I know you are strong!

Hej tyvär vill jag inte blogga just nu, mycket händer osså är jag inte riktigt på topp, bara satt alla vet!

i dont wanna loose you, not know this is just the start

Hallojsan!
Bloggar lite nu även fast jag inte har något att skriva om.
Jobbat idag som vanligt och jag har bara 2 dagar kvar skönt skönt :D
Just nu sitter jag och kollar lite på språkresor har velat åka så länge nu så nu vill jag verkligen åka till nästa sommar.
Men inget är bestämt så man vet aldrig men man kan ju hoppas :)
var ju i stockholm i tisdags och igår där vi bland annat var på Grönan, gick runt på stan, åt på en resturang efter letat i nån timma efter en bra och billig resturang, åkte Skyview och jag säger bara om man är höjdrädd och får dödsångest 24/7 när man gör något så rekommenderas den inte, jag freaka ut (nästan) var rädd hela vägen upp och ner men vacker utsikt vare :)
Typ allt det där gjorde vi och juste på Grönan vann jag 4 kg godis lite tur man har och jag vann på ett ganska så roligt sätt, jag hade först spelat en gång och inte vunnit och då tänkte jag äsch jag prova en gång till på några lägre siffror, hon som jobba där bara: då håller vi tummarna extra hårt för dig osså tycker jag att du ska trycka på stopp knappen! och jag bara jahapp osså vad händer?! jo jag vinner :D heheh lite roligt endå:)
Men det var allt vi hööööööörs :)

Everybody deserves to be themselves and no one else

Får bli ett litet snabbt inlägg innan jag går och lägger mig.
Helt slut nu, jobbade som sagt från 11:30 till 18:00 sedan direkt efter åkte jag min familj och pappa ut till Valbo där jag och Tobias skulle få köpa födelsedagspresenter till oss själv från pappa, så jag valde en fin fin väska och filmen Gullivers resor, ville se filmen när den gick på bio men av nån anledning gjorde jag aldrig det:/
Men jaja får kolla på den nån dag nu.
Men imorgon åker man lite spontant till Stockholm med mamma, robin och tobias, vi har tänkt länge på att åka nu men det var först idag allt blev riktigt bestämt att vi ska åka så det var lite woop woop ;)
men ska bli trevligt jag älskar Stockholm, men ja vet inte när det blir bloggning igen för ja kommer hem på onsdagen någon gång och sedan jobbar jag torsdag, fredag och lördag sen får jag mitt efterlängtade sommarlov, men ska väl hinna med nån bloggning efter jobbet antagligen :D
Men nu ska jag dra mot sängen så hörs :D
ni får en fin fin bild på Sara, Sofie och Amanda:)

i wanna be lost in love i wanna be a dream come true wanna be scared of how strong i feel for you

Och nu är jag tillbaka igen!
Som ni ser så är min Header och Design ändrad och jag tycker det vart väldigt fint, det var min fina och snälla kompis Sofie Fröjd som fixa den, tyckte jag förstörde bloggen senast jag gjorde om den, var nån konstig kod så jag inte kunde sätta in header men nu är det fixat :D
Kommer nog blogga mer nu när det blivit finare här.
Vill först säga att jag tänker på Norge, känner massa folk därifrån lyckligtvis bodde dom inte i Oslo eller var på ön Utøya.
Ganska tragiskt att detta hände när jag fyllde år så då satt man och sörjde det och sedan en annan sak som jag fick reda på morgonen, som jag tyvär inte vill berätta här :/
Och sedan idag dog Amy Winehouse....alltså vad händer? :O det är ju tragiskt, Amy var en riktig bra artist gillade henne förut och lyssnade på hennes musik och allt så det är ju jätte tråkigt :/
Nu är jag även inne på sista veckan på jobbet, riktigt skönt faktiskt, jobba idag och sedan jobbar jag imorgon och på måndag, sen blir jag ledig till på torsdag och jobbar till lördagen sen slutar det :)
Drar till stugan då om det är fint väder såklart :D
Men nu ska jag dra mig till sängen så jag orkar morgondagen på hela 8 timmar :O undra hur jag ska klara det...
Men det går men det var allt så vi hörs när vi hörs :D
kan inte ladda upp bilder av nån anledning :/

