Sometimes i wake up by the door, the heart you took must me waiting for you

Somsagt så dog min låtsas pappas mormor igår och det var riktigt tråkigt, vart som sagt ledsen dels för att jag kommer sakna henne och sedan för jag tycker det vart så jobbigt nu eftersom min farmor dog nyss, riktigt tråkigt och hemskt, Irma var en stark person och hon har levt i hela 95 år...hon har liksom varit med om både första och andra världskriget så ja hon har varit med om mycket även fast hon var ung under krigen, sedan har hon även klarat av att bo själv i 5 år nu, men hon har iaf klarat av mycket och har faktiskt varit riktigt aktiv fram till bara någon månad sen så hon är som en inspiration för en!
Imorgon är det en ny månad och den inleds med att åka till mormor i sandviken, sedan blir det att hälsa på farfar i veckan också och sedan blir det Nacka hela helgen med ungdomsrådet, LOVE IT!! skönt med lov förresten!
Men nu ska jag fortsätta spela ett spel på facebook så ses!
Jag (i mitten) med saknade Elin och Simoné! dom är bäst! <3

En efter en

Irma jag kommer sakna dig, du var stark<3


Twilight Fan Event

Gårdagen var så sjukt jävla roligt!
Har inte lust att skriva exakt vad som hände i detalj i Stockholm för att jag är så off idag men jag kan ju berätta lite och ge er bilder och ett filmklipp.
Kom till Stockholm halv 11 och åt lunch direkt lite sådär alone på mcdonals men men...sen gick jag runt och turista lite grann i närheten av centralen, stack sedan till ett hotell för en intervju med 7 andra tjejer...tilbaka till centralen och kolla lite på Mark Levengood som hade nått tal, gick sedan iväg och såg ingen mindre en Newkid så jag tog ett kort med han, i love him<3
Sen kom Emelie vid 3 och efter ett tag Martina så vi drog ut till Hovet då och vart insläppta efter typ kanske lite mer 1 timme. Man var ju där för att se Robert Pattionson och Ashley Greene men det kändes som det fördes mer uppmärksamhet till banden som uppträdde då det höll på i typ mer en timme och sen var Robert och Ashley ut i typ bara 10 minuter,så det var på något sätt en besvikelse...Men det var sjukt roligt hela eventet och ett minne jag aldrig kommer glömma!
Efter stack vi till Mcdonals och åt och prata med några italienare dom sög på engelska men det var endå roligt att prata med dom, hahah gulliga dom var 30 år lol...åkte sedan hem och kom hem 12 inatt!
Mer bilder finns det för dom som har mig på facebook
Och här är ett klipp med en massa klipp i från själva eventet, hände mycket andra saker också men som jag tyvär inte kunde filma då det hörde till den nya twillight filmen!

Ja du kan tolka det hur du vill och vi kan fortsätta stå still, vi kan låtsas som ingenting men vi ljuger för oss själva nu.

Vi är förlorare jag och du, för ingen av oss vågar tala ut,
ingen av oss säger vad vi känner
För om det innebär att du och jag aldrig mötte morgondagen,
så vill jag veta att du kände, om känslorna detsamma som mig

________________________________________________________________

Hej!♥

Tänkte säga att jag nog inte kommer blogga igen förens typ lördag eller söndag, då jag imorgon ska till Ikea direkt efter skolan, och sen hem och fixa lite saker för att sedan sova.
Och sedan på fredag drar jag till älskade Stockholm över dagen och träffar Martina och Emelie och glor på Robert Pattison och Ashley Greene, awsome!♥
Men det var allt, ska snart ta och lägga mig så jag orkar skriva en uppsats imorn i 2 och en halv timma :) wish me luck!

well

Hejsan!
det skulle vara sjukt najs om alla kunde rösta på mig i den här tävlingen på dayviews http://dayviews.com/p/contest/77/2904125/?from=bildtext ni behöver inte vara medlemmar eller något, rösta och sedan kan ni sprida vidare länken om ni vill, skulle vara sjukt snällt och jag vill verkligen vinna!

Trött

Ligger nu i sängen och ska sova helt slut efter hela förra veckan då vi hade prov och läxor sedan kom släkt hit i lördags och sen igår var vi i Stockholm och fira kusin Simon...<3 den här veckan är det inte så mkt förrutom uppsatsskrivning hela förmiddagen men det ser jag fram emot, älskar att skriva!!
Och på fredag drar jag till estockholmo och träffar Martina och Emelie för att sedan delta i Twilight fan event i Hovet, najsigt men nu ska ja sova så godnatt!!


When you are living forever, what do you live for?

Wihiiii äntligen får man se han på riktigt!

