Året som gått!

Fem händelser som varit bra det här året?

Jag bytte skola!

Lärt känna så många roliga/intressanta männsikor från hela sverige genom ungomsråds läger.

Fick stå på Idol Scenen i tv-sändning brevid André!

Åkte till Göteborg

Köpt en MacBook Pro

 

Fem händelser som varit sämst det här året?
Förlora en bästa vän

3 väldigt nära personer dog

Sen dom 3 andra händelserna vill jag inte ta upp

 

Vad har du lärt dig i år?
Att klara mig själv

Att våga.

Att stå upp för den man är

Vilka man ska lita på och inte

Att jag är smartare än vad jag tror ja är

 

Blev året som du har tänkt dig?
Ja på sätt och vis, men det finns ju fler saker man hade hoppats på som inte hände

 

Vilka kläder har du använt mest?
Typ mest tunikor och leggins!

Ångrar du något?
Japp...mycket


Vad har du mest lyssnat på för musik?

Jadu väldigt mycket pop och discolåtar och så! nästan allt möjligt förutom skrik och sånt!


Vad har du tittat på? (film, tv, serier..)
hahahah vafan det är ju jätte mycket? men det jag har varit mest insatt i är ju Idol och Let's Dance ;)


Vad är det vackraste du fått i år?

Oj, kanske mina smycken från brorsorna?


Årets bästa sms?

Har inte fått något speciellt sms, allt speciellt skickas till mailen


Hur många har du varit kär i?

Har inte direkt varit kär i någon detta år men jag har väll haft små crush på en del ;)

 

Vad är det bästa du har läst?
Justin Biebers bok då ;)


Goodbye 2011 Hello 2012

Sista dagen på 2011 nudå, året har gått riktigt snabbt och har varit riktigt bra men samtidigt väldigt jobbigt och dåligt år det har varit lite lika! Har hänt så mycket i år också så jag orkar inte sitta och ladda upp massa bilder från året utan ja då är det bara att läsa min blogg ;) men det bästa som hände detta år var kanske att jag bytte skola? kändes så mycket bättre att komma närmre hemmet och sedan komma bort från allt skit på solängen!
Det sämsta det här året är ju att min Farmor, Dannes mormor Irma och Tim somna in för alltid, så sjukt jobbigt, helst vill jag inte förlora mer släktingar och så detta år, men man märker ju att det börja gå ned år för vissa som Gammelmormor, även fast hon snart om nå år är 90 så ser jag henne endå som väldigt ung, hon har funnits i mitt liv riktigt länge nu så jag vill inte förlora henne på ett bra tag!
Men det var allt nu ska jag ta och fixa mig! :)
Ni får en bild från i somras, detta är nog det häftigaste som hänt mig någonsin !!

Things you don't wanna forget.

igår när jag satt och kolla på en dokumentär om Erik Saade slog det mig att det är ju väldigt många från hela Sverige som reser genom hela Sverige bara för att få se han och även andra kändisar. Jag har själv varit en sån som åkt på konserter men det mesta har faktiskt varit här i Gävle...Men det är inte det jag vill komma till!

Det är alla dessa föräldrar som offrar sig för att skjussa sina barn och deras kompisar till konserter vissa reser liksom längst ner ifrån sverige till enda högst upp i Sverige bara för att se sin Idol och jag förstår varför man gör sånt! I somras tog jag och mamma tåget till Stockholm för att jag såååååå gääääärna vela se Jedward på sommarkrysset, och jag lämna ju henne i stort sätt ensam på Gröna Lund då jag ville vara vid scenen hela tiden och så...Och hur roligt är det för henne liksom?! att gå runt på Gröna Lund helt själv och det är kokhett och det finns ju inget speciellt att göra där om man är själv och vuxen...
Sedan skjussa ju mamma mig, Sara och Sophie till Kisa Galleria i September då vi vela se Jedward, Mohombi och Mange Makers och vafan gjorde mamma alla dessa timmar i köpcentrumet för vi var ju där från typ 12 på dagen till 7 på kvällen visst hon kunde gå i butiker och sånt men endå, visst jag gick ju till henne då och då och fika och sånt då jag var trött på att stå i publiken och sånt...
Jag tog upp detta med mamma när vi var ute och gick och hon höll ju med men det var liksom inte en fara men hon tar ju hellre med sig någon själv också nästa gång hon skjussar mig/oss på sådant :)
Fick en sån skuldkänsla när jag kom på detta och hur tråkigt det borde ha varit för henne <3