drömmer mig bort

Hej alla!
Har spenderat onsdagen och idag med Amanda, Sofie och Sara dom sov här var riktigt mysigt dom trängde ihop sig i min lilla säng medans jag sov på en madrass brevid :)
Men ja...just nu sitter jag och kollar på gamla justin bieber klipp, alltså vad hände? jag har bara slutat lyssna på han pratar knappt om han som ja gjort förr, han är så underbar fast han har förändrats så mkt jag föredrar lätt lill Justin nu är han som alla andra hollywood kändisar.
Men han är fin väldigt fin, och jag vill verkligen träffa han nåndag vare sig jag är ett fan av han då eller inte spelar inge roll har lovat mig själv i 2 år nu att jag ska se han.
Men ja imorgon är det min födelsedag blir ingen bloggning då såå jaaa hahah alltså jag är off just nu...orkar nada vi var uppe till 4 inatt så inte undra på liksom.
MEn vi ses när vi ses ville bara uppdatera er så ni vet att jag lever

You can take everything I have you can break everything i am like i'm made of glass like i'm made of paper

hejsan ! :)
Just nu sitter jag här och tar det lugnt som vanligt, jobbade från 11:30-18:00 idag var faktiskt ovanlig lugnt idag tycker ja, visst det var mycket folk men det var endå lugnt :)
Nu är jag ledig enda till Lördag så ja imorgon ska jag ner på sommarkväll med Sofie, Sara och Amanda sedan sover dom över här, sen på torsdagen ska jag träffa Anna, och sedan på fredag fyller jag år så då firar vi det :D
Ska bli intressant och se va jag får, även fast jag typ vet redan vad...;) eller jag vet inte jag bara anar.
Men ja vad mer finns det egentligen att säga, har inte så mkt mer än det planerat och att jag ska jobba i helgen.
Men ja det var väl allt så byee (:
oh herregud va jag saknar simlägret i uppsala förra sommaren, älskade gäng älskade uppsala! <3
även fast jag gjorde mycket korkade saker den veckan så ångrar jag inget det där med kanoten ångra jag inte, att jag gick till receptionen 10 gånger varje dag var bara roligt de också, att jag dryga med alla jag såg ångrar jag inte heller, helt jävla underbar läger alltså :)

I remember you said "sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"

Hej och ännu en gång sorry för den dåliga bloggningen, alltså att blogga är inte min grej direkt.
Och har just nu varit ganska upptagen om man säger så, i lördags åkte jag till morfar och fira morbor andreas som fyllde 19 var trevligt, kom hem ganska sent.
Sen på söndagen var jag allmänt off så jag tog bara lugnt.
Sen idag jobba jag från 12-18 och herregud vilken rusning det var det börja ju somsagt ösa ner regn, och då är det ju självklart att alla stannar och äter så det var kaos, besticken, salladen, glasen och ja allt tog slut hela tiiiiden så det var full rulle, men jag har bara 7 dagar kvar på jobbet alltså inte på raken utan denna vecka jobbar jag typ imorgon, lördag, söndag och sen nästa jobbar ja måndag, tisdag och jag tror fredag och lördag sen är det slut och då får jag mitt lilla sommarlov på typ 3 veckor...hahah roligt...
Men ja vad mer ska jag säga, har just nu inget planerat förutom jobbet och min födelsedag på fredag, sedan drar man till stugan i augusti.
men ja det finns inte så mkt mer, vi hörs när vi hörs det är kanske inte riktigt säkert att jag bloggar imorgon vi får se:P

I dont want the world to see me because i dont think that they'd understand

Hejsan alla!
Jag är så sjukt trött just nu har jobbat från 12 idag till 6 det var kaos idag fast allting löser sig till slut iaf.
Åt inte lunch förens halv 5 liksom så var helt slut när jag satte mig i en av sofforna inne på resturangen hahh helt serriöst var nästan död.
Haha men ja i helgen är man ledig så det är skönt :) imorgon ska vi ut till Morfar, eva och morbror andreas i torsåker och fira Andreas som blir 19 år ska väl bli roligt!
hahah juste jag tyckte det var lite roligt att det var en kille som heter Jimmy Bennett som börja följa mig på twitter imorse, (jag följde inte ens han btw) och det roliga är att han var verified och det betyder att han är typ känd, så jag bara vafan? vem är han ? för jag har aldrig hört talas om han, dom som känner mig vet att jag oftast har koll på kändisar och sånt men denna visste ja inte.
Så jag sökte på Wikipedia och såg att han varit med i filmer/serier som: CSI, Polarexpressen, Evan den allsmäktige och No ordinary family och många fler filmer men dom filmer/serier som jag skrev här har jag iaf sett men jag kände endå inte igen han men jag tyckte endå det var lite roligt, ska nog ta och kolla på Evan den allsmäktige ikväll och se om ja ser han nu när jag vet hur han ser ut också :)