 


I'm on the right track now

Var på Polhemsskolan idag då alla kommunala skolor i Gävle var där och man fick då gå runt och lyssna lite på programmen och så, följde först med brorsan på El-grejs lät väl roligt men inget för mig liksom, någon lärare tyckte det var bra om jag börja där då det är väldigt få tjejer men no no...
Sedan gick vi till Hotell och Turism på Borgar skolan som jag vela lyssna på och ÄLSKA altsåååå helt jävla amazing är typ kär eller något, nu har jag bestämt mig för vad jag ska välja känns så bra, och alltå lät så roligt, studiebesök på en mässa i Göteborg, studiebesök på hotell och äta frukost och sedan studiebesök på Arlanda för att se hur det går till där, omg helt amazing, kommer sväva på moln hela gymnasiet typ,<3
hahah jag låter som ett freak nu men serriöst, reseledare here i come typ ;)

Well yeah

Ska nu in i duschen en snabbis pch sen fixa mig för att dra till Jasmine i klassen och typ plugga och sånt och sen ska jag sova öööver där:)
Hade matteprov idag och det gick väl bra tyckte ja det är bara negativa tal kag behöver träna på enligt min lärare:)


Nu kommer jag!

Kände mig på blogghumör idag!
Ska snart dra igång och kolla på Glee, köpte hela första säsongen i fredags och ja jag ÄLSKAR Glee! :D
Sitter nu och sms:ar med Emelie Fors också för den 28 kanske jag åker till Stockholm och går på det där Twilight eventet i Hovet med hon och Martina, Hoppas dom kan sjukt coolt att få se Robert liksom! :)
Men det var allt nu ska jag nörda Glee! :)

Du är den enda jag kan lita på

Älskade älskade mamma grattis på 37 års dagen!
Jag är så glad att just du är min mamma, du är verkligen underbar du stöttar mig i allt och hjälper mig när jag gör fel saker, du sviker mig aldrig<3


when you're fifteen and somebody tells you they love you, you're gonna believe them

"When all i wanted was to be wanted
Wish i could go back and tell myself what you know now"
-Taylor Swift <3

 


now when we're over I can't help from looking for you

Kom hem från farmors begravning för en stund sen fika även hos faster Lena med resten av släkten.
Usch vad man saknar farmor alltså helt sjukt.
Vi var bara dom närmsta på begravningen alltså farfar,  jag och mina brorsor, pappa, mina kusiner Max , Elin och deras pappa som jag inte träffat sen jag var väldigt liten...sedan mina 3 farbröder varav 2 jag inte heller träffat sen jag var liten och sedan mina 2 fastrar som varav 1 jag inte heller träffat sen jag var liten, var lite nervös innan om hur det skulle kännas och så men det gick bra, gick faktiskt jätte bra att prata med alla.
Man kände verkligen att vi var släkt och så <3

Allting börjar om

Ska på begravning imorgon!
Godnatt


Whan I Held Ya

Tänkte bara säga att jag kanske inte kommer blogga så mkt nu.
Vi börjar få mycket läxor och så nu och jag måste verkligen plugga och lägga all min energi på det, måste verkligen få in allt till nationella nu så att jag kommer in på gymnasiet !
Kommer blogga nån helg kanske eller någon kväll men bara när jag har tid, men jag kommer ju självklart uppdatera här när det hänt något roligt och så!
Hoppas ni överlever ni som läser min blogg ;)
Bjuder på en gammal bild från solängen på bilden är det: Jag, Marcus, Frida, Linda och Agnes!

Try to catch me now, it's to late

Tjooo, kom precis hem från Valbo där jag köpt en ny laddare då min andra slutat funka, har typ otur med laddare då precis ALLA går sönder HAHAH ;) sedan köpte jag ett par nya hörlurar som jag har spanat på jätte länge som heter "Urbanears" skit snygga!
Min blogg app i min Ipod har också slutat funka, vet inte varför men det är iaf jätte irreterande det är därför jag inte laddat upp nån bild dom senaste gångerna bara för att jag har behövt gått in från internet på ipoden och mobilen för att blogga...
Men ja imorgon är det skola igen och på fredag ska jag även på begravning <3
Och juste hahah alltså ni vet som sagt att jag kanske är galen i Twitter, och alltid blir så hyper när kändisar börjar följa mig, men det jag har stört mig mest på är att dom här kändisarna som följer mig ALDRIG svara mig när jag skriver och jag själv tycker dom kan skriva något till än när dom ändå följer en och idag fick jag lite tur endå då jag lyckades få ett snabbt svar från min favorit kille Jordan Jansen, hahah han är så sööööt! (men liten ;) )
Vart sjukt glad iaf att han såg det :P
Vet egentligen inte varför jag skriver ut det men jag ville verkligen skriva något så då vart det detta. hehehe

I know it makes no sense, what else can i do? How can i move on when i'm still in love with you?

