vad som händer då? Jo Justin Bieber kommer till Sverige för första gången någonsin och har konsert, vet ni hur länge jag har väntat eller? :D ska gå med Lydia och vi ska boka biljetterna på fredag så att dom blir säkrade! :D

Ja just nu är jag glad! fy satan vad bra


Forever