I cant listen to you anymore it hurts to much

Hejsan!
Har inte velat bloggat nu sedan söndags av flera olika anledningar har bara velat chilla och jobba på jobbet går man inte direkt och tänkte måste blogga typ nuuuu, nej du så ja thats why.
Min mobil har pajat btw så har en gammal nokia ett tag som tur är har jag iaf min Ipod så det är skönt (:
Idag städade jag på mitt rum lite och sedan drog jag ner till stan och möte Sofie och Sara på tågstationen och sedan Amanda, så gick vi runt lite träffa på Svampbob och kolla lite när Sean Banan och alla dom andra som var med på nickelodeondagen hade signering, sedan gick vi runt lite mer stan sedan drog vi till scen och kolla på Basshunter.
Sjukt grym och att det var hans första Sverigespelning på 3 år och att det var hans enda sverigespelning för i år gjorde det grymmare endå fatta coolt :D är inte direkt ett stort fan av han men ja diggar hans musik och så :)
Men ja det var roligt att träffa Sofie och Sara igen har inte träffat dom sen Mars så det var ett tag sen, har saknat dom <3
Men ja vad mer ska jag säga? äsch ni får lite bilder från idag ist
juste alla bilder är tagna med min ipod där av den ganska dåliga kvalitén
Erik Linder från talang 2009 stötte man även på han uppträdde inte där utan var bara där med sina kompisar typ :) hahah och äntligen fick ja säga att han är lik Kim Fransson, har velat sagt det i 2 år nu men eftersom jag aldrig träffat han så blev det nu hahahh alltså att ja kom på att jag velat säga det :) han bara skratta jag sa till och med att Erik var yngre en Kim men vafan dom är ungefär lika gamla hahahah.

Det är sånt här man inte vill glömma

Hejsan nu ska jag fanemig blogga om den underbara lördagen :D
Kom till Stockholm vid 1 gick direkt till hotellet först och sedan drog vi till Grönan och var där ungefär 3 när jag kom sjöng Jedward så jag kuta till scenen och ställde mig typ där kändisarna sitter när dom blir intervjuade you know :D
Fick en bra plats direkt då det bara var några stycken just där :D
Jedward sjöng några gånger sen gick dom och signera skor och allt men dom kom aldrig till vårt hörn, sen sprang dom in sen kom dom ut med papper med deras autografer och jag fick en, yeey :D
Sen vare Kikkis tur att sjunga och då satt jag på marken åt min macka och allt sånt, sen kom Brolle sjöng sen satte han sig vid oss och prata faktiskt också och gud var härlig han är, har aldrig gillat han men oj nu gör jag det, sjukt snygg är han å :)
Sen kom Jedward tillbaka och satte sig på bänkarna så då tog jag först upp min Ipod där jag hade en rolig bild på John så jag bara "john...john...john!!!" efter ett tag kolla Edward på mig såg jag bara "LOOK" han börja garva osså tog han ifrån mig Ipoden och gav till John, john garva och fråga Edward vems det var och han peka på mig osså börja han skratta mer osså fick ja tillbaka Ipoden, sen så fråga dom va Vilda Musen hette och massa saker.
Sen la John sig ner under bänken och jag filma ett klipp när han prata med mig (alla filmer och några bilder kommer i slutet)
Ja...sen fortsatte allt genrepet börja och efter det stack jag vart så jävla jobbigt efter att stått där i 5 timmar i total kaos typ, jag och mamma gick och åt på mcdonalds sen när vi kom till hotellet var det typ 20+ fans utanför mitt hotell och 2 vakter där inne och ja tänkte liksom omg Jedward bor här, men vakterna neka till det sen vid 11 gick jag ut och sa till 2 st att Jedward inte bor där dom bara okej och följde efter mig och det värka som alla hörde det för alla sprang som fan efter mig och till det andra hotellet där as många var och efter 10 min kom Jedward, osså var det KAOS men fick bilder iaf sen stack jag hem till hotellet och sov :D
Men jag kan säga att ddagen var grym :D
Fler bilder finns på min facebook och om ni vill se videos kan ni gå in på min youtube-kanal http://www.youtube.com/user/eemmahhansson?feature=mhee

