Allt flyter på

Som vanligt är jag väldigt oaktiv här, även fast jag har spenderat så mycket tid framför datan har jag liksom inte orkat kasta ut ett inlägg!

Det som hänt är att Emma (som jag lärde känna när jag var med FNUF i Finland) kom hit i 3 dagar och hängde med mig och så, hade avslutning med GUR med mat på Söderhielmska och häng på slottet som vanligt haha, hade photoshoot med Emilia, Isabell och Angelica, färgade mitt hår ljusare och även klippte det, firade midsommar som vanligt i Stjärnsund men drog hem på kvällen då jag fick åt i magen och allergiska besvär, sedan firade storebrorsan som blev 18 i måndags så fullt upp egentligen haha!
Nu blir det lugnt ett tag, har planerat att vara med Roxana imorgon då hon kommit hem från Polen efter att hon varit där i 3 veckor typ!

Var med i en tävling igår som Younow och MTV har ordnat som heter "MTV Voices" det gick ut på att man fick 2 minuter på sig att broadcasta på younow om ett ämne, man fick 4 olika ämnen att välja mellan och jag valde om hur det är att vara i en fandom, tyckte själv det gick dåligt då jag var sjukt nervös och röd som en tomat, men folket gillade mig och jag och 19 andra av 90 gick vidare till finalen som är på onsdag, så berättar nästa vecka när jag kan om hur det gick för mig, man får hålla tummarna helt enkelt men alla är så sjukt bra så tror inte jag vinner, men glad över en finalplats!
 

Summer'13

Nu har äntligen sommarlovet börjat, även fast det känns som om vi har haft sommarlov i 2 veckor redan då det inte hänt mycket i skolan alls!
Men det är skönt som fan, behöver det nu!
Har inte alls mycket planerat för denna sommaren mer att jag ska vara med vänner, ta det lugnt, sola, träna och åka till Paris!
I måndags var klassen på en liten studiedag förbi Arlanda, Kista Mästan, Hotellet Victoria Tower och slutligen shopping och Kista Gallerian, det var en riktigt bra dag och mycket intressanta saker som togs upp på Arlanda och sådant!
Men nu är sommaren och vilan här och jag ska se till att detta ska bli min bästa sommar en sålänge!, allt är bra nu så vad kan gå fel? förrutom att resan/jobbet i Belgien vart inställd p.g.a. för ung, men annars vart kan gå fel?
 

Janoskian, 1 Juni

Sååå vad har hänt denna helg då? det är nästan så att jag fortfarande inte fattat allt som hänt, sagts och gjorts för att det är så galet men för att det hela från början så satte jag och Amanda oss på bussen till Stockholm.
När vi väl kom till Stockholm gick vi och åt på Subway, sedan fikade lite och drog till kulturhuset där vi ladda mobilerna och blev utstirrad av nå creep!
Men ja där var vi i någon timme i och med att det regna så mycket, men efter att vi suttit där tog vi pendeln ut till fryshuset för att gå på Janoskians konsert,väl i kön mötte vi upp med Christoffer, Fia och Erika som var hur härliga och gulliga som helst, kö systemet var så konstigt och segt så när vi väl kom in i "arenan" som det hette så hade förbandet The Hollywood Ending redan börjat och rivit av en låt, men dom var sjukt mycket bättre och snyggare en vad jag trodde dom skulle vara så det var ju sjukt roligt, vart sjukt pepp!
 
Sen körde Janoskians igång och det var så grymt, som en stor jävla fest men mycket bättre!
När konserten väl var slut gick vi ut ur fryshyset till baksidan där vi stötte ihop med en del av förbandet och tog kort o.s.v.
När det var klart drog vi fort som fan till killarna hotell, och resan dit var jobbig som fan då vi åkte fel och stressa och shit, men ja vi alla (Jag, Amanda, Christoffer, Fia, Erika) ståd utanför hotellet i två timmar och dansade, sjöng och vinka till Janoskians i deras fönster tills vakterna äntligen lät oss alla fans att träffa Luke och James (skulle träffat resten av bandet dagen efter men vakterna sa en tid till oss och den tiden hade killarna redan lämnat sverige...) men det var sjukt najs att träffa dom och alla fans var hur lugna och tysta som helst, så det va skönt! :)
 
Vid halv 3 kom jag och Amanda hem till hennes mamma och vi däcka efter ett tag men vi fick inte mycket sömn då vi gick upp 9 den dagen.
 
Men helgen var awesome, och det hände så mycket mer men som jag inte tänkte berätta om för då skulle detta bli en lång bok, och ni bryr er säkert inte vad killarna sa till mig och sådant haha!
Men ni får lite bilder och en video från konserten!