Slänger in ett snabbt inlägg om vad jag gjort idag innan sovdags! •10 befann jag mig på kyrkan där vi vandra i "40 år" till en annan kyrka (snarare så vandra vi i mer en en timme men vi skulle lära dom nya konfirmanderna om lärjungarna och så! •Sedan fira vi min kusin som fyllde 8 år idag, stor hon är!                             GOD NATT

Jag har sprungit enda sen barnsben från allt jag egentligen va

Hemma från en kort dag i skolan, elevensval var inställt:D Sitter just nu och väntar på att mamma ska ha vilat klart så jag kan intervjua henne om hur det är att vara förälder för ett NO arbete... tydligen ska det vara inlämnat innan 23;59 inatt hahahah;) Ikväll är det fredagsfinal i Idol och jag hoppas verkligen att Emil går vidare osså Olle då, det är mina klara favoriter i år även fast jag tror att Robin, André eller Molly vinner;)

"Romeo, save me, they're trying to tell me how to feel. This love is difficult, but it's real. Don't be afraid, we'll make it of this mess,"

Än en gång suger jag på det där med uppdatera om vad som händer men jaja.
Slutade 45 min tidigare idag pga för vi börja 45 min tidigare i tisdags bara för vi hade nutidsorientering ;)
Men jaa igår på min sångträning fick jag även reda på att min sånglärare ska starta en grupp på ett x antal sångelever där man ska typ få sjunga för varandra och massa där dom andra ska få ge en tips på vad man ska tänka på och sånt när man sjunger, tyckte det lät sjukt roligt så jag sa YES! :D
Får hoppas att det går bra, vet inte än när det startar men snart så, tror det kan va bra för mig också det här med mitt självförtroende att liksom jag ska våga ta för mig och verkligen visa att det är det här jag gillar och då får man väl hoppas att dom märker det och inte bara skrattar åt en haha ;)
Men det var alllllt, see ya tomorrrow!

Jag vet nog inte riktigt vem jag är än och jag är nog inte redo för sanningen heller

Heeejsan!
Tänkte berätta att idag var det ju nutidsfrågor i skolan och jag kunde faktiskt dom flesta frågor, men kommer nog inte vinna;)
Men iaf just nu bakar jag och mamma bullar då det är kanelbullens dag så då får man ju ta och fira;)
Men igår morse sträckte jag även övre delen av ryggen och har fortfarande ont:( sjukt jobbigt, men det blir nog bra snart får man hoppas!:)
Ni får även en halvrisig bild på mig


Jag blir dum av dig

Som många kanske ser så har jag ändrat lite här på min blogg, och JA jag vet att det ser konstigt ut men jag orkar inte bry mig, endå ingen som läser min blogg men hahah jaja ;)
Idag var jag ner till frissan ju även fast jag klippte mig för en månads sen, men vi åkte till en salong där min mammas kompis jobba som är riktigt bra, och hon såg att mitt hår såg helt förjävligt ut så den personen som klippte mig här i Bomhus är antagligen inte utbildad så då fixa hon till håret och allt och gjorde även en liten fläta i håret så nu är det bra! :D
Sedan drog vi till farfar och lämna tillbaka några fotoalbum som vi fick förra gången vi var där då vi skulle kolla igenom om vi ville ha kort på typ farmor och så <3
Men ja det var väl allt för idag, imorgon börjar skolan en timme tidigare en vad det brukar göra på tisdagar bara för vi ska ha nutidsorientering, segt men jaja...
Ses imorgon!

Kort inlägg

Idag drar man till frisören och sedan hälsar man på älskade farfar<3
Ni får även en bild från helgen på en del av gänget och jag;)


Tonight

äntligen är jag hemma efter hen lång helg på en skola här i Gävle, såklart har jag ju varit här hemma på kvällarna men det är först nu jag kan sätta mig ner och ta det lugnt! :D Först måste jag säga att jag är sjukt glad över att Emil Elton är top 11 i Idol och det betyder att han möjligen kan komma till Gävle antinge på fredagsfinalsgrejen eller på roadshowen om han har åkt ut, så jag är happy lätt min favvo liksom, sööööt! :D men iaf denna helg har varit awsome men jag saknar alla, alla är ju så snälla, söta, gulliga, roliga och ja aallltttt vill göra om allt <3 och av nån konstig anledning kan jag inte ladda upp bilder nu så nu får checka in alla mina bilder på fejjan http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2056487340495.2103714.1493941076&type=1 och sedan bjuder jag på en liten film också från helgen :D http://www.youtube.com/watch?v=qs7BGhF9djI Snart ska man iväg igen till skolan och ha myspys med ungdomsrådet ska bli roligt, och imorrn är man lediiiiiiiiig :D yeyyy men det var väl allt för nu så ses vi senare <3