I saw your face in a crowded place, and I don't know what to do, cause I'll never be with you.

Hejsan tänkte slänga in ett inlägg nu även fast jag har absolut inget att prata om haha!
Men det kommer inte bli någon bloggning i helgen, vet inte ens om jag kommer blogga imorgon men det får vi se.
Men som alla vet så ska jag ju till Stockholm på lördag med mamma och gå på sommarkrysset på kvällen, och det var ju tänkt att vi skulle åka hem på kvällen också så jag kunde jobba på söndag, men eftersom det inte gick några bra tåg hem just då så har vi bestämt att sova kvar där på något hotell och ha en trevlig dag i stockholms stad på söndagen!
Man kan ju alltid önska att man hamnar på samma hotell som Jedward så kan man sitta och hänga med dom HAHAHAHAH jaja nu drömmer jag lite väl, men who knows? ;)
Men jag hoppas att jag kan åka hem på söndagen och veta att jag träffat dom på något sätt, vill ju inte bara ha minnen/bilder från när dom uppträde vill ju även kunna träffa dom efter om det går :D
Och juste nu har jag något intressant (eller som jag tycker är intressant iaf) som många kanske inte vet så gillar jag faktiskt en sångare från youtube som heter Chester See och jag har faktiskt gillat han i 2 år nu, många som känner mig vet att när jag gillar någon så skriver jag och pratar om han/hon hela tin!
Tror nog bara mina närmaste kompisar vet att jag gillar han:)
Men det har jag aldrig gjort med Chester för han har varit speciell för mig faktiskt, han är inte som alla andra och att jag faktiskt nästan följt han från starten för han speciellare jag har sätt han utvecklas, jag är stolt över han! :D
Och att han faktiskt svara mig på twitter för 1 månad sen gjorde mig så jävla glad, visst har jag fått svar på kommentarer från han på youtube men det är inget jämfört med detta liksom det var speciellt ! :)

I'm trying to grow a mustache

hejsan alla!
Dagarna rullar på som vanligt och jag ska säga att jag gör absolut nadaaaaa these days och det menar jag!
Vädret suger sålänge jag inte jobbar då jamen så har gudarna bestämt sig för att göra fint väder, tackar man tackar...
Men på fredag ska det minsann vara fint väder när jag ska till stockholm och det är jag tacksam över (:
Men nästa onsdag är det Nickelodeon dagen och då ska jag antagligen gå på det med Sofie och Sara, tänka sig att förra året på nickelodeon så träffa man Robert för första gången, jävlar va jag saknar den dagen!
Men lets move on, tonight blire att kolla på Allsång på skansen :D
Men ja det var allt för idag, bloggar nog inget imorrn då jag jobbar från 11:30-18:00 tror ja? så blir nog ett inlägg på torsdag får se annars kanske det inte blir ett förens nästa vecka who know ;)
Tänkte ladda upp en bild men blogg.se har cp så bajs

I really like it when the moon looks like a toe nail. And I love it when you say my name.

förlåt ännu en gång för dåligt uppdatering, men så är det när man är trött efter jobbet och sen bara inte orkar blogga, jobbade i lördags sen har jag bara chillat dom här 2 dagarna, det enda som snurrar i mitt huvud är lördag, sommarkrysset och Jedward det är det enda jag vill ha just nu, känns så otroligt häftigt att jag äntligen ska få träffa dom :D
Men ja...idag och imorgon ska jag väl bara chilla och sen sedan på onsdag blir det jobb hela dagen igen sedan är man väl hemma på torsdag och fredag och sedan drar jag och mamma till Stockholm! :D
Vet inte vad mer jag ska skriva så ni får nytagen bild ist