I got no time for fools, who think they're playing cool, my ears have tuned you out

Tjena, nu har jag kommit igång riktigt rejält med min macbook pro och jag älskar den! :D mycket bättre en vad jag trodde faktiskt så jag är otroligt nöjd, men dyr var den haha! Men ja, idag skulle jag och min brorsa Robin ner till stan och träffa pappa för att köpa försenade julklappar till oss men pappa sköt upp det då han sa att han va sjuk, men man vet inte med han...Har inte träffat han sen farmors begravning i oktober, men vi träffar han endå aldrig ofta så det spelar ingen roll, har varit så sen mamma och han flytta ifrån varann, även fast han bor 15 min ifrån oss så träffas vi endå inte, men jaja jag har ju min låtsaspappa iaf! Imorgon är det nyår och först ska vi kanske till farfar och hälsa på han och åka förbi farmors gravplats eller va man säger, och sedan hem till familjen lindbloms och fira som vi gjorde 2 år sen :)
men nu ska jag äta såå ses :D
ni får en halvdan bild på mig och Sophie från förra månaden!

I don't think you should wait, i think you should speak now!

Har köpt en ny data och det blev faktiskt en macbook!! så jävla nöjd är jag över den också även fast jag inte förstår mig på den, men snart så! :) love it
Har nyss fört över alla bilder från den gamla datan osså nu håller jag på att ladda ner en massa skit! :)

Great christmas

Hejsan äntligen är jag tillbaka efter en liten blogg uppehåll! Hoppas alla har haft en lika bra julhelg som mig och fått massa fina saker! :) orkar inte blogga så mkt så tänkte ta och skriva vad jag fått ist:
  • Avril Lavigne parfym+shampoo och handkräm
  • Massa pengar
  • Bh:ar
  • Kalender
  • Uggle örhänge och halsband
  • Scarf
  • Biopresentkort
  • Necesär
  • Justin Bieber's bok
Faktiskt riktigt nöjd med presenterna! och för pengarna ska jag redan imorgon ut till valbo och reda leta på en fin fin data:D kanske blir en macbook, men det får vi se då vad som är bäst liksom! :)

Detta händer väl bara mig känns det som?


I'm bulletproof, nothing to lose fire away, you shoot me down but i won't fall i'm titanium

JULLOV!!

Äntligen är jullovet här, som man har längtat men endå shit tänk hur fort denna termin har gått?! undra hur nästa termin kommer se ut och om det kommer gå lika snabbt, helt plötsligt står man där i ingången till Borgar skolan och träffar sin nya klass som man ska ha i 3 år, haha shit känns som det var nyss jag börjar på tranmursskolan ju gud va stor jag har blivit?! haha nej men det är läskigt snart är jag väl en gammal tant... Bakade ett pepparkakshus idag också skulle göra 2 men den andra dampa och själva "limmet" torka fast så kunde inte limma ihop det heller osså fick ja damp så den sprack och ja...men första gick fint fint vet ni! :)

I'm a thousand miles away from you, but don't worry about the distance

Förlåt för seg bloggning men har själv varit seg känns det som haha, nej men eftersom det är dom sista dagarna i skolan så har man ju själv chillat och så! imorgon blir det ju fan jullov ska bli skönt att se betygen även fast jag redan vet hälften och det jag är nöjdast med en sålänge är ju förfasen träslöjden som jag fått VG i :D yes!!
Men ja igår var det julavslutning med ungdomsrådet och det höll på hela dagen först var vi i polhemsskolans gymnastiksal och spela fotboll i 2 timmar, sen stack vi till helt enkelt och käka jag åt hamburgare och sedan marrängswiss, gissa om jag blev mätt haha! sedan var det chill på mötesplatsen! roligt som fan!
Men nu ska jag ta och göra ett pepparkakshus så då får ni en bild på Felix och Nora från igår så ses vi när vi ses!

we were talking about our future like we had a clue, we never planned that one day I'd be losing you

