Jag är hemmaaaaa!

Hej alla nu är jag hemma, så nu blir det antagligen ett långt eller kort inlägg på helgen och bilder ska ni få :D
Fredagen 18 Februari
Klockan 2 den dagen lämna tåget Gävle, det tog 2 timmar att komma till Sundsvall där vi skulle byta till buss som gick till Sollefteå, bussen kom fram kvart över 6 då det var en från den där saken som vi var med på som mötte upp oss med bil.
Sen kom vi fram till skolan och checka in och åt direkt middag.
Sen efter gick vi till gympasalen och lekte lekar där vi bland annat lärde känna varandra bättre såklart, körde burken där man skulle springa 2 och 2 jag hamna med Kristian som var skåning, vi hade svårt att prata med varann för jag förståd inte han hahah.
Sen gick vi tillbaka till skolan och körde dansstop, sedan fick vi socialisera oss, jag hamna i det högljudda rummet som var vaken hela natten så jag lärde känna en del ganska snabbt.
Så vi gjorde en del busiga saker

Lördagen 19 Februari
Blev väckta klockan 9 då frukosten var klar, så man gick upp och fixa sig sedan åt man.
Sen efter det fick vi lite information om helgen och Sollefteå kommun alltså om Evenemang och allt sånt där, sedan var det Workshops och allt möjligt.
Sedan vart det lunch och sedan workshops igen.
Sen vart det lunch och sen fick vi gå och klä på oss varma kläder för vi skulle till en pulkabacke och åka pulka och äta marschmallows, vi var bara där i en timme då det var hiskligt kallt och det var jäkligt mörkt.
När alla kommit tillbaka till skolan hängde man mest inne i klassrummen och prata och sprang runt och allt såntdär vissa gick till affären, jag för min del bädda ner mig i min säng vid 10 då Tobias kommer in och bara det är några som kommer att filma här snart...jag trodde han skämta så jag tänkte ju sova sen kommer dom in osså ligger jag där och allt.
Aja då satte jag på mig en kofta och sedan blev vi intervjuade.
Nångång efter 2 den natten somna jag :P hahah

Söndagen 20 Februari
Vaknade av att Piff och Puff (Patrick och Kristians) klocka ringde klockan 7, dom bodde nånstarns i Skåne så dom skulle med ett tåg klockan 8 tror jag, sjukt irreterande faktiskt...
Somna om sen vakna jag klockan 9 då vi vart väckta för frukosten var klar, så alla gick då upp packa ihop lite och gick ner och åt.
Sedan efter gick vi och packa resten.
Sedan hade vi ett inspirartions och reflektionspass där vi prata lite om helgen och körde nån lek har jag för mig.
Eller juste vi hade ju en tävling, man tävla om godis och jag hamna i det laget som vann godis nonstop och detta var före lunch så efter godisätandet var man ju inte speciellt hungrig heheh men vi ägde.
Men sen efter det städa vi och lekte och allt såntdär, sedan klockan 2 drog vi till busshållsplatsen för att åka hem till Gävle, v åkte först till Hörnösand tror jag, sedan bytte vi buss till Sundsvall och från Sundsvall tog vi tåget hem till Gävle resan hem tog sammanlagt 6 timmar tror jag alltså längre en ditresan som tog 4 timmar :)



Det finns mer bilder på facebook som ni kan checka in på, som andra knäppt så ja checka in här tryck bara på texten :)
Och herregud vad jag saknar alla nu speciellt Elin,Mimmi, Hakan och Tania som jag lärde känna bäst <3
Kolla bara vilken härlig humor jag elin, mimmi och hakan har :)


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar