Love this!

De senaste dagarna har verkligen varit hur bra som helst, mår så bra på grund av vädret även fast pollen sätter sig ibland, men i helgen var jag med Roxana och gjorde massa sen i söndags var jag och träffa Olle min nya tremänning så sööööööt!
Sedan igår och idag har det bara varit skola, inte mycket plugg i och med att lärarna börjar sätta betyg nu men det är väl lite småslipningar hahaa, hade Amerikansk fotboll idag på idrotten och fy va roligt det var men sjukt jobbigt men behövde denna träning hahah!
Har inte så mycket att säga förrutom att jag taggar helgen då det blir Baksmällan 3 på fredag med Emilia och Stockholm och Janoskians lördag och söndag med Amanda ska bli så sjukt roligt!

Slutet är nära!

Haha rubriken lät som om jag ska dö snart eller något "Slutet är nära" det jag menar är väl mer att om 25 dagar slutar jag ettan och går in på mitt näst sista sommarlovet, G.A.L.E.T.
Detta år i ettan har iallafall varit ett av mina bästa år so far om man tänker bort läxor och så, har fått så mina vänner, minnen m.m. många av mina drömmar har gått i uppfyllelse och vissa drömmar står i kö fortfarande som om t.ex. 2 veckor ska jag se Janoskians och om lite mindre 2 veckor börjar arbetet på att komma på vilken sorts tandställning mina tänder ska få (inte för att det är en dröm, men att få raka tänder är en dröm) hahah, sen i sommar åkar jag till drömlandet Frankrike, fy vad underbart!
Igår hade jag även myskväll med mina vänner Emilia och Isabell, kollade på Eurovision och åt godis och sådant sedan idag städar jag ut min garderob för fullt och har hållt på lite med en läxa!
 

It was short. It was sweet. We tried.

Har inte uppdaterat något enda sedan Justin Bieber konserten typ men har haft fullt upp med skolan, möten och massa rester som behövts göras så har prioriterat det före bloggen haaha, ingen som läser endå!
Men vad har hänt sen sist vi träffats förrutom Nationella prov som jag tror det har gått rätt så bra på? Jo jag har varit med kompisar, gått på musikalträningarna, även träffat Malcom B från xfactor på stan, fått en ny tremänning, jobbat en dag på järnvägsmuseet och äveeen fått Niall Horan från one direction att följa mig på twitter, och idag hämtade jag ut mina biljetter till Janoskians med Amanda så det är najs, har alltså haft det väldigt bra, sedan har jag även gjort andra grymma saker som jag tyvär inte har lust eller inte vill berätta om här haha!
Men vi får  väl se när vi hörs igen, ska försöka uppdatera oftare från och med nu!