Idag har varit en bra dag faktiskt, känt mig så pigg och glad och det händer inte ofta kan jag säga er speciellt inte i skolan då okej det där lät deprimerande, jag har det bra i skolan men jag blir alltid så jävla trött där hahah...kanske bara för att man känner att det närmar sig lov och man inte känner stressen längre liksom :)
Men iaf idag hade jag NO omprov och jag svara på alla frågor till och med dom på VG och MVG delen kanske dels för att man fick använda böcker och att jag, linnéa, elin, och rocksana (usch men gud jag vet inte hur man stavar hennes namn :( ) men iaf det gick bra och jag fatta det mesta och det kändes riktigt bra! sedan fick jag reda på att jag fick VG på en uppgift där man skulle skriva om hur det är att vara förälder och även hur det är i andra lander som dom fattiga länderna då, så jag är supernöjd! :D
i brist på bilder så får ni denna bild på mig ifrån mars! :)

You gave me roses, and I left them there to die

Then I think about summer, all the beautiful times



Tjosan nu sitter jag här vid datan ännu en gång med skolböckerna brevid mig, hade NO prov idag och eftersom en grej hände förra veckan hade jag ingen aning om provet och hade inte hunnit pluggat så kunde bara 2 frågor, så min lärare ville så gärna sätta ett betyg på mig så jag ska få ett litet mindre prov imorgon så nu har jag suttit och letat på det jag inte kunde och ska plugga på så det sitter i huvudet :) Idag var det först vanlig skola till lunch då det vart gröt, mums! sen bar det av till kyrkan för Lucia var väl segt men bra! sedan hem och sedan vila jag en timme och satte mig ner med skolböckerna haha ! :D
Snart ska jag äta tacos så see ya! :D
Ni får en riktig gammal bild på mig och tvillingen min ;D

give me julkänsla

Alltsåå dom senaste 2 åren har jag inte fått nån julkänsla alls, vill ha det :(
Aja på bilden är det Elin och jag från skolan idag :P

Wiee

Sista riktiga skolveckan nudå, tagga!


2008-2011

tänkte gör ett sånt där ointressant inlägg nu med massa bilder från Idol sen typ 2008 och framåt bara för att liksom ;)
2008
Vann biljetter till finalen den 12 december så drog dit med min låtsas farmor och farfar och brorsorna och brorsan min vart bitchblickad av sepideh
Har bara dom här 2 bilderna från detta år då jag inte hade en kamera på den tiden haha och det var även första gången någon skrek "AKTA LÅNGISEN" (Anna Bergendahl)

2009
16 Oktober: Vann biljetter till fredagsfinalen så drog dit med kära vännen Wilma


Var på finalen med Mamma och Danne


14 December var idolerna i valbo och jag fick äntligen träffa Rabih<3

2010
Detta år träffade jag bara på 4 av idoler på medimarkt med Lydia och Amanda, och Weise kalla mig för hans största fan
2011 före sommarn
Började året med att dra på Idol livé turné med idolerna från 2010 med Sophie, Sara och Lydia
Olle kalla mig pervers och Jay kalla mig cool ute i valbo också
2011 efter sommarn
Och detta år blev det Idol fredagsfinal i Gävle då jag vann biljetter till mig och Sophie, och sedan träff med idolerna både på kvällen efter idol och dagen efter i valbo, vart kallad "du där Gävlebo" (Emil Elton) och jag och Sophie fick även vittna till Bagges ord "Du kommer bli stor en dag André, hör ni det tjejer han kommer bli stor"
Haha helt ärligt vet jag inte varför jag hållt på såhär och gått varje år men det började ju med Johan Palm då jag lärde känna Sophie och Sara och så och då hängde jag med dom när idoler var i köpcentrumen och sen har jag på ett sett haft tur med att vinna biljetter till idol och sånt... :P och det gäller ju även andra kändisar då som jag har träffat och det är väl som självklar sak som vi 3 ska göra tillsammans men nu har jag börjat tagga ner på det faktiskt. ;)

Vill ha julafton

Ligger i sängen och chillar nu ska snart gå upp! Amanda vann idol igår och det var fan bra att en tjej vann! Tråkigt bara att det var sista säsongen av idol :( som många vet har ju jag haft en liten förkärlek för idol hehe... Kanske slänger upp bilder senare på mig och idoler genom tiderna eller iaf från typ 07 eller 08 då det var då ja börja kolla på idol:) men iaf i helgen blir det julpyntning och mys!:)


