Life is great

Fyfan vad jag mår bra just nu, mår alltid bra när solen tittar fram!
Förrutom att solen har kommit fram så var jag den 16-18 maj i Karlskoga på inspirationshelg, fyfan vad jag älskar alla ungdomsrådare, hur fina som helst!
Förrutom det så börjar det närma sig rejält till One Direction konserten och Bryssel resan som jag fick alla biljetter till idag vilket gjorde mig mer peppar, detta år blir bara bättre och bättre hela tiden, dock går det väldigt snabbt vilket gör mig rädd, för vill inte att allt ska försvinna och bli minnen på nolltid, vill njuta haha!
Man märker verkligen att skolavslutningen bara är några veckor iväg då lektioner blir inställda för att lärare har prov att rätta eller att kursen helt enkelt är klart, det är nog bland det skönaste som finns att en skoldag eller lektion helt plötsligt bara bli inställd!
Men ja, det var det jag ville dela av mig med er nu, bjuder på lite bilder från Karlskoga!
 
 

I'm only human

4 maj är det nu och det betyder att det är 39 dagar kvar till sommarlov, så sjukt skönt men så sjukt stressigt på samma gång. Känner mig mer stressad en vad jag borde göra, det känns som om jag har sjukt mycket att göra i skolan även fast det bara är 2 nationella kvar i engelska och 2 prov och sen en inlämning i mitt individuella val. så egentligen är det lugnt så länge jag inte får underkänt i något prov eller så.
 
Tror alltid det blir såhär mot slutet att det känns som om man har mer en vad man har. Sen är det ju några ämnen i skolan som jag verkligen inte gillar som tynger ner mig lite så kanske därför jag känner mig som jag gör nu, men som tur är har jag inte dom nästa år. 
 
Längtar verkligen till sommarlovet nu som förmodligen kommer bli det sista riktiga lovet då jag tar studenten nästa år, kommer bli ett så sjukt bra lov då jag kommer inviga den med en One Direction konsert för att sedan 2 dagar efter dra till Bryssel i 3 veckor och jobba på ett hotell där för att sedan komma hem jobba på järnvägsmuseet, fylla 18 och bara ha roligt med vänner! usch vilket bra lov det kommer bli!
 
Firade valborg med mina fina vänner, finns inget bättre en dom