Det är inte sånt här som ska hända egentligen

Vill tillägna detta inlägg till en underbar kille som tyvär lämna världen tisdag kväll Tim Zetterström<3
Kände dig bra då jag har simmat med dig ett bra tag, du var min brorsas bästavän och även min bästavän Wilmas brorsa! du var en fin kille på alla sätt och vis och acceptera alla för den dom är, du var alltid glad och hade humorn!
Kommer aldrig glömma nyår som våra familjer fira ihop och jag kommer aldrig glömma alla gånger du varit här med Robin och alla gånger jag varit med Wilma!
Jag kommer sakna dig, men jag vet att du har det bra där du är nu, jag vet att vi kommer ses igen!
<3

It's gonna take some time, but i know your worth firghting for

Tjohej, sitter nu och chillar i sängen efter en lång och tröttsam dag. var ju skola som vanligt fram till 3 sedan hem igen osså var jag hemma igen och drog till kyrkan då jag är fadder...har inte varit där sen september så det var väl på tiden, och ja där gjorde vi nån sorts teater för konfingarna jag var Judas ;) lite smått pinsamt då va men ja hahah ... Ska nog ta och duscha snart osså har Emil Elton en jävla tävlingar (jag orkar inte...) om att få en privat lunch med han så då blir det väl att man ligger vaken till 12 bara för att bli den sista att kommentera en jävla bild, no life, men dom som känner mig bra vet hur jävla mycket jag gillar Emil, gillar hans style och så he is that kind of guy you can die for...
image description
Åå kolla hur fin han är? jag ser däremot ut som en åsna för att glassmaskinen på donken var sönder så det vart bara vatten, roligt, happy face liksom!

Lucky day

Skola idag då jag fick även ta hem min fina lilla byrå från slöjden, så jävla nöjd faktiskt! Kom hem och såg att ja fått post från "Maasseen, Nederland" först blev det ett wtf moment...öppna brevet och såg att det var Rihannas "Loud" skiva som ja vunnit och extramatrial typ som behind the scenes matrial och från när dom spela inte skivan och sånt m.m så jävla grym, hon är så fin!:D


Fyfan..

Alltså detta är hemskt, vad fan tänker vissa personer med?! mobbare har inget liv...fast dom sista lapparna han höll upp på slutet gjorde mig glad, att han inte skulle någonstarns att han var starkare en så! men endå fyfan!

Yes

Sådärja!! :D nu har jag fixat med allt och jag är nöjd, kanske gör om headern med tidern då jag vill ha andra bilder, men får se när det händer ;)

Nytt!

Nu har jag gjort en ny design och header och är riktigt nöjd hitta på kodmallarna och sånt på en jätte bra sida men nu behöver jag hjälp med en annan sak, jag är rätt så otäcknisk när det gäller mallar och som ni ser i headern så finns det "Profile" där man kan skriva om sig själv och jag vet inte vart nånstarns man fixar med den saken för jag vill ju skriva om mig själv! så om det finns nån som kan hjälpa mig hojta till! :D

Totally wrong

Helt fel person som fick lämna idol! Amanda skulle ha fått lämna tycker jag, Moa var ju fan bäst! Men jag hoppas och tror att man får se mer av henne nästa år och även sötnosen Emil!:D idol ikväll var ganska dåligt gillar varken Robin eller Amanda så ja...Moa var den enda braiga ikväll så att säga! Satt även ikväll och fundera om ja ska börja på handboll värkar ju så roligt, så imorgon ska vi ringa och höra om jag får plats i nå lag, får hoppas på de:)
Halvsuddig bild på Mois från när dom var i Gävle för 3 veckor sen... Fan va tiden går fort

 


Där stod ju du som alltid skulle va min

1 December nudå...och ingen snö har kommit, fyfan vad jag vill ha snö alltså!
men idag hade vi först två korta lektioner på morgonen och sen efter de tog typ alla 9:or bussen in till stan och mot Fjärran Höjder på idrottslektion för att simma, gick ganska snabbt och jag fick en egen bana ville visa upp hur bra jag var då jag simtävlat förr (hahaha kändes som jag skröt lite där) men iaf det gick skit bra, har varit nervös inför simningen i flera måndader nu då jag inte gillar att visa upp mig sådär men det gick fint fint! :)
Imorgon eller på lördag ska jag ut och kolla på en ny data också som jag kanske ska få i julklapp, vill ha en macbook men alla säger att dom inte är så bra och att man inte kan logga in på flesta sidor så jag får väl se vad jag hittar, min Toshiba data jag har nu är så himla dålig och tråkig tycker ja...